Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne yapacan canim hepimiz yaşıyoruz böyle geici sıkıntılar.allah başka dert vermesin

İyi atlatmşsın kalorisiz. Geçen yıl biz doğum yapan arkadaşlarıma her birimiz bir çeşit yaparak gittik. Ev sahibi de bir çay bir iki çeşit yaptı sadece çok rahat oldu.10 çeşit oluyordu masada. Zaten ilk aylar bebişler uyutmuyor çok yoruyor.

Bugünün menüsü
Kah 1.2 d. Karpuz sucuklu yumurta 3 zeytin peynir dom sal. Çeyrek d ekmek
Ara cacık
İkindi vakti 1 servs k. parmak kebabı
2 ekmek maydonoz dom sal.
Ara çilek karadut kiraz
Akşam 2 çatal makarna 1 kase taze fasulye salata semizotlu cacık

Geç saatte aekadaşm dolma getrdi minicik bir tane tadına baktm.
Sütlü kahve
Leslie 3 lt su

Merhabalar
Iki gundur yazamadim yediklerimi . Dun oglen cocuk icin yaptigim bazlama ekmegine tostun kalanini yedim. Sonra bir baktim ki 500 kaloriye yakin. El kadar ekmek doyurmadi bile. Cok canim sıkıldı bileydim okadar kalorisinin oldugunu yemezdin kesinlikle . Bazen bisey olmaz diyip atiyoruz ağzımıza ama oluyor bişey işte . Onun disinda guzel gidiyor diyet . Sagolsun eşim gidip cekirdek almis hic dayanamam ama dayaniyirum mecbur . Kvalide mısır haslamislar yolladi sicacik .onuda yemedim tabi .
Neler yedim
Sabah 10. 00 Kahvalti
1yumurtali melemen
50 gram lor peynir
Saltalik 5zeytin. Yarim dilim tambugday ekmegi
Öğlen
20 gram yulah ezmesi
200 ml sut
4 findik
Ara 1domates
Aksam18.30
2 kece etli nohut
Light yogurt 2kasik
Arada 2erik yedim.
Tum gun siyah ve yesil cay içtim.
45 dakika eliptik bindim.
Tartida biraz eksi gordum ama insallah cumaya guzel bir sonuc cikarabilirim.

Maşallah dirayetlisin.zaten ne zaman kendimize dur demeyi ogrensek o zaman başarılı oluyoruz.kilo verme sürecindeki kaygı bizi bitiriyor.o duruma düşmememiz lazım.yoksa başa sarmak bizi çok çok yorar

Menümm
Kahvaltı klasik diyet kahvaltı, 2 dilim tb ekmeği
Öğlen Elma, 12 çiğ badem
Akşam 4 köfte, salata, yoğurtlu kabak, bir dilim börek

Güzel menü
Spor en güzeli

Iyi geceler kizlar
Gunduzleri is yerim biraz yogun bu aralar giremiyorum eve gelincede coluk cocukta telefon. Anca yatmadan bakabiliyorum telefona. Bir kac gune en gec onumuzdeki haftaya bu durum duzelir insallah
Bugunun menusunu yazayim
02.06.2020
Sahur 2 dlm tb ekmek arasina 3 dlm salam ve 2 dlm kasar ve soda
Iftar
Yarim kase domates corbasi 1 tabak patlican yemegi 1 kase cacik

Iftardan once guzel bir rakam gordum ama o kadar saatlik acliktan sonra normaldir diye dusunuyorum

Çeşmi bülbülümm akşam niye az geldi bana, akşam ekmek yerine çorba mi içsen aça ve salata eklesen daha doyurucu olur sanki

Kahvaltı 10.00
Peynir domates salatalık 1 yumurta azıcık peynir

Ara yapamadım yoğunluktan

18.00
1 kase mercimek çorbası
3 köfte 1 bardak ayran
Kocaman yeşil salata

Spor yok
Balim araya mutlaka kahve olur, findik badem olur yada 1 por meyve olur sıkıştır ki metobolizma çalışsın

Canim cok az değil mi? Dürümü saymıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…