Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlarrr ancak bulabildim mesajımın olduğu sayfayı.. olabilir birlikten güç doğar düşüncesi ile geldim buraya.. mesaj gönderemiyoruz sanırım beceremedim.. bu kadar gündür daha yapamadım ya yarın başlicam artık 12345 kere söyledim son zamanlarda ama son olacak inşallah..

hayırlı olsun oğlunun sunnetı canım bak ne kadar guzel herkes senın zayıflamıs ve guzellesmıs oldugunu dusunmusalkisalkisalkis
su kayınvalıde gorumce olayına gelınce ne yazıkkı ulkemızde en cok yasanan problemlerden bır mutlaka bencıl bırılerı cıkıyor ve ne yazıkkı ıyı nıyetlı ınsanlar onları cekmek zorunda kalıyor sen sınırlerın bozma canım bosver sen zayıflamaya devam et motıve ol

Yasafat çizelgemi kopyalıyorum ama yapıştırma yapamıyorum.üstüne tıkladım.kopyaladım.sonra profildeki çizelge yerine tıkladım ama yapıştır yazısı silik.eski linki silip denedim.yine olmadı.

zeynepcım bende dıyorum zeynep cızelgeyı kullanmıyo herhalde yaptıgım cızelgeyı beyenmedı demıstımkı okudum gecmısı
canım neden oyle oldu bende anlamadım dur bu cuma gelsın nasıl olsa zayıflamıs olacaksın o zaman yenı bır cızelge yaparım sana sorunu cozerız ok opuyorm

sağol canım benim insan ister istemez sinirleri bozuluyor ama yaa boşboş konuşmalardan çok sıkıldım sırf bişeyler söylemek için sırrf üzmek için yapıyorlar sanki 4 görümcem var bi bu böyle yine alttan alıyorum tabiki ama işte aman neyse zaten onun konuşması yada küsmesiyle hayatımı idame ettirmiyorum çok şükür onla nasıl istiyorsa öyle davransın ciddi anlamda kendisi kaybedir.:umursamaz:

düğününde sünetinde hayırlı olsun canım a.s. ..........allah görümcenide ıslah etsin ne diyim üzülme herkes ettiğini bulur............

daaaaaa

kimse yokmu yahu
dün kendime havuc kavurdum simdi sarmisakli yogurtla karistirip ve icine göbek marul dogradim mis gibi yiyorum hmmmmmm cok harika sarmisakli yicekler

iyiki varsiniz iyiki varim :)

daaaaaa

kimse yokmu yahu
dün kendime havuc kavurdum simdi sarmisakli yogurtla karistirip ve icine göbek marul dogradim mis gibi yiyorum hmmmmmm cok harika sarmisakli yicekler

afiyet olsun.yarin bende deneyim, bakalim nasil olacak..sarimsakli yogurdu severim fakat yemeklerde tercih etmiyorum..

benim kahve aliskanligim var.kilo vermemde sorun olurmu arkadaslar???
normalde 3 bardak icerim, icine 2 tane kesme seker ve sut tozu.ama 2 haftadir 1're indirdim. tabiki seker ve sut tozuyla birlikte.:Saruboceq:

bugün gayet iyiydi kaydirigubbakcemile2

sabah bir dilim kepek ekmeği ile bir kk beyaz peynir, iki zaytin, domates ve yeşillik yedim. yanında da form çayı...

arada iki dilim karpuz. öğlen ise zeytinyağlı taze fasuyleden dört kaşık. yanında bir kase yoğurt. arada iki adet erik bir adet kayısı (şükrediyorum yazı başladığım için diyete. meyveler olmasa napardık:)))

akşam ise bir kase tarhana çorbası, bir adet haşlanmış but ve bir dilim kepek ekmeği yiycem. yatmadan da bir bardak form çayı...

ama su işini himal ediyorum. o kötü... güne bölüp iki litreyi içmem lazım... bir de haziranın 15inden sonra spora başlıyorum inşallah hihoyyyt bu yeşil çayın bi içilme saati mi var acaba? dokunuyor bana herkese iyi gelen şey????CADIARZU

