- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Aynne valla bana da kokusu geldi. Olsa da yesem dedimNerde börektemi pırasalıdamıaha yazınca kokusu geldi burnuma
Sabah az yağlı omlet 2 dilim ekmek salatalık
Ara ve öğle bir avuç leblebi 3 kayısı 9kurusu 10 tane çekirdekli kara üzüm kurusu
Akşam canım soğuk bir şey çekti o yüzden 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek 2 litre su
Keyfim yok bonusum :/Senin akşam yemeğin yok ki
Senin akşam yemeğin yok
Beni çıldırtmak mı istiyosun?
Keyfim yok bonusum :/
Ayyy hiç sorma kimbilir neler yediler kızları bilem gelmiş damatta gelmiştir benim kv döktürmüştürBiliyorum ama keyfini bozanların şu an garnı tok öyle düşün. Ohooo camış kimin yedi içtiler.
Sen aç kaldın.
Ayyy hiç sorma kimbilir neler yediler kızları bilem gelmiş damatta gelmiştir benim kv döktürmüştür
Benim tartı en sonunda kargoya verilmiş. İnş yarın gelirse başlangıç kilomu söylerim az ters oldu ama
Kaç gündür bekliyorum yarın gelirse hemen söylicem 3lü rakamlarıİşte güzel haber
Acikiyorum ama sürekli bir seyler yiyince daha da fazla yeme istedigi oluyorSabah yumurtan yok
Öğlen börek kaçırdın madem yanına bi söğüş domates biber ve ayran ekleyip tek çeşitli öğün olmaktan kurtarabilirsin.
4 kaşık pilavın porsiyonu 2 dilim ekmek gibi arada ekmek değişiminde olur hiç sorun değil.
Ama öğlende bir ekmek değişimi yapmıştın ya o yüzden aynı güne fazla geldi.
Bezelyeninde karbonhidrat oranı yüksek nohut gibi.
Suyunda iyi.
Bu çok daha güzel.
Suyu sporu2 ana öğün 2 de ara yapıyosun nasıl peki acıkma durumun?
Ben de diyetisyene gitmezsem hep öyleyim canım. Çikolataya para vereceğime diyetisyene vermeye karar verdim. Hedefime ulaşana kadar devam edeceğimIyi geceler kızlar nasılsınız bakalım ,ben bu sabah gene mutsuz ve umutsuzluğa düştüm kaçamak yok spor var ama artiyim bugün sırf bu yüzden sinirim bozulup kaçamaklar yaptım hep böyle oluyor bir ileri iki geri
Corbayi 1 kepce arttırdim ekmek yemedimKuzu listen böylemi? Öğlen ekmek yok mu?
Büyük kızın kaç aylık canım?Valla bende bugun dünkü enerjimi bulamadim. Cunku yusra bizi cok zorlamaya basladi. Artik kendimi nerelere atsam bilmiyorum. Aylardir evdeyim. En son yilbasi oncesi avmye gittim. Sonra birden agirlasmistim. Zaten ocak sonuna dogru erken doğum riskim ortaya cikti. Derken baya agrilar yaşadım, yatmak zorunda kaldim, annemde kaldim 10 gun ve erken dogum yaptım. Bebek küvöze girdi. 8 gun onun stresi, sezeryan acisi, yusra... Derken corona patladi. Bizimde yakalanmamiz herşeyin uzerine etti.. yusra eslemle hastaneye gitmemi unutmuyo zaten yeni konusmaya basladi, kiskaniyodu. Yok arkadas unutmuyo. Esim kinlenmesin diye ambulans aldi goturdu demis bende oyle diyorum ama yok sanki asla unutmicak. Bana surekli biseyler firlatiyo, hic dinlemiyor. Resmen bizi anne baba olarak gormuyor. Bagirsakta ayni sorun yokmus gibi davransakta ayni. Bu aksam sayamadigim kadar cok ağladı. Bu sefer esimle bende giriyoruz birbirimize. 2. Cocuk pismanlikmis yine de ona da kiyamiyorum...
Onumuzdeki ay 3 yaş biticekBüyük kızın kaç aylık canım?
Benimki de ondan dört ay küçük. Bu dönemde anlattıkların çok normal. Mümkün olduğu kadar sakin kalıp sevip okşamak lazım. Vurması, ısırması, eşyaları fırlatması çok normal tepkiler. Çünkü henüz duygularını tanımıyor, tanısa kontrol etmeyi bilmiyor. Daha tanımadığı duyguları sözel olarak ifade edemediği için fiziksel tepkiye dönüştürüp vuruyor. Sana söylemek istediğim şey, lütfen kendini ya da eşini suçlama. Onun yaşındaki her çocuğun aynı olduğunu bil.Onumuzdeki ay 3 yaş biticek
Artik sabrim tukendi. Soylemek cok zor ama gerçekten dovmek istiyorum artik. Kendimi zor tutuyorum. Benimde psikolojim çok kötü. Haftaya psikolog ile goruscez insallah ikimizede faydali seyler soylerBenimki de ondan dört ay küçük. Bu dönemde anlattıkların çok normal. Mümkün olduğu kadar sakin kalıp sevip okşamak lazım. Vurması, ısırması, eşyaları fırlatması çok normal tepkiler. Çünkü henüz duygularını tanımıyor, tanısa kontrol etmeyi bilmiyor. Daha tanımadığı duyguları sözel olarak ifade edemediği için fiziksel tepkiye dönüştürüp vuruyor. Sana söylemek istediğim şey, lütfen kendini ya da eşini suçlama. Onun yaşındaki her çocuğun aynı olduğunu bil.
Bugün kızım tuvalete oturmayacağım diye tutturdu ve ben ısrar edince tutup bir avuç saçını yoldu. Israr etmemeliydim çünkü bu dönemde en büyük yanlış ısrarcı olmak. Mümkün olduğu kadar sarılmak, sakince sevdiğini söylemek, okşamak gerekiyor. Kriz geçirdiği anlarda da sabırla sakinleşmesini bekliyorum. Kriz bittiğinde yine sarılıp sevgiyle konuşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?