carnivale merak ettim bak seni simdi zayif halini cabuk mesaj hakkini doldur ekle :) kesin harika görünüyosundur
ben cünki kendimi öyle hissediyorum her kilo gittikce kendimi coook begeniyorum daha kadinsi hissediyorum
yaklasik 7 8 kilo vermis olucam ama yinede olsun her kilo gittiginde cok mutlu oluyorum
yasasinnnnn KK
Üniversitede 54 kiloydum. ışe başladım ve 10 kilo aldım. Evlendim hoop yine bir sürü kilo yapıştı üzerime. Tartı fobisi olan ben evlendikten sonra hiç tarılmamıştım, taki 10 gün öncesine kadar. 10 gün önce ani bir kararla diyetisyene gitmeye karar verdim. Giderken de eşime bak ben tartılmam diye nutuklar atıyordum. Diyetisyene gittim ve kuzu kuzu tartıldım. Diyetisyen 80 kilo diyecek diye ödüm patlarken, 98 kilo demez mi. ınanamadım, hayatım karardı. 100'e 2 kilo kalmıştı. Ağladım ağladım ve hemen gidip bir tartı aldım. Kilo verince yeşil ışıklar yanıyo, kilo alınca kırmızı ışıkları yanıyor.Şu an 95 kiloyum ve beni en iyi anlayacak kişinin ancak benim gibi problemler yaşamış biri olacağını biliyorum ve ben de sizinle zayıflama istiyorum.Yaşım 27 Boyum 1,64 Kilom 95
Pregant protein ağırlıklı besleniyosun,bu haftaki listen böylemi..?
Üniversitede 54 kiloydum. İşe başladım ve 10 kilo aldım. Evlendim hoop yine bir sürü kilo yapıştı üzerime. Tartı fobisi olan ben evlendikten sonra hiç tarılmamıştım, taki 10 gün öncesine kadar. 10 gün önce ani bir kararla diyetisyene gitmeye karar verdim. Giderken de eşime bak ben tartılmam diye nutuklar atıyordum. Diyetisyene gittim ve kuzu kuzu tartıldım. Diyetisyen 80 kilo diyecek diye ödüm patlarken, 98 kilo demez mi. İnanamadım, hayatım karardı. 100'e 2 kilo kalmıştı. Ağladım ağladım ve hemen gidip bir tartı aldım. Kilo verince yeşil ışıklar yanıyo, kilo alınca kırmızı ışıkları yanıyor.Şu an 95 kiloyum ve beni en iyi anlayacak kişinin ancak benim gibi problemler yaşamış biri olacağını biliyorum ve ben de sizinle zayıflama istiyorum.Yaşım 27 Boyum 1,64 Kilom 95
oğlum asker canım..:))
yaa hiç kıyamam bebeklere..benim bir oğlum var yeğenlerim kız hiç kıyamıyorum onlara kız diyemi ? yoksa yeğen çokmu kıymetli bilmiyorum..bizim ecrinimiz hala hastanede..dün gece 3 te damar yolu tıkanmış..hemşire damar yolu bulamamış..çok inceymiş damarları... dünde doktor kendi açmıştı damar yolunu..zaten hiç istemiyordu serumu..doktoru bekliyolar bakalım..tahlil yapılmış sabah..kanındaki enfeksiyon değeri 30 binlerden..10 bin 800 lere düşmüş..çok şükür..
aaaa yeşilçay tansiyon yaparmıki? şaşırdım..bende çaykurun teneke kutuda olanını kullanıyorum..bergamut aromalı..
canımm AMİNNNNNN ..demekki seni burda görmek için bol bol dedikodu yapmak gerekiyor.))) kızlarr şu namem varyaa namem...:roflol::roflol::roflol:
geçmiş olsun...nerdeymiş kıs o dr hiç duymadım ben..bilmiyorumkismile
AMİNNN canım..
Üniversitede 54 kiloydum. İşe başladım ve 10 kilo aldım. Evlendim hoop yine bir sürü kilo yapıştı üzerime. Tartı fobisi olan ben evlendikten sonra hiç tarılmamıştım, taki 10 gün öncesine kadar. 10 gün önce ani bir kararla diyetisyene gitmeye karar verdim. Giderken de eşime bak ben tartılmam diye nutuklar atıyordum. Diyetisyene gittim ve kuzu kuzu tartıldım. Diyetisyen 80 kilo diyecek diye ödüm patlarken, 98 kilo demez mi. İnanamadım, hayatım karardı. 100'e 2 kilo kalmıştı. Ağladım ağladım ve hemen gidip bir tartı aldım. Kilo verince yeşil ışıklar yanıyo, kilo alınca kırmızı ışıkları yanıyor.Şu an 95 kiloyum ve beni en iyi anlayacak kişinin ancak benim gibi problemler yaşamış biri olacağını biliyorum ve ben de sizinle zayıflama istiyorum.Yaşım 27 Boyum 1,64 Kilom 95
canım geçmiş olsun bebecik nasıl oldu? ben günlerdir giremedim nete. tam sana salgın vardemişken benim oğlan da hastalandı. ateşi 40 a kadar çıktı hayatında ilk kez. çok kötüydü. yeni yeni iyileşiyor. bu arada oğlun nereye gitti? allah kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?