Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende zayıflıcam yetti gari :) buraya 2. yazışım ilkinde 4 kg verip geri aldım pes ettim spor şart kızlar yaaa ve bende başarıcam şu tickerler nasıl yapılıyor

opuyorumnanaktan canımcım zayıf halin dediğin de işte -8deki halim yoksa hala bi dünya gibiyim ama insan kendini nasıl değişmiş hissediyo anlatamam aradaki farkı görmek de motive ediyo tabiimki inşallah bol bol yazıyorum ekliyciiim tatlım öpüyorum nanaktan:))))olumunekankayizsmile

sabah dörtte yatışın ardından dokuzdaki sınava yetişme ve dönüşte hiç uyumada tekrar derse oturuş... :bbo:

açlığım aklıma bile gelmiyo ama yine de bi ada acıkıp saldırmayım diye biraz peynirle düyet bisküvi yedim üstüne de su içtim. cokacimcoook

akşama yağsız mercimek yapıcam yanına da yoğurtlu yağsız havuç salatası... :CüvCüv:

arada bi saat uyumam lazım nasıl olcak bilmiyorum ama iki litre de su tüketmeliyimmm bu kadar sıcakta susamamam ilginç. gıcık bi şey bu ya ben geçen senelerde diyette değilken suya verdiğin parayla neler alınır diye milletin espri yaptığı biriydim şimdi tık yoksm_confused:

hazalım tebrikler, spora devam... hihoyyyt bu arada spor yapanlar grubu, ben de katılacağım aranıza inşallah şu sınavlar bitsin... kaydirigubbakcemile2

öpüyorum herkesiŞeniz

Üniversitede 54 kiloydum. İşe başladım ve 10 kilo aldım. Evlendim hoop yine bir sürü kilo yapıştı üzerime. Tartı fobisi olan ben evlendikten sonra hiç tarılmamıştım, taki 10 gün öncesine kadar. 10 gün önce ani bir kararla diyetisyene gitmeye karar verdim. Giderken de eşime bak ben tartılmam diye nutuklar atıyordum. Diyetisyene gittim ve kuzu kuzu tartıldım. Diyetisyen 80 kilo diyecek diye ödüm patlarken, 98 kilo demez mi. İnanamadım, hayatım karardı. 100'e 2 kilo kalmıştı. Ağladım ağladım ve hemen gidip bir tartı aldım. Kilo verince yeşil ışıklar yanıyo, kilo alınca kırmızı ışıkları yanıyor.Şu an 95 kiloyum ve beni en iyi anlayacak kişinin ancak benim gibi problemler yaşamış biri olacağını biliyorum ve ben de sizinle zayıflama istiyorum.Yaşım 27 Boyum 1,64 Kilom 95

canımcım hoşgeldin a.s. ben hayatı boyunca diyet yapmayı başaramamış biri olarak burada çokkk motive oluyorum sırf insanların nasıl savaştıklarını görmek için girip geçmişi okumak bile çok faydalı oluyor. ben de bundan bir süre önce senikine benzer bir şok yaşadım boyum 1.78 kilom da taş çatlasa 100ü geçmiştir derken 136yı görünce şok oldum buraya mayısta kayıt oldum ve rejime başladım düşün arada o şoku yaşamama ramen hayatımda herşey ööle kötü gidiyodu ki rejimi düşünmedim; yapamam beceremem deyip durdum ama işte başladım bi şekilde ve bugün ilk günden eredeyse dokuz kilo daha zayıfım bence doğru yerdesin inşallah birlikte vericez bu kiloları tekrar hoşgeldinnn yerimseniben

selam canlarim benim :) cok co$kuluyumm yarin sabahii bekleyemiyorum tartiya cikmak icin eskiden kacardim tartidan
kendime bugün yesil fasulye kavurcam sarmisakli yogurt ve marulla karistirip yicem dün arkadasin biri uyardi beni cok sagolsun hic düsünememistim havucla yapmistim ben menümü oda sekerli olunca cok yememek lazim

canim diyetda$Im hosgeldin diyorum insallah basarili olucaksin ama burayi asla birakma aslinda istesende birakamazsin cünkiii cok güzel arkadasliklar olusuyo birlikten güc dogar demi arkadaslar bizi anca BIZ anlariz

canım geçmiş olsun bebecik nasıl oldu? ben günlerdir giremedim nete. tam sana salgın vardemişken benim oğlan da hastalandı. ateşi 40 a kadar çıktı hayatında ilk kez. çok kötüydü. yeni yeni iyileşiyor. bu arada oğlun nereye gitti? allah kavuştursun

