Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oyy balll balll❤
Canim domates salatalık biber falan kahvaltıyı zenginlestir canım

günü kapatmis bulunuyorum
kahvalti yumurta domates salatalık biber süt
arada kahve
aksam mercimek corbasi bir dilim ekmek salata
9 10 gibi kekik cayi icicem insallah

Ooyy bir balda burada kahvaltı peynirde tüket canım. Kahve sabah paylaşan sendin değil mi? Yanında birşeyler vardı?
Akşam salatayı bol tut olurmu balım

Ah o ekmek yenilir mi acaba, birde akşam, emeklerini çöp mu edeceksin bir daha sakin ama sakin kendine bir daha bu kötülüğü yapma

Menu bildireyim

Sabah uyanınca
Türk kahvesi 5 badem 5 fındık 3 ceviz

Kahvaltı
Peynirli salçalı 2 yumurta, birkaç zeytin, yarim dilim ekmek,

Ara
Yeşil çay kahve

Akşam
Etli patlıcan yemeği 3 kaşık
1 çatal makarna, 1 çatal pilav
1 tabak kadar taze fasulye
1 kase cacık
1 baget tavuk

Ara
Yeşil çay kahve 2.litre su

Gayet iyi bir menü. Spor yapabildn mi??

Iyi geceler kizlar
Bugun iste yogundum biraz liste islerim vardi. Yarinda stok sayimi yapicam 2-3 gune anca toparlarim o iside.
Sabah ugrayamadim yogun oldugum icin.
Dun gece sahur yaptim hem sahir hem temizlik duzenleme vs derken ben imsaga bakmayi unutmusum ve imsaktan sonrada su icmeye devam etmisim yarim saat gecirmisim imsagi. Bende niyetlenmedim ramazan olmayinca dedim yarin tutarim. Orucada niyetlenmeyince gece gece bosuna yemek yemis oldum. Simdi niyetlendim cok sukur. Bugunun sahur menusunu aksam menusuyle beraber yazarim. Cok ic acici degil gerci ama neyse hic yazmamaktan daha iyidir.

01.06.2020 pazartesi menusu
02.30 1 kucuk konserve ton baligi 1 dlm ekmek 1 sade soda
10.20 filtre kahve
13.30 1 bardak cay 8-10 cig kaju
18.30 sade nescafe (kizlara burger kingten menu aliyordum paketi beklerken kendimede bi kahve ismarladim )
19.30 patlican ve cacik
21.30 4-5 kiraz ve 4-5 malta erigi(yenidunya)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…