Geçmiş olsun datlımBitmek üzere
Çok şükür canım iyiyim bendeÖzledim seni nerdesin sen hamd olsun iyiyim sen nasılsın
Oha lan oha bana bi kere bal mal demedin
Canım hazır harçlar çok zararlı. İçinde çok dazla katkı maddesi ve koruyucu var. Kendin baharat koy boşverOnce 1 makinayi katladim, digerleri kuruyor. Sonra patates biber dogradim. Kahvemi ictim. Simdi sira kofteyi hazirlamakta ama kofte harci almam lazim bakkaldan uyanirlarmi diye kararsizim gidip gitmemekte
Ekmek ici kullaniyoruz normalde biliyorum zararli ama her zaman kullanmıyorum bugun kullanmis oldumCanım hazır harçlar çok zararlı. İçinde çok dazla katkı maddesi ve koruyucu var. Kendin baharat koy boşver
Geçmiş olsun canım. Ben de kansızlık yaşadım çok kötüydü. Vitaminden iki saat önce ve sonra çay ve süt ürünü almamaya dikkat et. İnşallah üç aya toparlanırsınkızlaaarrr
nasılsınız. ben yerimde sayıyorum. demir depolarım tükenmiş. ileri derecede kansızlık başlamış. bu ayılıp bayılma halleri ondan. bide limonlu zencefilli kür yapıyordum. limonda tansiyonu düşürdü sanırım. sonuç ben pert.
bugün iyiyim şükür. gün içinde baş dönmelerim darlanmalarım oluyor ama iyiyim. bulantı kusma bayılıyor gibi uyuklama hallerim bitti.
bitti derken bu gün için. dün çok kötüydüm yine. diyeti bıraktım şimdilik eşim kızdığı için. abur cubura kaçmadan yemeye çalışıyorum. bişey görünce çok hevesleniyorum yiyorum. sonrada çıkarana kadar perişan oluyorum. hem zayıflayın hem sağlığınıza dikkat edin.
bugünkü kilom 75.9 yarın için bilmiyorum. hayırlısı.
Geçmiş olsun canımkızlaaarrr
nasılsınız. ben yerimde sayıyorum. demir depolarım tükenmiş. ileri derecede kansızlık başlamış. bu ayılıp bayılma halleri ondan. bide limonlu zencefilli kür yapıyordum. limonda tansiyonu düşürdü sanırım. sonuç ben pert.
bugün iyiyim şükür. gün içinde baş dönmelerim darlanmalarım oluyor ama iyiyim. bulantı kusma bayılıyor gibi uyuklama hallerim bitti.
bitti derken bu gün için. dün çok kötüydüm yine. diyeti bıraktım şimdilik eşim kızdığı için. abur cubura kaçmadan yemeye çalışıyorum. bişey görünce çok hevesleniyorum yiyorum. sonrada çıkarana kadar perişan oluyorum. hem zayıflayın hem sağlığınıza dikkat edin.
Miktarlari ne kadardi pilavın böreğinSelam kızlar. Menüm berbat
Sabah klasik diyet kahvaltı
Akşam taze fasülye, pilav, börek
Sonra bitter çikolata ama dünya kadar
Akşama kadar beslenemiyorum. Akşam sapıtıyorum. Off
Gecmis olsun insallah cabuk toparlanirsinkızlaaarrr
Bende oyleyim. Eger simdi biseu yersem bir haftalik emegim cöp olur. Kurudut aticam 1 2 taneAçım ac
Aynen zabanan bu açlık bir işe yarar umarımAçım ac
Geçmiş olsun canım çabuk toparlarsın inşallah, demiri nasıl yükselticeksin ne kullanıcaksınkızlaaarrr
Benim herif sadece çamaşırları asarim dedi ,evdeki tek iş oymuş gibi, ben kolumu kullanmasam evi pok götürür herkesler aç kalır canoGeçmiş olsun canom başka bi dr daha mı gitsen? Ağrıların hafifleyene kadar kolunu elini daha az kullanmalısın sanki alçıdaymış gibi.
Bu yaşta kireçlendikbenimde dizlerimde başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?