merhabalar,
ben 29 yaşındayım. 168cm boyum. benim kilo problemim doğumla başladı. doğumdan sonra 79 kg. oldum. sonra al ver al ver 77 ye düştüm. son 1 senede çok kilo aldım 95 oldum. sonra diyete başladım.90 a düştüm.şimdi tartı 92 yi gösteriyor. acilen zayıflamam gerek. 2.çocuğu düşünüyorum. 75 e düşebilsem sevincem. yakın hedef 85 sonra 75 sonra 65. umarım olur. burada inmsan başkalarını görünce şevki artıyor. umarım zayıflarım. desteklerinbizi bekliyorum. sevgiler.

Seni en iyi anlayabilenlerden biriyim Ekincim ama en azından sen 54lü kiloları görmüşsün :) ben çocukluğumdan beri hep kilolu bir kızdım hala öyleyim :) üniversiteyi kazandığım sene yeni bir ortama gireceğim için hırs yaptım 3 ayda 27 kilo vermiştim sonra herbilifela 2 ayda 17 kilo vermiştim ama hepsini geri aldım. yaklaşık 3 ay önce bir arkadaşın evinde seneler sonra ilk kez tartıya çıktım 132 gördüm şoka girdim biranda o gün hemen rejime başladım 1 ay sürdü sonra işe başladım rejim falan uçtu gitti yoğun iş temposuyla az biraz kilo verdiğimi farkediyordum dün tekrar rejime başladım dikkat ediyorum en azından yediğime ve yürüyorum 26 yaşındayım ve şuan baskül 126 diyor. inanç ve kararlılık en gerekli olan şeyler şuan kendimi tam olarak rejim psikolojisinde hissetmiyorum ama buraya girip yorumları okuyunca hevesleniyorum. zayıflamak için formüller ararken bile mutlu oluyorum. umarım herkes birgün olmak istediği kiloya iner ve orada kalır.( bu arada kilomu sizden başka bilen kimsecikler yok:kedi:. benim büyük sırrım kilolarım yerimseniben :))

canımm sağolasın...bebişimiz bugün çıktı hastaneden gayet iyimiş telde görüştüm annesiyle..abla kardeş iğne tedavisine devam edecekler..

oğlum izmir seferihisar da canım..

sennin kuzucuğada çok geçmiş olsun...

kızlarrr buzluktaki tavuğun son kullanma tarihinin yarın olduğunu öğrenince yemek planlarım değişti. :CüvCüv:

tavuk budunu haşlayıp yanına yeşil biber ve patatesi salçalı sosla fırına attım. sadece tepsiyi yağlayacak kadar en fazla bir yk yağ koydum baharat ve tuzla ovup fırına verdim bu bile nasıl yağlı geldi anlatamam tadı da süperdi cokacimcoook

ama ben eskiden yarım tavuğu yerdim herhalde yanına da kaç patates artık Allah bilir... hem doydum hem de lezzetten uzak kalan bünye kendine geldi eskiden nasıl yiyomuşuz onca şeyi ve nası doymuyomuşuz hayret yaa

Allah'ım sen bize yardım et ya Rabb'im, hiç şaşırmadan bitirebilelim şu işi. sonra da hiç bi zaman azmayalım. Aminn!!!!

merhabalar kızlar
bugun cooook mutluyum 3 ay once beyendıgım bır kıyafe vardı onu aldım ama daha buyuyu olmadıgı ıçın 52 bedenını almıstım ama onden 2-3 dugmesı kapanmıuordu yınede zayıflarsam gıyerım demıstım ve bugun aklıma geldı ne gıysem dıye dusunurken gıydım ve ewet artık ustume cok rahat oluyorduzemuszemus coook mutlu oldum hep daralan kıyafetlerm oluyordu ılk defa bolaranları oldu:))))hep dar gelırdı sımdı ıçıne gırebılmek ne kadar guzel bırseymıs.
bu arada yenı gelen arkadaslarımız ozlem ve ekıncık e selamlar hosgeldınız aramızaŞeniz
ıyısallah hep bırlıkte zayıflayacagız bu arada ben kullandıgım zayıflama hapını bıraktım bıraz yan etkısını gordum artık kılolara karsı tek basıma savasacagım savunun kılolar ben gelıyorum:teytey:
bırde ekıncık o aldıgın tartı ne marka bende ıstıyorum ondan sırf yesıl ısıgı yansın dıye bıle gaza gelıp zayıflarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…