- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.233
- 158
- 34
Nasıl????kızlar 4 günde 4,5 kilo vermişimşimdi Kızım bırakmıyor. Akşama yazacağım ayrıntıları
Salya cok artti bizde zaten. Atakta var bu hafta 2 3 gündür huysuzlukta artti hayirlisiAynen canım.. ama hemen gelmedi..huzursuzluk ateş,salya artışı sonra dİşimız gözüktü..
Cok sevindim. Eslem olmasaydi bende bu kis icin yazilmis olacaktımKızlaarr spor salonuna yazıldım
GeldimNasıl????
Aksamı bekliyoruz cabuk gel.
Bu ne zamanın menüsügünahımla geldim arkadaşlar, artık ne yersem yazacağım
yüzüme tükürmek isteyen önce maskesini taksın
sabah kahvaltı 11.00 : çeyrek ekmeğe sucuklu tost
1 elma
akşam yemeği 10:15 : 1,5 lahmacun
bugün aşırı yoğunum yemek yapamadım
Bu ne zamanın menüsü
Geçmiş olsun canım. Biz de yaptrdk. Sonraki her dr gidişimizde dr soruyordu yaptrdnz mı diye. Çok iyi yapmşsnz dedi farklı bikaç drSelam :) bugun bebise rota asisi yaptirdik. Gelince zor bela kahvalti yaptim. Simdilik kacak gocek yok. Kahve yapicam simdi. Bi yandan bol suya devam :)
Hoşbuldum canım ❤Mintimint hoşgeldin evet listemiz ve tablomuz var cumaları bildirim yapıyoruz.
Teşekkür ederim canım.Gel kuzu gel buluruz bı yer.
Corona çıktı bizde de ertele
günahımla geldim arkadaşlar, artık ne yersem yazacağım
1 elma
Eve kuruyemis, meyve, kuru meyve aldir aralarda yemek için, galeta olabilir. Ama ana yemeklerde çok fenagünahımla geldim arkadaşlar, artık ne yersem yazacağım
1 elma
Afiyst olsun ben begendimBugünün menüsü
Kah 1.5 haş yumurta 5 zeytin dım sal peynir karpuz
Öğlen ızgara tavuk türlü 1 d ekmek
Akşam 1 kepçe çorba yoğurt parmak kebabı (fırına atmadan kıymasını ayrdm ondan da yedm. 5 er patlıcan biber dom.) yağlıydı diye az yedim sebzesnden
Evet bildirim yapman gerekiyor. Ve yaptğın sporun dksını yazman gerekiyor. 2 haftalık bildirimden sonra da listeye giriyorsun
Canım bizim ilçemizde hiç görülmedi corona vakası zaten..şimdide normalleşmeye geçince gelmek istediler sanırım.. yok demedim bende ama ikramlık olayını hiç hesaba katmadim
Hadi hayırlı olsun bol eksilerin olsun. Sporsuz olmuyor bizdeKızlaarr spor salonuna yazıldım
Harikasin (; afiyet olsunOrtalık sakinken menümü vereyim efenim
6.30
Türk kahvesi
11.00
Soğanlı 2 yumurta
1 dilim tb ekmeği
Tere
15.00
1 yesil elma
18.00
Yeşil mercimekli kabak
Kocaman bi kase yoğurt(müthiş tutturmusum bu sefer)
Manyakça su,45 dakika bantta yürüyüş
Yusraya yaptiramamistik. 6 aylıkken yakalandi agir gecirdi. Sonrada toparlayamadi. Bunda hemen yaptirdikGeçmiş olsun canım. Biz de yaptrdk. Sonraki her dr gidişimizde dr soruyordu yaptrdnz mı diye. Çok iyi yapmşsnz dedi farklı bikaç dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?