- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Öğlen yemeğim olmuyor. Kızım sağ olsun rahat bırakmıyor. Günüm hem aç hem susuz geçiyor. Onu doyurmak, oynatmak ve uyutmak dışında hiçbir şey yapamıyorum. Kendime dair hiçbir şey yokDedim ya bunları verende bir dr anlamak mümkün değil.
Yağ yakımını destekleyen yiyecek içeceklere ben çok inanıyorum.
Yağın üstüne dök eritsin gibi bişey değil bu.
Menüleri saatli yazalım
Bozma düzenini ekmek sayısını :) öğle yemeğin yok muydu?
Çubuk kraker yerine kuruyemiş meyve yesen daha güzel olucak bebem. Ama bu haliyle bile iyi sayılır günün ❤ öğlen neden yemek yemiyosun?
Muz yemişsin ne güzel daha dondurma niye ekliyosun. Biri olsun sadece.
Dondurma hüç yenmez değil ama hergün olmaz.
Suyunda sporunda çok güzel
Ayşo sonunda yemek yemişsino fasulyeyi artırabilirsin.
Sende suyu az içiyosun
Gayet dengeli yemişsin bengisu sporunda vardı maşallah ne güzel
Ahh büşra ahh bak bebekle ne kadar güzel menü çıkarmışsın hemde yazmışsın bu emek öyle kıymetliki.. neden dondurmayla heba etmişsin kuzum?
Yapma nolur emeğini ziyan etme. Saçımızı bile tarayacak vakit bulamazken diyet yapıyosun öğün hazırlıyosun.
Meyve yerine 2 top olurda hergün değil.
Eve büyük dondurma aldırma bi süre.
Herkes kendi yiyeceğini yesin kalmasın geride.
2 öğünmü yiyosub kuzum sen kaçıncı seviye?
Benim kizimda aynı canım yemeği meyvesi kendime vakit ayiramiyorumÖğlen yemeğim olmuyor. Kızım sağ olsun rahat bırakmıyor. Günüm hem aç hem susuz geçiyor. Onu doyurmak, oynatmak ve uyutmak dışında hiçbir şey yapamıyorum. Kendime dair hiçbir şey yokçok bunalıyorum. Bugün yine bitter yedim
Ben de şimdi uyuttum. Yürüyüşe Nasıl gidiyorsun canım ?Benim kizimda aynı canım yemeği meyvesi kendime vakit ayiramiyorum
Sabahtan bu saate kahvaltı ve şimdi kahve için oturdum
Kv birakiyorum arada eltime,kardesimeBen de şimdi uyuttum. Yürüyüşe Nasıl gidiyorsun canım ?
Allah yardımcın olsun canımBende kucugu uyuttum simdi buyugu uyutmaya calisiyorum aksama yemegim yok, bi ton katlanacak camasir var
Buyukte uyudu. Bende dinlensemmi, yemek mi camasir mi kahve mi neyi secsemAllah yardımcın olsun canım
Ne güzel. Ben de bazen anneme bırakıyorum da nefes alabiliyorum. Ama her gün yürüyüş yapsam ne güzel kilo veririm hem de ruhsal olarak rahatlarımKv birakiyorum arada eltime,kardesime
Çoğu zamanda evde yapıyorum sporu
Annem çalışıyor tek çocuk büyütmek zor
Canımm kader ortağıyız. Üç makine çamaşır kurudu makinede. Katlanmayı bekliyorlar. Ben de buraya yazarken kahve içiyorumBende kucugu uyuttum simdi buyugu uyutmaya calisiyorum aksama yemegim yok, bi ton katlanacak camasir var
Evet canim 5.Dedim ya bunları verende bir dr anlamak mümkün değil.
Yağ yakımını destekleyen yiyecek içeceklere ben çok inanıyorum.
Yağın üstüne dök eritsin gibi bişey değil bu.
Menüleri saatli yazalım
Bozma düzenini ekmek sayısını :) öğle yemeğin yok muydu?
Çubuk kraker yerine kuruyemiş meyve yesen daha güzel olucak bebem. Ama bu haliyle bile iyi sayılır günün ❤ öğlen neden yemek yemiyosun?
Muz yemişsin ne güzel daha dondurma niye ekliyosun. Biri olsun sadece.
Dondurma hüç yenmez değil ama hergün olmaz.
Suyunda sporunda çok güzel
Ayşo sonunda yemek yemişsino fasulyeyi artırabilirsin.
Sende suyu az içiyosun
Gayet dengeli yemişsin bengisu sporunda vardı maşallah ne güzel
Ahh büşra ahh bak bebekle ne kadar güzel menü çıkarmışsın hemde yazmışsın bu emek öyle kıymetliki.. neden dondurmayla heba etmişsin kuzum?
Yapma nolur emeğini ziyan etme. Saçımızı bile tarayacak vakit bulamazken diyet yapıyosun öğün hazırlıyosun.
Meyve yerine 2 top olurda hergün değil.
Eve büyük dondurma aldırma bi süre.
Herkes kendi yiyeceğini yesin kalmasın geride.
2 öğünmü yiyosub kuzum sen kaçıncı seviye?
Once 1 makinayi katladim, digerleri kuruyor. Sonra patates biber dogradim. Kahvemi ictim. Simdi sira kofteyi hazirlamakta ama kofte harci almam lazim bakkaldan uyanirlarmi diye kararsizim gidip gitmemekteCanımm kader ortağıyız. Üç makine çamaşır kurudu makinede. Katlanmayı bekliyorlar. Ben de buraya yazarken kahve içiyorum
Baslangic icin bence cok cok guzel tatlimBende yazayım çarşamba menüsü
11:30 kahvaltı
5 kaşık yulaf,
1kupa süt,
6-7 çilek, 10 tane fındık
Yeşil çay arada
15:00
1 kase şehriyeli çorba
Yarım tabak patlıcan
Yarım tabak fasulye
(Çorbanın şehriyesi boldu fasulyede patates vardı ekmek almadım)
16:30 bakla pişmişmi diye bakarken 3-4 kaşık yedim
19:30
4 kaşık iç bakla, 1 kase yoğurt
21:30
1 kayısı 1 erik
Suyu ölçemedim
Spor yok
Cocuklari birakip gitmedim. Ütü yaptım simdi yusra uyandi kefir iciyoruz. O supriz yumurta yiyi bende kuru uzumOnce 1 makinayi katladim, digerleri kuruyor. Sonra patates biber dogradim. Kahvemi ictim. Simdi sira kofteyi hazirlamakta ama kofte harci almam lazim bakkaldan uyanirlarmi diye kararsizim gidip gitmemekte
Balım nasılsın
Balım nasılsın
Çarşamba
Kahvaltı 12:00
2,5 sahanda yumurta
Tel peynir, domates
6-7 zeytin
3 dilim tam buğday
15:30
Sütlü kahve+ 3 kare çikolata
18:00
2 erik, 2 kayısı
Akşam 19:30
1 haşlanmış but
1 tabak zeytinyağlı patlıcan
1 dilim tahıllı ekmek, 3 kaşık yoğurt
21,30
Dut kurusu 6-7 tane, 2 minik kuru kayısı
Su 1,5 litre
Spor yok
Kendimi epeyce tutmaya çalıştığım bi gündü.
Bonus hayız dönemin yaklaştımıOha lan oha bana bi kere bal mal demedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?