Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Pembe Lotus bugün limonlu suyla başlamamışsın :)
Başladım kız başlamaz olurmuyum
Kizxem mizmizdi telefonu aldi vermedi sonra iş güç

Ictim bacim ictim eltimle ayni binadayiz kahve icmeye cagirdi

Sabah 1 yumurta,bol yeşil salata,1 dilim peynir,2 salatalık
Ev işi yaparken 1.5 lt su
1 soda
Yemeklerin ısınıyor.imambayildi,5 kaşık bulgur pilavi yanına azcik cacık.yogurt midemi emziriyor çok yiyemiyorum
Yatana kadar suya devam.yesil çay demliyeyim aksama bende
Dün saat 7 gibi yarim dilim yas pasta yedim.bugunu erken kapatıp akşam sporunu arttitacagim.ergin kirbacin videolarıyla sporumu yapıyorum sabah aksam
Tarti yok ama hafifim.kilo mu da merak etmiyorum açıkçası.kendimi hafif hissedince tartıya ihtiyaç duymadim.ekmek hiç yeniyoruz karı koca.karbinhitrati kesecek diye Adam azmetti bende destek oluyorum

Kahveler üç oldu henüz yeşil çay içilmedi olarmi?
Benim pis adamda iki gündür karbonu kesti 3 kilo gitmiş bile benden 15 cm uzun ve 3 kilo eksik

Sabah10 da 2 yumurtadan az yağlı omlet domates biber 1 dilim ekmek
Ara öğle yemeği 14 de bir kase kiraz
16 da kaçamak yaptım pişmanım :/
18 de 1 orta boydan biraz büyük haşlanmış patates ve yoğurt
Su içmeyi unuttum bugün :/

İyi akşamlar kızlar
Bıgünün menüsü

Kah 2 haş yumurta 1 d ekmek dom sal peynir karpuz tahin pekmez 3.5 zeytin
Ara yarım çay b leblebi çekirdek
Kızımın kalan karpuzu
Öğlen taze fasulye cacık
Ara çok az leblebi
Akşam kısır yoğurt dom. Turşu
Bugün baya iştahım açıktı.. Normalde 2 öğün durabilirim amq bugün 3 öğün ve ara yaptm
Öğlen rezene çayı içtim. Uyumadan maden suyu yoğurt zencefil içerim

Herkeslere merhaba
Dün sabah okula gittim. Okul tasinacagi icin laboratuvaru toparladim . Egil kalk egil kalk epey yorulmusum . Gun icinde iyi gidiyordu beslenmen ama eve gelince ufak bir kacamak yaptim petibor biskuvi yedim.evde en masum o vardi ki pek de masum degilmis . 10-12 petibörü eritmek icin spor yapacaktim ama yorgunluktan onuda yapamadim icime dert oldu .onun disinda iyi beslendim aslinda. Bende bugun sporumu fazlasi ile yaptim. Oglen leslie 3 mile yaptim. Aksam uzeri de 1 saat yurudum geldim. Ama hala cumaya gore +1durumdayim ama gidecektir insallah .
Sabah :1yumurtali melemen
1/4dilim tambuğday ekmegi
Lor peyniri
Yesil cay
Oglen:
bir kase mercimek corbasi, light yogurt
Aksam :3-4 kasik yesil fasulye ,bol baharatli yogurt

Ben de tüm gün çay içsem yok demem ama su içmek aklimin ucundan bile gecmiyor

İyi akşamlar kızlar. Dün banlanmıştım Bugün geldim ama haberler kötü. Dün tamamen sapıttım. Cips ve çikolata yedim. Ama yarından itibaren onu telafi edeceğim inşallah.
Menüm
Sabah Tek yumurta ile menemen, az peynir, 2 dilim tb ekmeği
Öğlen iki parmak kadar tavuk, kefir
Ara filtre kahve, bitter çikolata
Akşam fırın tavuk ve fırında sebze
Ara bir kaşık dondurma

Ne olduysa tatlı isteğim çok arttı. Ama bu akşam yoğurtla kırmızı biberi karıştırıp yiyeceğim. Yarın sabah da detoks suyumu hazırlayıp gün boyu içeceğim. Toparlanma zamanı

Kızlar tüm gün aç geziyorum ondan tatlı isteğim arttı galiba. Kızım beni hiç bırakmıyor. Bu yaşa kadar sallamadan büyüttüm. Artık öğlenleri uyusun da bir şey yiyeyim diye sallıyorum. Uyumazsa tükeniyorum artık. Hem aç hem susuz oluyorum. Sinirlerim iyice geriliyor. Bugün oturup ağladım resmen. Ama çok şükür bu akşam haberlerde artık çocukların dışarı çıkabileceğini söylediler. Şükürler olsun

Bizde kucuk oğlanla yapisik ikizler gibiyiz . Leslie yapiyorum en az 20 kere gelip bacaklarima dolaniyor .kikirdayarak obur tarafa yolluyorum 1dakika gecmeden bidaha. sabir diliyorum sanada çok zor Walla onlarin istedigi oyun eglence . Arada eşin 1saat bile bakabilse ne guzel olur aslinda .

bugünki menüm

öglen
soganli yumurta
peynir
zeytin
salatalik
findik cekirdek

aksam
salata
findik cekirdek
paneli balik ( kabak yemegim vardi onu yiycektim ama bozulmus malesef evdekilere yaptigimdan yedim cok azdi ama)
Çekirdege hiç dayanamam . Oturup Yarim kilo bikmadan çitleyebilirim. Duramam oyle bir fincanla filan . O yuzden uzak duruyorum ben.

Maalesef eşim her konuda çok beceriksiz Bir de karantina döneminde üçümüzün bir arada olmasına çok alıştı. Ben canlı ders anlatırken bile çalışma odasına girip kapıyı kapamama izin vermiyor. Çok şükür haftada bir annemde kalıyor da azıcık kendime geliyorum

Menüm ❤

Sabah kalkınca sade kahve+2 kare bitter

Kahvalti(10:30) 2 kıl biber, domates , salatalık, 1 dlm peynir, 5 zeytin , 2 yumurta, 1 dlm kızarmış tb ekmeği ve yeşilçay.

Ara: türk kahvesi + nektarı

Akşam (18:30) tavuk ızgara, 1 közlenmiş patates ve salata.

Spor yok, su 2.5 lt.

Kanka nektarı ne ya ben şeftalinin tuysuzunden bahsediyorsun sandım ama kahve yanında gorince değişik bişey sanki o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…