Birde ben cuma günü evde olmayacağım perşembe tartisini bildirsem olur mu@Bonus N Nana @MuMu85 Mthn83 Tgcervanne0133 @ayseMsb @nisandeniz
İzin kağıdı doldurun. Komisyon da görüşüp onaylarizSlm kizlar , pazartesiye kadar izin istiyorum hafta sonu sinavim.var, kilo bildirmeye gelirim
Forma şöyle yazssam yeterli mi annemin tartısı farklı tartiyor benim benimki ile aynı değilİzin kağıdı doldurun. Komisyon da görüşüp onaylariz
Dürüm e takıldım nasıl bir dürümDünki menü
Sabah 7 zeytin 1 incir
Öğlen yarım dürüm
Saat 3 gibi yarım yerli muz
Akşam 18 sulu köfte 1 kase salata
Saat 22 de zeytin incir kürü
Dün 1.5 lt den biraz fazla su içtim. Tansiyon düştü kotuledim. 1000 kal aldım
Bugün de halim yok
Valla dürüme bende takıldım adana adı ama bildiğin ekmek yedik. Ağzımız yüzümüz un oldu. Eşime götürdüm zaten. Lavaş dürüm Allah'tanDürüm e takıldım nasıl bir dürüm
Afiyet olsun :))Valla dürüme bende takıldım adana adı ama bildiğin ekmek yedik. Ağzımız yüzümüz un oldu. Eşime götürdüm zaten. Lavaş dürüm Allah'tan
Ekmeği ben açsam daha az un olurduAfiyet olsun :))
Bazılarının dürümü bazlama gibi oluyor :)Ekmeği ben açsam daha az un olurdu
Ben bu işi anlamıyorum zaten seni görmeye geldiler güyaEvet şükür misafir senfonisini tamamladik
Hiç kaçamak yapmadım,servis yapmaktan oturamadım doğru düzgün.. maşallah bi baktım bana da birşey kalmamış zaten,çok şükür kaçamak yapmadım bu sayede
Yok anam..yemeye içmeye geliyorlarBen bu işi anlamıyorum zaten seni görmeye geldiler güya
Tartiyi yanında götürsen olmaz miBirde ben cuma günü evde olmayacağım perşembe tartisini bildirsem olur mu@Bonus N Nana @MuMu85 Mthn83 Tgcervanne0133 @ayseMsb @nisandeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?