kızlar uzun zamandır diyeti sallıyordum artık tekrar sıkı başlayayım dedim başlamadan detox yapayımm dedim.sormayın zor dayanıyorum sanırım birazdan bozacam ufff
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :) sizinle paylaşmak istedim. son tartıldığımda 2-3 ay önce 132 kiloydum bugün kendime baskül aldım :) elbiselerimle 127.5 kilo geldim :) çok mutluyum. isteğim arttı zayıflıycam. Allah utandırmasın.
bugün yeşil çay içtim ilk defa. hala başağrısı çekiyorum acaip tansiyonum yüksedi bi daha denemiycem korktum:1no2:
yenacım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için a.s. şeker zor bi hastalık gerçekten babamı yolcu etim bugün inşallah iyi olacak sağlığı da...
mideme ne oldu bilmiyorum diyet listesindekileri yemek için bile zorluyorum kendimi iradem sağlamlaşıyor umudum arttıalkisalkisalkis
bug,nkü raporum
sabak 1 kk peynir
1 dilim ekmek
4-5 salatalık
ara
1 elma
öğlen
6 kaşık közlemiş patlıcan
2 birim köfte
ayran
salata
ara
2 grissini
1 kase yoğurt
akşam
2 birim urfa kebap
4 kaşık pilaf
salata
diet cola
ara
2 meyve
1 saat step ayrobik
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :) sizinle paylaşmak istedim. son tartıldığımda 2-3 ay önce 132 kiloydum bugün kendime baskül aldım :) elbiselerimle 127.5 kilo geldim :) çok mutluyum. isteğim arttı zayıflıycam. Allah utandırmasın.
geçen birileri dedikodumu yapmış bundan sonra da gelir falan demiş ben de geldim bakayım bir dedim :))) YENA kimmiş dedikodumu yapan sen bilirsin :roflol:
nasılsınız hanımlar??? hahayt nasıl gidiyor?? ben kör topal idare ediyorum işte. kilom hala aynı ne alıyorum ne veriyorum artık kafayı ymek üzereyim! ilaçlara bakmaya bile başladım valla bilmiyorumkismile
okumadım ama açınca gördüm yağmurgözlüm ayrılığa başlamışsın.... allah hayırlsınyla en kısa zamanda kavuştursun sizi. sağlıcakla gitsin sağlıcakla dönsün.
oğlum asker canım..:))askerin kim canım. hayırlı teskereler olsun.
yaa hiç kıyamam bebeklere..benim bir oğlum var yeğenlerim kız hiç kıyamıyorum onlara kız diyemi ? yoksa yeğen çokmu kıymetli bilmiyorum..bizim ecrinimiz hala hastanede..dün gece 3 te damar yolu tıkanmış..hemşire damar yolu bulamamış..çok inceymiş damarları... dünde doktor kendi açmıştı damar yolunu..zaten hiç istemiyordu serumu..doktoru bekliyolar bakalım..tahlil yapılmış sabah..kanındaki enfeksiyon değeri 30 binlerden..10 bin 800 lere düşmüş..çok şükür..bu aralar salgın var diyorlar. burda da birsürü çocuk hastanelik oldu. enfeksiyon ve uzun süreli ateş.
aaaa yeşilçay tansiyon yaparmıki? şaşırdım..bende çaykurun teneke kutuda olanını kullanıyorum..bergamut aromalı..bugün yeşil çay içtim ilk defa. hala başağrısı çekiyorum acaip tansiyonum yüksedi bi daha denemiycem korktum:1no2:
canımm AMİNNNNNN ..demekki seni burda görmek için bol bol dedikodu yapmak gerekiyor.))) kızlarr şu namem varyaa namem...:roflol::roflol::roflol:geçen birileri dedikodumu yapmış bundan sonra da gelir falan demiş ben de geldim bakayım bir dedim :))) YENA kimmiş dedikodumu yapan sen bilirsin :roflol:
nasılsınız hanımlar??? hahayt nasıl gidiyor?? ben kör topal idare ediyorum işte. kilom hala aynı ne alıyorum ne veriyorum artık kafayı ymek üzereyim! ilaçlara bakmaya bile başladım valla bilmiyorumkismile
okumadım ama açınca gördüm yağmurgözlüm ayrılığa başlamışsın.... allah hayırlsınyla en kısa zamanda kavuştursun sizi. sağlıcakla gitsin sağlıcakla dönsün.
