Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Öğle yemeğin neydi?
Akşamın kötü değil aslında sabah daha dolu olabilir aslında iyi gidiyosun baya musluk sakın koyverme kaçamak oldu diye.

Sende biliyosun bebiş :)) karpuz tek ara öğünde olucak. Leblebide öyle.

Sabah tahin pekmez yersen meyve alma.
Akşamda kısır var çok yoğun bir menü yani.
Yarın daha turşu yeme.

Çayı azaltalım ki su isteği artsın.
Bisküvide çok çok fazla değil

bugünki menüm

öglen
soganli yumurta
peynir
zeytin
salatalik
findik cekirdek

aksam
salata
findik cekirdek
paneli balik ( kabak yemegim vardi onu yiycektim ama bozulmus malesef evdekilere yaptigimdan yedim cok azdi ama)

benzer hikâyelerimiz canim . Canli dersimin oldugu gun erkenden kalkip kahvalti hazirlarim . Kahvaltida cocuklari yediririm. Sofrayi kurup kaldiririm. Oglen ne yiyeceklerse onuda hazirlar birkac saatligine odaya geceyim dersimi yapayim derim. Gören gurbete gidiyorum sanar hepsi dertli gitmeee diyee. Çünkü her sorunun çözücüsü Süper Maryo olmazsa kim dertlerini cozecek . Yemek yapmayi beceremiyorum diyen kadin varmi içimizde ,yada çocuk bakmayi beceremiyorum diyen bir kadin, biz kadinlar herseyi beceriyoruz cunku ogrenmeye acigiz . Öyle yetistirilmisiz. Kendimizi zorlayip ayni anda 3-4 işi birlikte yürütüp hakkiyla da yapiyoruz . Biz kadınız. Boyle yogunlullarda ilk fedakarligi kendimizdem yapmiyormuyuz. Ilk kendimizi boşveriyoruz malesef. Erkek ikinci bir iş sozkonusu olunca hemen bize yoneliyor yapamıyorum diyor . En dar zamanda parfümünü düşünebiliyor . Yada dişlerini fırçalamayı biz evdekileri daha once düşünüyoruz. Bazen şöyle düşünmüyor değilim yapmiyor ki ilerde de yapmak zorunda kalmasinlar . çok negatif bir bakis acisi oldu ama evde bazen hissettigim bu malef.

Bence dogru hissediyorsun :))))

Öğle yemeğim kirazdı

Dünün menüsünü çarşamba diye yazmışım zaten. Kesin perşembeydi bugün benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…