Selamlarrr ancak bulabildim mesajımın olduğu sayfayı.. olabilir birlikten güç doğar düşüncesi ile geldim buraya.. mesaj gönderemiyoruz sanırım beceremedim.. bu kadar gündür daha yapamadım ya yarın başlicam artık 12345 kere söyledim son zamanlarda ama son olacak inşallah..Merhaba Su gördüğüm kadarıyla ikimizde bugün başlıyoruz forumla beraber herşeye. zayıflamak için arkadaşın olabilirim birbimizden güç alabiliriz çünkü yazdığın herşeyi bende yaşadım ÖSS dönemimde psikolojik olarak insan çok zorlanıyor. umarım beraber incecik oluruz :)
selam hatunlarrrrrrr.bu ara düğün telaşıdan gelemedim yanınıza ama çök şükür bitti hatta bu ara oğlumuda sünnet ettirdim bugün ikinci günü ve koşturup duruyor maşallah.pazar günü nikah pazartesi sünnet çok içim acıdı gözlerim çok doldu ama büyük bir yük kalktı üzerimden .kaydirigubbakcemile5benim içinde hem çok motive edici hemde onure edici oldu bu nikah:1closedeyes:. kına gecesi kimse beni tanımadı ve herkes çok beğedi hem elbisemi hem beni birsaz mini bir elbise giyip süslenince tabi zemuszemus :roflol:en çok gelin beğendi bu benim daha çok hoşuma gitti her işinde beni yanında istedi buda beni onure etti tabi evleneli iki gün oldu ilkgün beni aradı iyiki varsın falan dedi çok mutlu oldum.canım benim için çok önemli ama onun için ne kadar önemli olduğumu şimdi daha iyi anladım oda benim içi keza ama bu denli olduğumu gerçekten bilmiyordum.opuyorumnanaktanbu arada çok sinirlerimide bozdular sağolsun eşimin ailesi. ciddi anlamda hemde.düğün zamanında bile bencillikleirnden vazgeçmedi bazıları. bir gün eşime bıraktım diye oğlumu bisürü laf ettiler. yani bide yaramaz olsa eşimde bırakmamı istemese bekli haklıdırlar dicem ama birbirine aşık ikiside onlara noluyor anlamadım eşim izinli ya dinlenmesi lazım ben bunu düşünemiyorumya herkes bi hatırlatma yaptı sağolsunlarçok sinirlerimi bozdular.şimdi kayınvalidemdeyim görümcemle karşılıklı oturuyorlar görümceme biraz sesimi yükselttim nikah akşamı haklı olarak konuda şu nikah karşıdaydı geç bitti yorulmuş çok(yaptığıda oturmak hiçbirşeye elini bile sürmedi:roflol::roflol:) ertesi sabah sünnet var ve arabalarıyla dönmek zorundayız dedim ne zaman gidicez çok geç oldu bana demezmi e bizim araba olmasaydı neyle gidicektiniz tepem attı eşime kalk gidiyoruz bu ne yaa hep aynı terane dedim yüksek sesle yine ona bişey demedim aynı şeyi kına gecesi yaptı eşimle oğlum evdeydi ertesi gün iş var ve gecenin biri olmuş bana dediki eee sanki umrundada oğlun kocan hani bıraktımya ondan umursamaz hemde oğlumu oldum.çok sinirlenmiştin ama bişey demedim damat bıraktı beni eve düğün akşamıda aynı şeyi yaptı bu sefer dayanamadım ama yinede ağır konuşmadım tatzıslık olmasın diye. ya bu kadar bencil bir insan ben daha hayatımda görmedim yaa yorgunmuş ayakkabısı sıkmış:roflol:.alışmış tabi hep almaya vermeye sıra gelince ödü patlıyor.ben kin tutamıyorum istesemde. ben konuyu unuttum bile o şimdi anaokulu çocukları gibi kapı arkasından bakıyor kızmış bana hasbam hiiiiiiçççççççççç umrumda değil:roflol: çok sinirlensemde yaptıkları çok çocuksu geliyor bana 40 yaşında kadın bu dediğim yaa :roflol::roflol: peşinden koşucak değilim çok yüz vermişim ben ona gereğinden fazla abla diye peşinden koşmuşum işi için. kahretsinki elimde değil kimseyi kırmıcam yardım edicem derken tepeme çıkartıyorum sünnet oldu çocuğum hayırlı olsun bile demedi arada bir kapı var terbiyesizliğe bak sanki yedisülalesine küfür ettim.bikere daha sebebini anlamadığım bir konu yüzünden yine aynısını yapmıştı halaa konunun ne olduğunu bilmiyorum yanii:roflol: bende iyi olsun üzülmesin diye ne yaptığımı bilmiyorum ama kusura bakma demiştim dengesiz birdaha olmasın demişti.:roflol::roflol::roflol:güya çok hassasmış ve hastaymış kayınvalidem öyle söylüyor. ben onun nerden hasta olduğunu biliyorum ama neysee :roflol::roflol::roflol: bunun haricinde harika bir hafta geçirdimmm süperdi hem motive oldum hemde harika vakit geçirdim kurt namına bişey kalmadı:sm_cool:
Yasafat çizelgemi kopyalıyorum ama yapıştırma yapamıyorum.üstüne tıkladım.kopyaladım.sonra profildeki çizelge yerine tıkladım ama yapıştır yazısı silik.eski linki silip denedim.yine olmadı.