geçmiş olsun...nerdeymiş kıs o dr hiç duymadım ben..bilmiyorumkismilehanımlar nasılsınız bakalım ben daha iyiyim çok şükür izleride kalmaz inşallah
bu arada ellerimde çok şiddetli egzama var 2 aydır çokk doktora gittim ilaçlarımı kullanıp dikkatde etmeme rağmen kolsuz agop diye bi adam varmış ünlü bi cildiyeci yarın onu arıcam bakalım
günaydınnnn.... günümüz aydın olsun...........yaşanan acılar son bulsun ...........allah israil mağdurlarının yardımcısı olsun...............turkbayragi
yağmurgözlü geçmiş olsun dileklerin için saol canım..yeğenin içinde endişelenme önlem amacıyla yatırmışlardır,önemli bişeyi yoktur bence...:teselli:
BEYZUS'çum eşim daha iyi canım,hafta içi hergün fizik ve masaj yapılıyodu,fizik tedavisini kesmişler,çünkü kaslar çalışmaya başlamış demişler, bugünden itibaren sadece masaj yapılıcak bir saat..iyi valla,15 yıllık kocama elin herifi elleyip duruyor...:roflol: :roflol:
oğlum asker canım..:))
yaa hiç kıyamam bebeklere..benim bir oğlum var yeğenlerim kız hiç kıyamıyorum onlara kız diyemi ? yoksa yeğen çokmu kıymetli bilmiyorum..bizim ecrinimiz hala hastanede..dün gece 3 te damar yolu tıkanmış..hemşire damar yolu bulamamış..çok inceymiş damarları... dünde doktor kendi açmıştı damar yolunu..zaten hiç istemiyordu serumu..doktoru bekliyolar bakalım..tahlil yapılmış sabah..kanındaki enfeksiyon değeri 30 binlerden..10 bin 800 lere düşmüş..çok şükür..
aaaa yeşilçay tansiyon yaparmıki? şaşırdım..bende çaykurun teneke kutuda olanını kullanıyorum..bergamut aromalı..
canımm AMİNNNNNN ..demekki seni burda görmek için bol bol dedikodu yapmak gerekiyor.))) kızlarr şu namem varyaa namem...:roflol::roflol::roflol:
geçmiş olsun...nerdeymiş kıs o dr hiç duymadım ben..bilmiyorumkismile
AMİNNN canım..
yazamadım bir türlü ...allah kavuştursun canım inşallah sağsalim gidip gelir......
Çok tebrik ederim.Maaşallah.Ne kadar mutlu olmuşsundur eminim.Allah mutluluğunu arttırırken kilolarını azaltsın inşallah.sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :) sizinle paylaşmak istedim. son tartıldığımda 2-3 ay önce 132 kiloydum bugün kendime baskül aldım :) elbiselerimle 127.5 kilo geldim :) çok mutluyum. isteğim arttı zayıflıycam. Allah utandırmasın.
AMİN....günaydınnnn.... günümüz aydın olsun...........yaşanan acılar son bulsun ...........allah israil mağdurlarının yardımcısı olsun...............turkbayragi
Allah gülmekten ayırmasın imşallah...Bir araya gelip accık kaynatıp gülsek ne güzel olurdu.YENACIĞIM İstanbul a gelecekti ......İnşallah gelirde imkanı olanlarla bir güzel toplanırız.......Hayali bile güzel....
BEYZUS la sana çok güldüm ya :roflol:
Tünaydınlar herkese opuyorumnanaktan
Moralini bozma....Biraz durur tekrar başlar.Maalesef sürekli kilo verilemiyor.Verilebilse ne güzel olurdu......Şimdi moralini bozarsan yemeye başlarsın...Sakın ha dikkatli ol.En fazla 1 hafta 10 gün sürer sen inatçı ol diyetine dikkat et canım.slm kizlar moralim cok bozuk ya cuma gününden bu yana 1 kilo fazla gösteriyo kacamakda yapmadim kafayi yiyecem ya ilk zamanlar arada kacamak yapardim en azindan bazen bir iki dilim cukolata atardim agzima onuda yapmyiorum artik niye böle oldu anlamadim ya nazarmi degdi ki acep gecen biri sordu bende daha ilk ayim 5 kilo verdim dedim oysa 6 kilo vermisdim halamda dedi niye söledin gör bak daha veremen ben inanmam aslinda ama üfffffffffffffffffffffffff
merhaba arkadaşlar
acayip motive olmuş ve acayip kararlıyım
28/05/2010 100,70 kg
01/06/2010 99 kg
nasıl
merhaba arkadaşlar bu siteye yeni katıldım. zayıflamak istiyorum diyete başlıyorum sonra daha ne oldu anlamadan bir bakıyorum yemeğe başlamışım. 3 yaşında bir kızım var hamile kaldığımda 88 kiloydum 30 kilo aldım. tabi bunları veremedim. şimdi 114.4 kiloyum 2 haftadır diyetteyim 116.5 tan 2.1 kilo verdim. adet olamama sorunum var oda çok şişkinlik yapıyor zor kilo veriyorum. off inşallah vericem bu kilolaları eşimde zayıfla artık diyor... :sinifsinif: buraya her hafta verdiğim kiloyu yazıcam kendime şimdilik bayrama kadar 100 kg hedefledim eminim azmedersek başarırız. daha önce başardım 120 kilolardan 75 lere düşmüştüm yine başarıcam. herkese sevgiler.
segili yasafat, valla sırf seninle özleden mesajlaşmak için buraya on dört tane "kilo vermek istiyorummmmm" mesajı göndermek istiyorum. malum 50 sınırı var. yasakkelime ama çok az kaldı. gönderdiğin mesaja sadece şöyle bir cevap yazayım buradan, mesajını okudum ve inanılmaz duygulandım beni bu kadar iyi anlaman ve bu kadar benzememiz müthiş bir şey. mafoldumben çokkk az kaldı sana yazacağım. diliyorum bir gün biz de istediğimiz herşeyi istediğimiz haliyle gerçekleştirebileceğiz yol arkadaşım benim desteğin için herşey için sonsuz teşekkürler. sırf beni anlıyor olman bile büyük mutluluk benim içina.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?