Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Senin akşam yemeğin yok ki
Senin akşam yemeğin yok
Beni çıldırtmak mı istiyosun?

Acikiyorum ama sürekli bir seyler yiyince daha da fazla yeme istedigi oluyor
Bakalım cuma tartida nasıl bi eksi göreceğim ona göre yine dizginlerim kendimi

Ben de diyetisyene gitmezsem hep öyleyim canım. Çikolataya para vereceğime diyetisyene vermeye karar verdim. Hedefime ulaşana kadar devam edeceğim

Valla bende bugun dünkü enerjimi bulamadim. Cunku yusra bizi cok zorlamaya basladi. Artik kendimi nerelere atsam bilmiyorum. Aylardir evdeyim. En son yilbasi oncesi avmye gittim. Sonra birden agirlasmistim. Zaten ocak sonuna dogru erken doğum riskim ortaya cikti. Derken baya agrilar yaşadım, yatmak zorunda kaldim, annemde kaldim 10 gun ve erken dogum yaptım. Bebek küvöze girdi. 8 gun onun stresi, sezeryan acisi, yusra... Derken corona patladi. Bizimde yakalanmamiz herşeyin uzerine etti.. yusra eslemle hastaneye gitmemi unutmuyo zaten yeni konusmaya basladi, kiskaniyodu. Yok arkadas unutmuyo. Esim kinlenmesin diye ambulans aldi goturdu demis bende oyle diyorum ama yok sanki asla unutmicak. Bana surekli biseyler firlatiyo, hic dinlemiyor. Resmen bizi anne baba olarak gormuyor. Bagirsakta ayni sorun yokmus gibi davransakta ayni. Bu aksam sayamadigim kadar cok ağladı. Bu sefer esimle bende giriyoruz birbirimize. 2. Cocuk pismanlikmis yine de ona da kiyamiyorum...

Büyük kızın kaç aylık canım?

Onumuzdeki ay 3 yaş biticek
Benimki de ondan dört ay küçük. Bu dönemde anlattıkların çok normal. Mümkün olduğu kadar sakin kalıp sevip okşamak lazım. Vurması, ısırması, eşyaları fırlatması çok normal tepkiler. Çünkü henüz duygularını tanımıyor, tanısa kontrol etmeyi bilmiyor. Daha tanımadığı duyguları sözel olarak ifade edemediği için fiziksel tepkiye dönüştürüp vuruyor. Sana söylemek istediğim şey, lütfen kendini ya da eşini suçlama. Onun yaşındaki her çocuğun aynı olduğunu bil.

Bugün kızım tuvalete oturmayacağım diye tutturdu ve ben ısrar edince tutup bir avuç saçını yoldu. Israr etmemeliydim çünkü bu dönemde en büyük yanlış ısrarcı olmak. Mümkün olduğu kadar sarılmak, sakince sevdiğini söylemek, okşamak gerekiyor. Kriz geçirdiği anlarda da sabırla sakinleşmesini bekliyorum. Kriz bittiğinde yine sarılıp sevgiyle konuşuyorum

Artik sabrim tukendi. Soylemek cok zor ama gerçekten dovmek istiyorum artik. Kendimi zor tutuyorum. Benimde psikolojim çok kötü. Haftaya psikolog ile goruscez insallah ikimizede faydali seyler soyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…