Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Once 1 makinayi katladim, digerleri kuruyor. Sonra patates biber dogradim. Kahvemi ictim. Simdi sira kofteyi hazirlamakta ama kofte harci almam lazim bakkaldan uyanirlarmi diye kararsizim gidip gitmemekte
Canım hazır harçlar çok zararlı. İçinde çok dazla katkı maddesi ve koruyucu var. Kendin baharat koy boşver

kızlaaarrr
nasılsınız. ben yerimde sayıyorum. demir depolarım tükenmiş. ileri derecede kansızlık başlamış. bu ayılıp bayılma halleri ondan. bide limonlu zencefilli kür yapıyordum. limonda tansiyonu düşürdü sanırım. sonuç ben pert.
bugün iyiyim şükür. gün içinde baş dönmelerim darlanmalarım oluyor ama iyiyim. bulantı kusma bayılıyor gibi uyuklama hallerim bitti.
bitti derken bu gün için. dün çok kötüydüm yine. diyeti bıraktım şimdilik eşim kızdığı için. abur cubura kaçmadan yemeye çalışıyorum. bişey görünce çok hevesleniyorum yiyorum. sonrada çıkarana kadar perişan oluyorum. hem zayıflayın hem sağlığınıza dikkat edin.
bugünkü kilom 75.9 yarın için bilmiyorum. hayırlısı.

Geçmiş olsun canım. Ben de kansızlık yaşadım çok kötüydü. Vitaminden iki saat önce ve sonra çay ve süt ürünü almamaya dikkat et. İnşallah üç aya toparlanırsın

Geçmiş olsun canım

Selam kızlar. Menüm berbat
Sabah klasik diyet kahvaltı
Akşam taze fasülye, pilav, börek
Sonra bitter çikolata ama dünya kadar
Akşama kadar beslenemiyorum. Akşam sapıtıyorum. Off
Miktarlari ne kadardi pilavın böreğin
Keske böreği yapmasaydın
Yarın bide tarti günü
Sen diyetisyene gidiyormuydun karistirdimmi yoksa

Iyi geceler kızlar.bu akşam iki saati kendime ayırıp çardakta kızlarla oturacaktık gök delindi mübarek ortalığı sel aldı.gun boyu dikkatliydim akşam cayın yanında kızlarla 1 dilim mozaik pasta yedim.artik telafisi sonraki günlere.uzun zamandır tatli yememistim iyi geldi yalan yok.

Gecmis olsun insallah cabuk toparlanirsin

Geçmiş olsun canım çabuk toparlarsın inşallah, demiri nasıl yükselticeksin ne kullanıcaksın

Geçmiş olsun canom başka bi dr daha mı gitsen? Ağrıların hafifleyene kadar kolunu elini daha az kullanmalısın sanki alçıdaymış gibi.

Bu yaşta kireçlendik benimde dizlerimde başlamıştı
Benim herif sadece çamaşırları asarim dedi ,evdeki tek iş oymuş gibi, ben kolumu kullanmasam evi pok götürür herkesler aç kalır cano

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…