- 8 Mart 2020
- 5.871
- 28.309
- 548
Başladım kız başlamaz olurmuyumPembe Lotus bugün limonlu suyla başlamamışsın :)
Ictim bacim ictim eltimle ayni binadayiz kahve icmeye cagirdiÖğlen kahveleri yeşil çayları içildi mi?
@eboe
@74FRIDA
@60kiloyum
ISILDURU
@Tgcervanne0133
@yst38
MuMu85
@mefkurem
Amine Busra
bengisu022
@huzurunmeraklisi
@HasibeG
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
M Musluk Suyu
ayseMsb
maralgozlu
@nisandeniz
Ya bende balkona uzandım ( balkon büyük 4metre hali seriyorum)Kahve yapacak hal kalmadı.soda kabul mu
Yesilcay yok kahvemi ogle ikindi arasi icmistim :) ikindi ogunumu yaptım simdÖğlen kahveleri yeşil çayları içildi mi?
@eboe
@74FRIDA
@60kiloyum
ISILDURU
@Tgcervanne0133
@yst38
MuMu85
@mefkurem
Amine Busra
bengisu022
@huzurunmeraklisi
@HasibeG
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
M Musluk Suyu
ayseMsb
maralgozlu
@nisandeniz
Kahveler üç oldu henüz yeşil çay içilmedi olarmi?Öğlen kahveleri yeşil çayları içildi mi?
@eboe
@74FRIDA
@60kiloyum
ISILDURU
@Tgcervanne0133
@yst38
MuMu85
@mefkurem
Amine Busra
bengisu022
@huzurunmeraklisi
@HasibeG
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
M Musluk Suyu
ayseMsb
maralgozlu
@nisandeniz
Benim pis adamda iki gündür karbonu kesti 3 kilo gitmiş bile benden 15 cm uzun ve 3 kilo eksikSabah 1 yumurta,bol yeşil salata,1 dilim peynir,2 salatalık
Ev işi yaparken 1.5 lt su
1 soda
Yemeklerin ısınıyor.imambayildi,5 kaşık bulgur pilavi yanına azcik cacık.yogurt midemi emziriyor çok yiyemiyorum
Yatana kadar suya devam.yesil çay demliyeyim aksama bende
Dün saat 7 gibi yarim dilim yas pasta yedim.bugunu erken kapatıp akşam sporunu arttitacagim.ergin kirbacin videolarıyla sporumu yapıyorum sabah aksam
Tarti yok ama hafifim.kilo mu da merak etmiyorum açıkçası.kendimi hafif hissedince tartıya ihtiyaç duymadim.ekmek hiç yeniyoruz karı koca.karbinhitrati kesecek diye Adam azmetti bende destek oluyorum
Ben de tüm gün çay içsem yok demem ama su içmek aklimin ucundan bile gecmiyorSabah10 da 2 yumurtadan az yağlı omlet domates biber 1 dilim ekmek
Ara öğle yemeği 14 de bir kase kiraz
16 da kaçamak yaptım pişmanım :/
18 de 1 orta boydan biraz büyük haşlanmış patates ve yoğurt
Su içmeyi unuttum bugün :/
Bizde kucuk oğlanla yapisik ikizler gibiyiz . Leslie yapiyorum en az 20 kere gelip bacaklarima dolaniyor .kikirdayarak obur tarafa yolluyorum 1dakika gecmeden bidaha. sabir diliyorum sanada çok zor Walla onlarin istedigi oyun eglence . Arada eşin 1saat bile bakabilse ne guzel olur aslinda .Kızlar tüm gün aç geziyorum ondan tatlı isteğim arttı galiba. Kızım beni hiç bırakmıyor. Bu yaşa kadar sallamadan büyüttüm. Artık öğlenleri uyusun da bir şey yiyeyim diye sallıyorum. Uyumazsa tükeniyorum artık. Hem aç hem susuz oluyorum. Sinirlerim iyice geriliyor. Bugün oturup ağladım resmen. Ama çok şükür bu akşam haberlerde artık çocukların dışarı çıkabileceğini söylediler. Şükürler olsun
Çekirdege hiç dayanamam . Oturup Yarim kilo bikmadan çitleyebilirim. Duramam oyle bir fincanla filan . O yuzden uzak duruyorum ben.bugünki menüm
öglen
soganli yumurta
peynir
zeytin
salatalik
findik cekirdek
aksam
salata
findik cekirdek
paneli balik ( kabak yemegim vardi onu yiycektim ama bozulmus malesef evdekilere yaptigimdan yedim cok azdi ama)
Maalesef eşim her konuda çok beceriksizBizde kucuk oğlanla yapisik ikizler gibiyiz . Leslie yapiyorum en az 20 kere gelip bacaklarima dolaniyor .kikirdayarak obur tarafa yolluyorum 1dakika gecmeden bidaha. sabir diliyorum sanada çok zor Walla onlarin istedigi oyun eglence . Arada eşin 1saat bile bakabilse ne guzel olur aslinda .
Bende cok severimde cig cig iyi gitmiyoÇekirdege hiç dayanamam . Oturup Yarim kilo bikmadan çitleyebilirim. Duramam oyle bir fincanla filan . O yuzden uzak duruyorum ben.
Kanka nektarı ne ya ben şeftalinin tuysuzunden bahsediyorsun sandım ama kahve yanında gorince değişik bişey sanki oMenüm ❤
Sabah kalkınca sade kahve+2 kare bitter
Kahvalti(10:30) 2 kıl biber, domates , salatalık, 1 dlm peynir, 5 zeytin , 2 yumurta, 1 dlm kızarmış tb ekmeği ve yeşilçay.
Ara: türk kahvesi + nektarı
Akşam (18:30) tavuk ızgara, 1 közlenmiş patates ve salata.
Spor yok, su 2.5 lt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?