Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben Bu akşam salata(peynirli) ve çorba ile günü tamamlamayı düşünüyorum , yarın ucundan kıyısından 72 yi görmek istiyorum ❤

Benim bildiğim kadarıyla çok az canım. 1.800 kalori civarı kilo vermek için almak gerekiyor. Ama bir yerde okumadım, genel olarak öyle biliyorum
Boy kilo yaş +yapilan aktiviteye göre degisir cnm

Dedim ya bunları verende bir dr anlamak mümkün değil.
Yağ yakımını destekleyen yiyecek içeceklere ben çok inanıyorum.
Yağın üstüne dök eritsin gibi bişey değil bu.

Menüleri saatli yazalım

Bozma düzenini ekmek sayısını :) öğle yemeğin yok muydu?

Çubuk kraker yerine kuruyemiş meyve yesen daha güzel olucak bebem. Ama bu haliyle bile iyi sayılır günün ❤ öğlen neden yemek yemiyosun?

Muz yemişsin ne güzel daha dondurma niye ekliyosun. Biri olsun sadece.
Dondurma hüç yenmez değil ama hergün olmaz.
Suyunda sporunda çok güzel

Ayşo sonunda yemek yemişsin o fasulyeyi artırabilirsin.
Sende suyu az içiyosun

Gayet dengeli yemişsin bengisu sporunda vardı maşallah ne güzel

Ahh büşra ahh bak bebekle ne kadar güzel menü çıkarmışsın hemde yazmışsın bu emek öyle kıymetliki.. neden dondurmayla heba etmişsin kuzum?
Yapma nolur emeğini ziyan etme. Saçımızı bile tarayacak vakit bulamazken diyet yapıyosun öğün hazırlıyosun.
Meyve yerine 2 top olurda hergün değil.
Eve büyük dondurma aldırma bi süre.
Herkes kendi yiyeceğini yesin kalmasın geride.

Slm kizlar, bugünki menüm

Öglen
1 avuc findik ( vakit yoktu )

Aksam
1 tabak bulgur pilavi
Yogurt
Yesil sogan

2 öğünmü yiyosub kuzum sen kaçıncı seviye?

Bende yazayım çarşamba menüsü

11:30 kahvaltı
5 kaşık yulaf,
1kupa süt,
6-7 çilek, 10 tane fındık

Yeşil çay arada

15:00
1 kase şehriyeli çorba
Yarım tabak patlıcan
Yarım tabak fasulye
(Çorbanın şehriyesi boldu fasulyede patates vardı ekmek almadım)

16:30 bakla pişmişmi diye bakarken 3-4 kaşık yedim

19:30
4 kaşık iç bakla, 1 kase yoğurt

21:30
1 kayısı 1 erik

Suyu ölçemedim
Spor yok

Bonusum biraz koruma menüsü gibi sanki sabah hariç afiyet olsun suyuda ölçsen pek güzel olur

Ya temizliğe dalıyorum ya kız rahat vermiyor bir de kilo veremiyorum ya belki veririm biraz öğle yemeği yemiyorum :/

Haklısın bonus yürüyüş dönüşü yedim bide daha dikkatli olcam bugün akşam üzeri Yürüyüşe çıkacağım
Çok az 1200 kalori canım. Metebolizma hızına göre liste veriyor dr lar.
1900-2000 civarı çıkıyor benimkide.
Müsait olunca size diyetisyenin listesini bulup atayım dolu dolu bi liste vermisti

Ya temizliğe dalıyorum ya kız rahat vermiyor bir de kilo veremiyorum ya belki veririm biraz öğle yemeği yemiyorum :/
Asil yemezsen veremezsin. Cunku iyice acıkmış olarak ne bulursan onu yemeye baslarsin. Ben telefona alarm kurdum. Bu saatlerden 15 dk oncesine. Suan ev duzeninden once yemekler geliyo. Yemegi erkenden yapıyorum banada iyi oluyo. En azindan oglen menemen, yogurtly yulaf gibi seyler yesen bile kurtarirsin.
Normalde benim ogle ve aksam et yada bakliyat vardi. Bakliyat gaz yapar diye hic yemiyorum henuz. Eee her gun de et yiyemem dedim diyetisyene. O da 4 dilim peynir yada 2 yumurta ye dedi bol yesillikle. Bugun oglen menemen yapcam 2 yumurtadan yanına semizotu salatasi yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…