Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar uzun zamandır diyeti sallıyordum artık tekrar sıkı başlayayım dedim başlamadan detox yapayımm dedim.sormayın zor dayanıyorum sanırım birazdan bozacam ufff

Bende onu yapıyorumda hata yapıyoruz aslında..detoksla diil normal yeme düzeniyle başlasak daha iyi olucak..
bu şekil kısır döngü oluyor,aç kalıyoruz yemeğe saldırıyoruz sonra vijdan yapıp tekrar aç kalıyoruz,yemeğe saldırıyoruz..bööyle devam ediyor..

Ne güzel bir haber,senin adına çok sevindim..

yeşil çay dokundumuki sana...Bende hiiç sevmiyorum ama her gün içmeye çalışıyorum..
Lipton bergamut aromalısını aldım daha rahat içebiliyorum,normalde çiğ balık gibi kokuyor bana..:))

Pregant protein ağırlıklı besleniyosun,bu haftaki listen böylemi..?

sevin canım sevin:))) inşallah devamı da gelir. tebrikler...

geçen birileri dedikodumu yapmış bundan sonra da gelir falan demiş ben de geldim bakayım bir dedim :))) YENA kimmiş dedikodumu yapan sen bilirsin :roflol:

nasılsınız hanımlar??? hahayt nasıl gidiyor?? ben kör topal idare ediyorum işte. kilom hala aynı ne alıyorum ne veriyorum artık kafayı ymek üzereyim! ilaçlara bakmaya bile başladım valla bilmiyorumkismile

okumadım ama açınca gördüm yağmurgözlüm ayrılığa başlamışsın.... allah hayırlsınyla en kısa zamanda kavuştursun sizi. sağlıcakla gitsin sağlıcakla dönsün.

Ahahahaha inan hiiç haberim yok kimki o...:roflol::roflol:

Nasılsın canım ya...
sen yine şanslısın en azından kilo almıyosun,ben sürekli alıp veriyorum..:))
Bu işin bana getiriside daha fazla çatlayan ve sarkan vücüdüm oluyor ..:)):roflol:

hanımlar nasılsınız bakalım ben daha iyiyim çok şükür izleride kalmaz inşallah
bu arada ellerimde çok şiddetli egzama var 2 aydır çokk doktora gittim ilaçlarımı kullanıp dikkatde etmeme rağmen kolsuz agop diye bi adam varmış ünlü bi cildiyeci yarın onu arıcam bakalım

günaydınnnn.... günümüz aydın olsun...........yaşanan acılar son bulsun ...........allah israil mağdurlarının yardımcısı olsun...............
turkbayragi

askerin kim canım. hayırlı teskereler olsun.
oğlum asker canım..:))
bu aralar salgın var diyorlar. burda da birsürü çocuk hastanelik oldu. enfeksiyon ve uzun süreli ateş.
yaa hiç kıyamam bebeklere..benim bir oğlum var yeğenlerim kız hiç kıyamıyorum onlara kız diyemi ? yoksa yeğen çokmu kıymetli bilmiyorum..bizim ecrinimiz hala hastanede..dün gece 3 te damar yolu tıkanmış..hemşire damar yolu bulamamış..çok inceymiş damarları... dünde doktor kendi açmıştı damar yolunu..zaten hiç istemiyordu serumu..doktoru bekliyolar bakalım..tahlil yapılmış sabah..kanındaki enfeksiyon değeri 30 binlerden..10 bin 800 lere düşmüş..çok şükür..
bugün yeşil çay içtim ilk defa. hala başağrısı çekiyorum acaip tansiyonum yüksedi bi daha denemiycem korktum:1no2:
aaaa yeşilçay tansiyon yaparmıki? şaşırdım..bende çaykurun teneke kutuda olanını kullanıyorum..bergamut aromalı..
canımm AMİNNNNNN ..demekki seni burda görmek için bol bol dedikodu yapmak gerekiyor.))) kızlarr şu namem varyaa namem...:roflol::roflol::roflol:
geçmiş olsun...nerdeymiş kıs o dr hiç duymadım ben..bilmiyorumkismile
günaydınnnn.... günümüz aydın olsun...........yaşanan acılar son bulsun ...........allah israil mağdurlarının yardımcısı olsun...............
turkbayragi

AMİNNN canım..