öğlen yemekhaneye inince herkes rejimde olduğumu anladı tabi. kaç güdür şunu bunu bahane edip inmiyordum. Allah utandırmasın...:Saruboceq: ha kilo verdiğimi de farkettiler:)))))))))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
daaaaaa

kimse yokmu yahu

merhabalar, bende sarımsaklı yoğurt içine bol salatalık rendeleyip yanına bir dilim kepek ekmeğiyle akşamları yicem. yarın başlarım buna. havuçta şeker olduğu için çok aşırıya kaçmamanı öneririm. bu hafta kilo veremedim ben off adet olamıyorum doktor farlutal verdi yarın sabah bitecek bakalım ne zaman hastalanıcam. kendimi davul gibi hissediyorum.

carnivale tabi fark etcekler yawrum :) 9kilo demek ne demekkkk helal olsun sana
bendede fark ediliyo cok güzel duygu hmmm bu arada show tvdeki yemekteyize bakan varmi?ordaki sisko bayan kac kilodur`? ve cok harika giyiniyo bence valla siskoyum diye siyahlara bürünmüyoo benim gibi :)))

canımcım çokkk sağol ben de seni tebrik ediyorummmm hepimize helal olsun valla
kilo vermek en zor şeylerden biri. çelik gibi irade gerektiriyo kafamçokkarıştı ama azmettik devam inşallah :Saruboceq:

siyah bizim milli rengimiz valla. ben ne giyersem o renk beni ne kadar açarsa açsın hep son anda siyahla değiştiriyorum üstümü. bitcek bunlar inşallah da rengarenk olcez zemuszemus

bu arada bugün temizlik görevlisi asansörde binip binmeme terddütü yaşyan hocalardan birinin yanında, bana, biz ikimiz yeteriz hocam deyip pis pis güldü nerden alıyosa bu hakkı. ben ne yaptım kendimi savunma mekanizmalarıyla örmüşüm yaa güya yok gel hocam gel sen dedim adama gülümseyerek inince de bi güzel kızdım kendime. diğer hoca da gülüyordu tabi kafasını eğmiş. kilo verirsem en çok şu sırf kilolusunuz diye herşeyi sööleme hakkını kendinde bulan insanlardan ve onalra aşırı hoşgörülü olan kendimden uzaklaşmaktan memnun olacam yaa başka bişi olsa çatır çatır kavga ederim bu konuda kalıyom ööle offfffffffffffffff :1no2:

aaa 50 mesaj olmuş ve ben bu arada 8.3 kilo vermişim. Allah'ım çok şükür daha da gitsin şu kilolar gelmesin inşallah hayırlısıyla hepimiz için amin :))

tebrikler süpersin............a.s.

olumunekankayizsmile sağol canımcım çokkk teşekkürler inşallah hepimiz hızlıca kurtuluruz şunlardan:))) bu arada resim bilem eklemeye çalıştım da olmadı bu sefer de önüme 100 mesaj engeli çıktı:)) ben farkı hemen görün istiyodum ama az kaldı hemen ekliycem izin çıkınca inşallah

bu arada da bi iki kilo daha vermiş olurum hem inşallah hayırlısıyla :)))

tebrik ederim... darisi bana:)

amin canım hepimize daha da fazla fazla vermek nasip olur inşallah:)))

yaa kızlar bu hafta ve önümüzdeki hafta sınavlarım var cozutana kadar çalışmam lazım ama gecenin bu saatine kadar kalınca acıkmamak mümkün diil

az önce bi elma yedim dört adet de diyet bisküvi yanına da üç bardak su offff offfff tam zamanını buldu şu sınavlar artık dörde kadar çalışayım da bari sindirsin bünye diyorum

bilmiyorumkismile

carnivale merak ettim bak seni simdi zayif halini cabuk mesaj hakkini doldur ekle :) kesin harika görünüyosundur
ben cünki kendimi öyle hissediyorum her kilo gittikce kendimi coook begeniyorum daha kadinsi hissediyorum
yaklasik 7 8 kilo vermis olucam ama yinede olsun her kilo gittiginde cok mutlu oluyorum

yasasinnnnn KK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…