benim depresyon ve panik atağı yenmem lazım nasıl olcak hoş onuda bilmiyorum
bebeğimiz emzirdiğim için ilaç alamıyorum
ama daraldıkça sıkıntıdan yiyesim geliyor
ay aman of yani
imdat modundayım
bu arada iyi haftalar arkadaşlar
azıcık bana dua ne olur
pozitif bir şeylere ihtiyacım var
bu arada çizelgemi yaptım ne yaptığımı anlamadan yaptım döğru olmuşmu bu arkadaşlar
bir annenin annece terbiyesi
Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine
gelecek olan
oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış,
yemek yapıyordu.
Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi.
Beklenen
misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı
bir durumla
karşılaştılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler
değme
oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı.
Tatlılar un
kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse
hiç
pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu,
kadıncağıza durumu
fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da,
yemek
sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi.
Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin
ellerini öperek
evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha
kaldıktan sonra
gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra,
yaşlı kadına:
"Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum.
Bana söyler
misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence
ya hastasın
ya da bir sorunun var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek
cevap verdi:
"Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten
sonra oğlum
asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp
karısının kalbini
kıramayacak.".
Ay şakası bile kötü geldi.Biz kızımızı çok seviyoruz YENACIĞIM.O da bizim oğlumuzu seviyor birde bize yaramaz bir bücür doğurdu.Kıyamam ben ona......
selam herkeze nasılsınız ben hiç iyi eğilim cumadan beri 2 kilo almış durumdayım kv geldi yine beni mahvetti hamurişleri misafirler stres hiç dikkatli beslenemiyorum moralim çok bozuldu bugün tartıdaki rakamı görünce birde boyacı gelmiyor bir haftadır ev toplu onu bekliyorum çok az işi kalmış ama böyle beklemekde çok zor.. sabah 6 dan beride kızım ağlıyor ywnwi uyuttum kalkmak üzere yarım saat uyuyor çünki bütün huysuz luğu üzeinde yukarıdan 3 tane dişi geliyor onunla alakalı olabilir geçmişi sonra okurum artık
Ailece sanşlıyız galiba.....İnsanlar birbirini sevince ve gayret edince her şey güzel oluyor.Ben gelin olayına hep şu yönden bakmaya çalışmışımdır;''yuva kurmaya geliyor,aile olmaya bize geliyor.Ailesini bırakıyor''Böyle düşününce kötü davranamaz insan.Tabii karşındaki de insan evladıysa ;cadıysa sen melek olsan boşa.....
Ne şanslı gelininiz,senin gibi bir teyzesi var...Uzun vadede olsa,iyi olan hep kazanır diimi...
selam herkeze nasılsınız ben hiç iyi eğilim cumadan beri 2 kilo almış durumdayım kv geldi yine beni mahvetti hamurişleri misafirler stres hiç dikkatli beslenemiyorum moralim çok bozuldu bugün tartıdaki rakamı görünce birde boyacı gelmiyor bir haftadır ev toplu onu bekliyorum çok az işi kalmış ama böyle beklemekde çok zor.. sabah 6 dan beride kızım ağlıyor ywnwi uyuttum kalkmak üzere yarım saat uyuyor çünki bütün huysuz luğu üzeinde yukarıdan 3 tane dişi geliyor onunla alakalı olabilir geçmişi sonra okurum artık
kızlar uzun zamandır diyeti sallıyordum artık tekrar sıkı başlayayım dedim başlamadan detox yapayımm dedim.sormayın zor dayanıyorum sanırım birazdan bozacam ufff
Ayy bi tartılayım dedim 89 u gördüm mutlu oldum ya 92 ye çıkmıştım bir iki hafta önce...
Nursena kulakların çınlasın az bişey kalmıştı biomineradan sürdüm ve paçalı donumu giydim :)
Bana ve burdaki baculara bir daha 90 ları gösterme ya rabbi :Saruboceq:
90 ın altına inince yeni çizelge yapıcam demiştim yapıyorum hemen
hanımlarrr günaydınnn nasılsınız bakalım
uma günü çok fena yandım çayla
göğüslerim olduğu gibi haşlandı oğlumu bilem emziremiyorum şimdi:gitme:
günaydınnn fıstıklarrrr..ben geldimmmmm...bütün telaşlarımı atlattım..askerimi yolladım..6 günlük asker olduturkbayragiturkbayragiturkbayragi
nasılsınız kızlar...yeni gelenler hoşgeldiniz..benim hafta sonum berbat geçti..
cumartesi sabah yürüyüşümü yaptım geldim..kahvaltı yaparken gelinimiz aradı ( kardeşimin hanımı ) ..yeğenim ateşlenmiş küçük fıstığımız..( 6 aylık ) topikte bilenler bilir..biraz erken doğmuştu bir süre hastanede falan kalmıştı işte o abla doktora götürelim benimle gelirmisin dedi.. ( 6 yaşındada ablası var ) onunda bademcikler şişmiş ikisinide muayene ettirelim dedi ..apar topar gittik hastaneye..kan idrar tahlili falan.. doktor kanında yüksek derecede enfeksiyon çıktı yatışınızı yapıcam serum tedavisi olacak demezmi ..bütün günüm hastanede koşturmacayla geçti..yavrum serumu hiç istemedi kolunda..çekmeye çalışır..ateşi düşmez..şuruplar fitiller hemşireler seferber oldular..ablasınada iğne yapıldı..ben aldım ablayı eve geldim..bebişimiz o gece hastanede kaldı..pazar akşamı çıktı hastaneden..şimdi iğne tedavisi yapılıyor..
pazar günü yürüyüşümü yapamadım..hastanede çok yorulmuşum..kalkamadım..evimi süpürüp sildim..yemek yaptım..markete alışverişe gittim..
veeeeeee güzel haber...((( oğluşum nete geldi görüştük...bölüğün içinde internet cafe varmış..süper yaaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?