Ama ben hazır değilim
Bugün artı geldim bakalım yarın nasıl olacakYarın hazırlan işte.
Cuma gelmemek için bişeyler yap.Bugün artı geldim bakalım yarın nasıl olacak
Benim en son gittiğim diyetisyende yeşil çay serbest dediKızlar benim diyetisyen ödem suyu falan içirmiyor. Böbreklere zarar diyor. Sadece yeşil çay var. Hatta yeşil çayı da üç hafta içip bir hafta ara veriyoruz
Mesela sabah limonlu su da olmaz dedi. İnsülin direncin var, limonda da çok şeker var dediBenim en son gittiğim diyetisyende yeşil çay serbest dedi
Adacayi melisa çayı içebilirsin dedi biraz stresli bidönem geçiriyordum iyi gelir demişti
Limonlu suyu benim diyetisyende yazmamış listeye ben içiyorumMesela sabah limonlu su da olmaz dedi. İnsülin direncin var, limonda da çok şeker var dedi
O zaman içme canım. İnsülin direncini kötü etkiliyor demek kiLimonlu suyu benim diyetisyende yazmamış listeye ben içiyorumgerçi suan listeye uymuyorum diyetisyene gittigimde 81kilo flndim galiba geçen hafta 86.7 çıktım
O zaman içme canım. İnsülin direncini kötü etkiliyor demek ki
Gün içinde de bir küçük meyve yazdı. Onun dışında şekeri ani yükselten bir şey yok. Bir de limon sabah aç karnına aniden yükselteceği için içme dedi. Yağ yakan içecek, karışım diye bir şey yok, sadece kalori açığıyla yağ yakabilirsin dediE gün içinde yediklerim etkilemiyo mu? Limonda şeker var eyvallahta ya yemeklerde?
Herşeyide kesemiyceğimize göre
400 kadarCuma gelmemek için bişeyler yap.
Ne kadar artın var yaz ki çözüm bulalım
Ben de çok sık içmiyorum. Bence de zararlı. Bwn haftada 2.3 gün yeşil çay arada maden suyu içiyrm.normalde 10 güne bir ancak.ama bu hafta 3gece üst üste içeyim normali 10gün aralıksız ben bu hafta 3 diğer hafta 3 gün içermKızlar benim diyetisyen ödem suyu falan içirmiyor. Böbreklere zarar diyor. Sadece yeşil çay var. Hatta yeşil çayı da üç hafta içip bir hafta ara veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?