Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim depresyon ve panik atağı yenmem lazım nasıl olcak hoş onuda bilmiyorum
bebeğimiz emzirdiğim için ilaç alamıyorum
ama daraldıkça sıkıntıdan yiyesim geliyor
ay aman of yani
imdat modundayım

bu arada iyi haftalar arkadaşlar
azıcık bana dua ne olur
pozitif bir şeylere ihtiyacım var

bu arada çizelgemi yaptım ne yaptığımı anlamadan yaptım döğru olmuşmu bu arkadaşlar

Çızelgen gayet iyi olmuş,umarım her hafta sonlara doğru ilerler..

Panik atak için ne diyceğimi bilemiyorum ama...Şunu diyeyim çok şükür çok şanslısın bebeğin var,herhangi bir sağlık problemin yok ve sütün var emziriyorsun...

En azından zayıflama girişiminde bulundun,seni tanıdık..Memnun olduk..

Birde hep söylüyorum yine söyleyeyim,emzirmek müthiş büyüleyici bir duygu...
düşünsene kucağında senden bir parça ve sen onu besliyosun,minicik miss gibi kokuyor,sen olmasan naapar annesi..O yüzden senin çok iyi olman lazım..

Bu süreç çok çabuk geçiyor,çok çabuk büyüyorlar,o yüzden kıymetini bil,doya doya yaşa. olumsuzlukları hemen at kafandan...

İsrail yine kudurdu..Ortadoğu iyi durumda değil,ürkütücü ve düşündürücü bir tablo...

:roflol::roflol:Neden gelin çalışıyormu,amannn elin kızı noolcak,beceriksizin tekidir muhakak...:roflol::roflol:

Yok yok çok becerikli kızımız her şeyi güzel yapıyor.İşleri paylaşmışlar.Kızımız temizlik işlerinden ablam yemek işlerinden sorumlu olmuş.Hamur işlerini ortak yapıyorlar....
Ama içimiz rahatlasın biraz fesatlık iyidir.Ay şekerim şimdiki gençler bir tembel bir tembel bir işe yaramıyorlar.....Beceriksiz el kızlarııııııııı....
Ay şakası bile kötü geldi.Biz kızımızı çok seviyoruz YENACIĞIM.O da bizim oğlumuzu seviyor birde bize yaramaz bir bücür doğurdu.Kıyamam ben ona......

Ne şanslı gelininiz,senin gibi bir teyzesi var...Uzun vadede olsa,iyi olan hep kazanır diimi...

Son düzenleme:
selam herkeze nasılsınız ben hiç iyi eğilim cumadan beri 2 kilo almış durumdayım kv geldi yine beni mahvetti hamurişleri misafirler stres hiç dikkatli beslenemiyorum moralim çok bozuldu bugün tartıdaki rakamı görünce birde boyacı gelmiyor bir haftadır ev toplu onu bekliyorum çok az işi kalmış ama böyle beklemekde çok zor.. sabah 6 dan beride kızım ağlıyor ywnwi uyuttum kalkmak üzere yarım saat uyuyor çünki bütün huysuz luğu üzeinde yukarıdan 3 tane dişi geliyor onunla alakalı olabilir geçmişi sonra okurum artık

derincim geçmiş olsun kuzuya,sıcaklarda başladı ya birde diş ağrısı ondan ağlıyordur..

Ben kaçayım gelirim tekrar...Öptüm sizi..

Ne şanslı gelininiz,senin gibi bir teyzesi var...Uzun vadede olsa,iyi olan hep kazanır diimi...
Ailece sanşlıyız galiba.....İnsanlar birbirini sevince ve gayret edince her şey güzel oluyor.Ben gelin olayına hep şu yönden bakmaya çalışmışımdır;''yuva kurmaya geliyor,aile olmaya bize geliyor.Ailesini bırakıyor''Böyle düşününce kötü davranamaz insan.Tabii karşındaki de insan evladıysa ;cadıysa sen melek olsan boşa.....
Geçmişler olsun.....Kıyamam prensese diş mi çıkarıyor.....

kızlar uzun zamandır diyeti sallıyordum artık tekrar sıkı başlayayım dedim başlamadan detox yapayımm dedim.sormayın zor dayanıyorum sanırım birazdan bozacam ufff

sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :) sizinle paylaşmak istedim. son tartıldığımda 2-3 ay önce 132 kiloydum bugün kendime baskül aldım :) elbiselerimle 127.5 kilo geldim :) çok mutluyum. isteğim arttı zayıflıycam. Allah utandırmasın.

paçalı don muuuu :roflol:
çok tebrik ederim canım. amin diyorum

hanımlarrr günaydınnn nasılsınız bakalım
uma günü çok fena yandım çayla
göğüslerim olduğu gibi haşlandı oğlumu bilem emziremiyorum şimdi:gitme:

ay geçmiş olsun canım ya. tüh kötü olmuş. umarım hemen iyileşirdin.

bu aralar salgın var diyorlar. burda da birsürü çocuk hastanelik oldu. enfeksiyon ve uzun süreli ateş.

bugün yeşil çay içtim ilk defa. hala başağrısı çekiyorum acaip tansiyonum yüksedi bi daha denemiycem korktum:1no2:

yenacım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için a.s. şeker zor bi hastalık gerçekten babamı yolcu etim bugün inşallah iyi olacak sağlığı da...

mideme ne oldu bilmiyorum diyet listesindekileri yemek için bile zorluyorum kendimi iradem sağlamlaşıyor umudum arttıalkisalkisalkis

bug,nkü raporum

sabak 1 kk peynir
1 dilim ekmek
4-5 salatalık

ara
1 elma

öğlen
6 kaşık közlemiş patlıcan
2 birim köfte
ayran
salata

ara
2 grissini
1 kase yoğurt

akşam
2 birim urfa kebap
4 kaşık pilaf
salata
diet cola

ara
2 meyve

1 saat step ayrobik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…