- 8 Nisan 2017
- 57.320
- 308.190
- 698
Ben bugün akşam yemegi üzerine 2 bardak soğuk su içtim uzeirne küçük su siseini diktim eşim sen ne yapıyorsun diye sasti kaldısabah normal kahvalti yaptım 2 dilim ekmek
arada kekik çayı ve avuc ici boyunda pestil yedim
taze fasulye yemegi 5kasik koydum 3 kasik bulgur pilaviyla yedim
cocuklara yaptigim pastadan 2 catal aldim
suyu az ictim 1.5 lt kadar yatana kadar devam insallah
valla naptin kız birde soguk suBen bugün akşam yemegi üzerine 2 bardak soğuk su içtim uzeirne küçük su siseini diktim eşim sen ne yapıyorsun diye sasti kaldı
vücuduna göre günlük alman gereken kalori hesaplayip ona göre bakilıyordu galiba.Kızlar kalori uygulaması indirdim bugün 1.250 kalori almışım nasıl iyimi sizce?
Önemli olan ne kadar yaktığın da. Ama iyi 2000 altı iyi diye biliyorum.Kızlar kalori uygulaması indirdim bugün 1.250 kalori almışım nasıl iyimi sizce?
Benim bildiğim kadarıyla çok az canım. 1.800 kalori civarı kilo vermek için almak gerekiyor. Ama bir yerde okumadım, genel olarak öyle biliyorumKızlar kalori uygulaması indirdim bugün 1.250 kalori almışım nasıl iyimi sizce?
Mücveri Nasıl yapıyorsun canım? Ben hamurun içine az sızma zeytinyağı koyup yağsız tavada pişiriyorum ama lezzeti kızartma gibi olmuyor tabiiKac gundur menu veremedim. Uymaya calisiyorum ama aklimda tutamiyorum. Yarin yedikce tele kaydederim
Bugun menusu
10.00
2 yumurtadan bol kabakli havuclu mucver(kizimla yedik)
1 nescafe
2 dilim peynir
Domates salata dereotu
1 yk tahin pekmez (cevizli fistikli)
12.45
4 yk sebzeli bulgur
2 yk yoğurt
17.30
7 8 kiraz
1 bardak süt
2 yk bezelye(annemdeydim yusra yemeyince ben yedim)
19.30
Ton balikli salata
1 dilim ekmek
1 dilim karpuz
Kacamagim dondurma oldu.
Oglenden once ve aksam yemeginden sonra dondurma yedim. Baya da yedim malesef.
Gece ogunu 22.30
Kefir+tarcin+keciboynuzu unu+kurudut
Su zaten allah ne verdiyse gidip gelip iciyorum siseleri kac kez doldurdum belli değil. 4lt kesin var
Suyu azar azar sürekli içnek gerekir. Hepsini bir defadan içme :) adam haklı ne yapmışsnBen bugün akşam yemegi üzerine 2 bardak soğuk su içtim uzeirne küçük su siseini diktim eşim sen ne yapıyorsun diye sasti kaldı
Ben tavayi az zeytinyagi ile gezdirdim. İlk pisenleri kızıma verdimMücveri Nasıl yapıyorsun canım? Ben hamurun içine az sızma zeytinyağı koyup yağsız tavada pişiriyorum ama lezzeti kızartma gibi olmuyor tabii
Afiyet olsun nassın kuzum iyimisin?
Hiç iyi değilim canım elim kolum ağrıyor dr gittim film çekti kireçlenme var dedi bir hap bir krem yallah hiç bir işe yaramadı
Günaydın herkese
Dünkü menüm
Sabah uyanınca türk kahvesi 5 çiğ badem eşliğinde
Kahvaltı
3 ceviz, 2 salçalı yumurta, 1 bardak süt, 2 dilim peynir
Ara
Yeşil çay ,kahve
Aksam
2 karnıyarık, 1 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurtlu semizotu
Ara
1 top dondurma , 2 litre su, yeşil çay, kahve
Spor 45 dk hızlı tempoda yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?