- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.233
- 158
- 34
Aman diyimSağol balim
Eşim beni kandırıp 3.'ye hamile kalmazsam o 65 görülecek bu sefer:)))
Afiyet olsunSelam kızlar. Tartıda çok eksi çıktığım için diyetisyen bugün rahat ye dedi. Yarın aynen devam
Sabah filtre kahve
Öğlen nohutlu bulgur pilavı yoğurt
Ara iki dilim ev pizzası
Akşam kabak yemeği, bulgur pilavı, 2 kare bitter
Ne kadar çok ekmek mesela?Sabah 9 bucukta 2 çeri domates yarım salatalık az peynir 2 dilim ekmek sınırsız şekersiz çay
12 de yarın avuç leblebi gün kurusu 3 tane
Saat 15 te bir kase sütlü müsli (sabahları sevmiyorum yemeyi)
Saat 19 da patlıcan musakka kızarmadan hepsini fırında yaptım az yağlı. Akşam yemeğinde ekmek biraz çok yedim :/
4 5 dilimNe kadar çok ekmek mesela?
Hey maşallah mekik fln çek telafi et4 5 dilim
4 günde 100.6’dan 96,1’e düştüm. Diyetisyenin yazdığı çoğu şeyi yiyemedim. Kızımın uyku saati, tuvalet eğitimi derken aç kaldım.Afiyet olsun
Kaç kilodan kac kiloya düştün ne yedin listeni atabilirmisin
4 5 dilim
Ya bol doğruyorumda kız benle beraber yiyor deli midir nedir hırslanıyor bne yedikçe2 domates yarım salatalık nedir
Bol doğrayıp yiyceksin
Ya bol doğruyorumda kız benle beraber yiyor deli midir nedir hırslanıyor bne yedikçe
Dur şimdi Nana dan çok korkuyorum nasıl kızıcak şimdiOlsun senin azla idare etme durumun yok doyucanki elin sağlıksızlara gitmesin.
Kendine ayrı ona ayrı doğra geçiştirme hiç
Menün çok iyi su ve spor da var. Böyke devam et. İlerleyen günlerde rkmeği azaltrsnMenüm
Uyanınca limonlu su
10:00 peynirli yumurta çeri domates zeytin 2dilim tb ekmeği yeşil çay
Ara şekersiz türk kahvesi iki ceviz 2 kayısı
18:00 dün akşamki fırın yemegi etli bi tâbak,bi tabak salata 3kasik yoğurt 2 dilim tb ekmeği
20:45 bi dilim karpuz
22:30gibi yesil çay
Spor ev temizliği birazdan 50 mekik
Şu 2lt
Tşk ederim evet ekmeği ilerleyen haftalarda 3 düşüncemMenün çok iyi su ve spor da var. Böyke devam et. İlerleyen günlerde rkmeği azaltrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?