Kanka nektarı ne ya ben şeftalinin tuysuzunden bahsediyorsun sandım ama kahve yanında gorince değişik bişey sanki o
Yok artıkO işte. Belki çok olgundu.
Beyazıda var o ayrı neye bu kadar şaşırdın acabaYok artık
Benim bildiğim nektarı şeftali nin tüysüz u o kahverengi lige gelmesi için çürümüş olması lazım değil miBeyazıda var o ayrı neye bu kadar şaşırdın acaba
Hannazin katyasi gibi sende kendi kendine mi konuşuyorsunSeçtiğin şarkıya tüküreyim bonus içim şişti hep şiş şiş
Hannazin katyasi gibi sende kendi kendine mi konuşuyorsun
Ben bazen aynaya bakınca iç sesime iç sesimle cvp veriyorimO gene katya diye biriyle ben direk benle
Ben bazen aynaya bakınca iç sesime iç sesimle cvp veriyorim
Yanlış yazmış olamazmiyimEş ses neydi
Kanka nektarı ne ya ben şeftalinin tuysuzunden bahsediyorsun sandım ama kahve yanında gorince değişik bişey sanki o
O işte. Belki çok olgundu.
Benim bildiğim nektarı şeftali nin tüysüz u o kahverengi lige gelmesi için çürümüş olması lazım değil mi
ben de ilk görüyorum minik kahverengi çurümus gibi nektarinBenim bildiğim nektarı şeftali nin tüysüz u o kahverengi lige gelmesi için çürümüş olması lazım değil mi
kızlar ben düzen oturtamadim vücudum şu aralar çok dengesiz sporda yapamiyorum fazla sadece aksamlari yemiyorum diger türlü cok dengesizim kahveye sarmıs durumdayım sapıttım iyice
abur cubur değilde form biskuviler kahveyle birlikte işteTansiyon yükselirken kahveye ağırlık verme ayşe. Sınırla kendini kahve konusunda hatta bi süre içmemeye çalış.
Abur cubur yeme ama akşam ye yemeğini yaz bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?