BEYZUS la sana çok güldüm ya :roflol:
Tünaydınlar herkese opuyorumnanaktan

yazamadım bir türlü ...allah kavuştursun canım inşallah sağsalim gidip gelir......

slm kizlar moralim cok bozuk ya cuma gününden bu yana 1 kilo fazla gösteriyo kacamakda yapmadim kafayi yiyecem ya ilk zamanlar arada kacamak yapardim en azindan bazen bir iki dilim cukolata atardim agzima onuda yapmyiorum artik niye böle oldu anlamadim ya nazarmi degdi ki acep gecen biri sordu bende daha ilk ayim 5 kilo verdim dedim oysa 6 kilo vermisdim halamda dedi niye söledin gör bak daha veremen ben inanmam aslinda ama üfffffffffffffffffffffffff

Çok tebrik ederim.Maaşallah.Ne kadar mutlu olmuşsundur eminim.Allah mutluluğunu arttırırken kilolarını azaltsın inşallah.
turkbayragi
AMİN....

BEYZUS la sana çok güldüm ya :roflol:
Tünaydınlar herkese opuyorumnanaktan
Allah gülmekten ayırmasın imşallah...Bir araya gelip accık kaynatıp gülsek ne güzel olurdu.YENACIĞIM İstanbul a gelecekti ......İnşallah gelirde imkanı olanlarla bir güzel toplanırız.......Hayali bile güzel.... Moralini bozma....Biraz durur tekrar başlar.Maalesef sürekli kilo verilemiyor.Verilebilse ne güzel olurdu......Şimdi moralini bozarsan yemeye başlarsın...Sakın ha dikkatli ol.En fazla 1 hafta 10 gün sürer sen inatçı ol diyetine dikkat et canım.
merhaba arkadaşlar
acayip motive olmuş ve acayip kararlıyım
28/05/2010 100,70 kg
01/06/2010 99 kg

nasıl

Daha ne olsun.....Süper.....Kararlılığın yeter.....

merhaba arkadaşlar bu siteye yeni katıldım. zayıflamak istiyorum diyete başlıyorum sonra daha ne oldu anlamadan bir bakıyorum yemeğe başlamışım. 3 yaşında bir kızım var hamile kaldığımda 88 kiloydum 30 kilo aldım. tabi bunları veremedim. şimdi 114.4 kiloyum 2 haftadır diyetteyim 116.5 tan 2.1 kilo verdim. adet olamama sorunum var oda çok şişkinlik yapıyor zor kilo veriyorum. off inşallah vericem bu kilolaları eşimde zayıfla artık diyor... :sinifsinif: buraya her hafta verdiğim kiloyu yazıcam kendime şimdilik bayrama kadar 100 kg hedefledim eminim azmedersek başarırız. daha önce başardım 120 kilolardan 75 lere düşmüştüm yine başarıcam. herkese sevgiler.