hayırlı olsun oğlunun sunnetı canım bak ne kadar guzel herkes senın zayıflamıs ve guzellesmıs oldugunu dusunmusalkisalkisalkis
su kayınvalıde gorumce olayına gelınce ne yazıkkı ulkemızde en cok yasanan problemlerden bır mutlaka bencıl bırılerı cıkıyor ve ne yazıkkı ıyı nıyetlı ınsanlar onları cekmek zorunda kalıyor sen sınırlerın bozma canım bosver sen zayıflamaya devam et motıve ol
selam hatunlarrrrrrr.bu ara düğün telaşıdan gelemedim yanınıza ama çök şükür bitti hatta bu ara oğlumuda sünnet ettirdim bugün ikinci günü ve koşturup duruyor maşallah.pazar günü nikah pazartesi sünnet çok içim acıdı gözlerim çok doldu ama büyük bir yük kalktı üzerimden .kaydirigubbakcemile5.............................................................................................................................................................. bende iyi olsun üzülmesin diye ne yaptığımı bilmiyorum ama kusura bakma demiştim dengesiz birdaha olmasın demişti.:roflol::roflol::roflol:güya çok hassasmış ve hastaymış kayınvalidem öyle söylüyor. ben onun nerden hasta olduğunu biliyorum ama neysee :roflol::roflol::roflol: bunun haricinde harika bir hafta geçirdimmm süperdi hem motive oldum hemde harika vakit geçirdim kurt namına bişey kalmadı:sm_cool:
daaaaaa
kimse yokmu yahu
dün kendime havuc kavurdum simdi sarmisakli yogurtla karistirip ve icine göbek marul dogradim mis gibi yiyorum hmmmmmm cok harika sarmisakli yicekler
iyiki varsiniz iyiki varim :)
ins canim hep beraber basaracagiz boyun kac senin
daaaaaa
kimse yokmu yahu
dün kendime havuc kavurdum simdi sarmisakli yogurtla karistirip ve icine göbek marul dogradim mis gibi yiyorum hmmmmmm cok harika sarmisakli yicekler
iyiki varsiniz iyiki varim :)
carnivale tabi fark etcekler yawrum :) 9kilo demek ne demekkkk helal olsun sana
bendede fark ediliyo cok güzel duygu hmmm bu arada show tvdeki yemekteyize bakan varmi?ordaki sisko bayan kac kilodur`? ve cok harika giyiniyo bence valla siskoyum diye siyahlara bürünmüyoo benim gibi :)))
aaa 50 mesaj olmuş ve ben bu arada 8.3 kilo vermişim. Allah'ım çok şükür daha da gitsin şu kilolar gelmesin inşallah hayırlısıyla hepimiz için amin :))
tebrikler süpersin............a.s.
aaa 50 mesaj olmuş ve ben bu arada 8.3 kilo vermişim. Allah'ım çok şükür daha da gitsin şu kilolar gelmesin inşallah hayırlısıyla hepimiz için amin :))
tebrik ederim... darisi bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?