Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasıl????
Aksamı bekliyoruz cabuk gel.
Geldim Ramazan bayramında tatlı ve hamur işi ödem yapmıştı ama diyetisyen hiç ödem yok. 4,5 kilo yağ yakmışsın diyor.

Dört günde o kadar yağ yakılması mümkün müdür? Emin olamadım. Neyse işte tatlı ve hamur işini kesip diyete başlayınca vermişim çok şükür. Dün akşam paylaşmıştım listeyi

günahımla geldim arkadaşlar, artık ne yersem yazacağım
yüzüme tükürmek isteyen önce maskesini taksın

sabah kahvaltı 11.00 : çeyrek ekmeğe sucuklu tost
1 elma
akşam yemeği 10:15 : 1,5 lahmacun

bugün aşırı yoğunum yemek yapamadım

Bu ne zamanın menüsü

Selam :) bugun bebise rota asisi yaptirdik. Gelince zor bela kahvalti yaptim. Simdilik kacak gocek yok. Kahve yapicam simdi. Bi yandan bol suya devam :)
Geçmiş olsun canım. Biz de yaptrdk. Sonraki her dr gidişimizde dr soruyordu yaptrdnz mı diye. Çok iyi yapmşsnz dedi farklı bikaç dr

anladın sen!!!!

Bugünün menüsü
Kah 1.5 haş yumurta 5 zeytin dım sal peynir karpuz
Öğlen ızgara tavuk türlü 1 d ekmek
Akşam 1 kepçe çorba yoğurt parmak kebabı (fırına atmadan kıymasını ayrdm ondan da yedm. 5 er patlıcan biber dom.) yağlıydı diye az yedim sebzesnden

Eve kuruyemis, meyve, kuru meyve aldir aralarda yemek için, galeta olabilir. Ama ana yemeklerde çok fena

Afiyst olsun ben begendim

Mthn83 peki cumaya bende bildirecektir miyim kilo mu. Ona göre gaza gelip sıkıya verim kendimi
Evet bildirim yapman gerekiyor. Ve yaptğın sporun dksını yazman gerekiyor. 2 haftalık bildirimden sonra da listeye giriyorsun
Canım bizim ilçemizde hiç görülmedi corona vakası zaten..şimdide normalleşmeye geçince gelmek istediler sanırım.. yok demedim bende ama ikramlık olayını hiç hesaba katmadim
Kızlaarr spor salonuna yazıldım
Hadi hayırlı olsun bol eksilerin olsun. Sporsuz olmuyor bizde

H Harikasin (; afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…