ins canim hep beraber basaracagiz boyun kac senin

selam hatunlarrrrrrr.bu ara düğün telaşıdan gelemedim yanınıza ama çök şükür bitti hatta bu ara oğlumuda sünnet ettirdim bugün ikinci günü ve koşturup duruyor maşallah.pazar günü nikah pazartesi sünnet çok içim acıdı gözlerim çok doldu ama büyük bir yük kalktı üzerimden .kaydirigubbakcemile5benim içinde hem çok motive edici hemde onure edici oldu bu nikah:1closedeyes:. kına gecesi kimse beni tanımadı ve herkes çok beğedi hem elbisemi hem beni birsaz mini bir elbise giyip süslenince tabi zemuszemus :roflol:en çok gelin beğendi bu benim daha çok hoşuma gitti her işinde beni yanında istedi buda beni onure etti tabi evleneli iki gün oldu ilkgün beni aradı iyiki varsın falan dedi çok mutlu oldum.canım benim için çok önemli ama onun için ne kadar önemli olduğumu şimdi daha iyi anladım oda benim içi keza ama bu denli olduğumu gerçekten bilmiyordum.opuyorumnanaktanbu arada çok sinirlerimide bozdular sağolsun eşimin ailesi. ciddi anlamda hemde.düğün zamanında bile bencillikleirnden vazgeçmedi bazıları. bir gün eşime bıraktım diye oğlumu bisürü laf ettiler. yani bide yaramaz olsa eşimde bırakmamı istemese bekli haklıdırlar dicem ama birbirine aşık ikiside onlara noluyor anlamadım eşim izinli ya dinlenmesi lazım ben bunu düşünemiyorumya herkes bi hatırlatma yaptı sağolsunlar çok sinirlerimi bozdular.şimdi kayınvalidemdeyim görümcemle karşılıklı oturuyorlar görümceme biraz sesimi yükselttim nikah akşamı haklı olarak konuda şu nikah karşıdaydı geç bitti yorulmuş çok(yaptığıda oturmak hiçbirşeye elini bile sürmedi:roflol::roflol:) ertesi sabah sünnet var ve arabalarıyla dönmek zorundayız dedim ne zaman gidicez çok geç oldu bana demezmi e bizim araba olmasaydı neyle gidicektiniz tepem attı eşime kalk gidiyoruz bu ne yaa hep aynı terane dedim yüksek sesle yine ona bişey demedim aynı şeyi kına gecesi yaptı eşimle oğlum evdeydi ertesi gün iş var ve gecenin biri olmuş bana dediki eee sanki umrundada oğlun kocan hani bıraktımya ondan umursamaz hemde oğlumu oldum.çok sinirlenmiştin ama bişey demedim damat bıraktı beni eve düğün akşamıda aynı şeyi yaptı bu sefer dayanamadım ama yinede ağır konuşmadım tatzıslık olmasın diye. ya bu kadar bencil bir insan ben daha hayatımda görmedim yaa yorgunmuş ayakkabısı sıkmış:roflol:.alışmış tabi hep almaya vermeye sıra gelince ödü patlıyor.ben kin tutamıyorum istesemde. ben konuyu unuttum bile o şimdi anaokulu çocukları gibi kapı arkasından bakıyor kızmış bana hasbam hiiiiiiçççççççççç umrumda değil:roflol: çok sinirlensemde yaptıkları çok çocuksu geliyor bana 40 yaşında kadın bu dediğim yaa :roflol::roflol: peşinden koşucak değilim çok yüz vermişim ben ona gereğinden fazla abla diye peşinden koşmuşum işi için. kahretsinki elimde değil kimseyi kırmıcam yardım edicem derken tepeme çıkartıyorum sünnet oldu çocuğum hayırlı olsun bile demedi arada bir kapı var terbiyesizliğe bak sanki yedisülalesine küfür ettim.bikere daha sebebini anlamadığım bir konu yüzünden yine aynısını yapmıştı halaa konunun ne olduğunu bilmiyorum yanii:roflol: bende iyi olsun üzülmesin diye ne yaptığımı bilmiyorum ama kusura bakma demiştim dengesiz birdaha olmasın demişti.:roflol::roflol::roflol:güya çok hassasmış ve hastaymış kayınvalidem öyle söylüyor. ben onun nerden hasta olduğunu biliyorum ama neysee :roflol::roflol::roflol: bunun haricinde harika bir hafta geçirdimmm süperdi hem motive oldum hemde harika vakit geçirdim kurt namına bişey kalmadı:sm_cool:

Son düzenleme:

mrb canım uzun zamandan berı vaktım olmadıgı ıçın gıremedım okuyamadım forumu senın msj nıda bugun gordum bende carnivale bana neden cevap vermıyor demıstım kı gecmısı okudum
canım benım ıyısallah bırgun ıkımızde hepımızde ısteklerıne ulasır ve ulasacagız emın ol
senı takıp edıyorumkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…