- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Oh ne güzel iyi gezmeler canım ailene kavuşmuşsunİyi geceler kızlar bugün yolculuk yaptm. Öğlen çıkmadan makarna yapıp yedik. Yol tutuyor veni acıkınca ara ara abır cubur yedim. Maalesef gelince memleketimin fırın ekmeğinden 1 d yedim annemin gözlemesi. Ev yapımı baklava var tadına bakmadım onu da yarına ayırdım. Ancak. Bu kadar. Burda da tekrar düzenini kurmaya çalışacam fırsat buldukça yürüyüşe çıkarım leslie yaparım. Kötü de olsa menümü yazayım.
Bugünün menüsü kah 3 hurma 1 bardak sütlü yulaf
Ara karpuz erik yoğurt
Öğlen 1 tabak makarna 2 çatal karpuz
Yolda 2.3 erik 1 şeftali1 kayısı 1 ısırık rulo kat 1 çizi. Eşim paket paket yedi2. 3 çatal kızımın makarnası
Akşam güveç pirinç pilavı 1 d Ekmek semizotlu cacık gözleme
Sonrasında 2.3 fıstık 3.4 kiraz 2 kayısı (ablamın ağacından) su 1 lt yi geçti. Resmen su içmeyi umurtum akşam biraziçtim
Çok güzel menü. Yalnız dondurmayı gündüz yesen daha olur. Bir süre akşamdan sobra bişey yemeyelim bellii bir kiloya düşene kadarMenu bildireyim
Kahvaltı 12 de
Iki sucuklu yumurta, peynir, zeytin, domates, biber
Ara kahve, yeşil çay
Akşam 18.00 da
Bir kase taze fasulye, 1 tabak kıymalı mercimek yemeği, 1 bardak ayran, 2 kaşık yoğurt,
1 top dondurma
Ara kahve, yeşil çay, su
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Çok şükür 8 aydır gelememiştim. Şubat tatilinde benin hastane işi olunca ameliyat falan gelemedim sonra da korona. İnan kimseye sarılmadım öpmedim çım değişik. Normalde yolda durur bişeyler yer çay içerdk bu defa termosa çay koyup çıktık. Çok değişik Allah beterinden korusun. Çabucak geçsin bu korona.Oh ne güzel iyi gezmeler canım ailene kavuşmuşsun
Çok haklısın evde 4 kilo dondurma var hepside iyi bir yerden ,ev halkı günde 3 kez saldırınca bende arada malup düşüyorum malum ben yapıyorum külâhlarınıÇok güzel menü. Yalnız dondurmayı gündüz yesen daha olur. Bir süre akşamdan sobra bişey yemeyelim bellii bir kiloya düşene kadar
Kızlar demiriniz çok çok düşükse iğne kullanın ben 6 senedir hergun hap içiyorum malesefGeçmiş olsun canım çabuk toparlarsın inşallah, demiri nasıl yükselticeksin ne kullanıcaksın
Kızıma yedirebilmek için yaptım canım. Yine de yemedi. Miktarını hiç bilmiyorum. Sinir hastası olacaktım bugün. 17.30’dan beri çişini tutuyor, şimdi ağlaya ağlaya uyuduMiktarlari ne kadardi pilavın böreğin
Keske böreği yapmasaydın
Yarın bide tarti günü
Sen diyetisyene gidiyormuydun karistirdimmi yoksa
Benim aşırı düşmüştü bikaç ay önce. Enson 10 martta 8 çıktı. Şimdi kan hapı içyrm.Kızlar demiriniz çok çok düşükse iğne kullanın ben 6 senedir hergun hap içiyorum malesef
tabiki umutlu olacaz cnmMefkurem bi önceki günde buydu mefkuş onada bak. Artım gitti 3 günde böyle olunca umutlanıyorum
cok gecmis olsun tatlim. Cok dusuk se dr iğne vermedimikızlaaarrr
nasılsınız. ben yerimde sayıyorum. demir depolarım tükenmiş. ileri derecede kansızlık başlamış. bu ayılıp bayılma halleri ondan. bide limonlu zencefilli kür yapıyordum. limonda tansiyonu düşürdü sanırım. sonuç ben pert.
bugün iyiyim şükür. gün içinde baş dönmelerim darlanmalarım oluyor ama iyiyim. bulantı kusma bayılıyor gibi uyuklama hallerim bitti.
bitti derken bu gün için. dün çok kötüydüm yine. diyeti bıraktım şimdilik eşim kızdığı için. abur cubura kaçmadan yemeye çalışıyorum. bişey görünce çok hevesleniyorum yiyorum. sonrada çıkarana kadar perişan oluyorum. hem zayıflayın hem sağlığınıza dikkat edin.
bugünkü kilom 75.9 yarın için bilmiyorum. hayırlısı.
dr a gittinmi cnmIyi geceler canlar nasılsınız adetim gelmiyor şubattan beri hep gecikmeli hayatımda ilk kez kist im oldu nur topu gibi ve adetim görünürde yok gelmiyor ama yeme atakları geliyor çok gıcık
annengilde baya uzun kalicakmişin cnm insallah dikkatli olabilirsinİyi geceler kızlar bugün yolculuk yaptm. Öğlen çıkmadan makarna yapıp yedik. Yol tutuyor veni acıkınca ara ara abır cubur yedim. Maalesef gelince memleketimin fırın ekmeğinden 1 d yedim annemin gözlemesi. Ev yapımı baklava var tadına bakmadım onu da yarına ayırdım. Ancak. Bu kadar. Burda da tekrar düzenini kurmaya çalışacam fırsat buldukça yürüyüşe çıkarım leslie yaparım. Kötü de olsa menümü yazayım.
Bugünün menüsü kah 3 hurma 1 bardak sütlü yulaf
Ara karpuz erik yoğurt
Öğlen 1 tabak makarna 2 çatal karpuz
Yolda 2.3 erik 1 şeftali1 kayısı 1 ısırık rulo kat 1 çizi. Eşim paket paket yedi2. 3 çatal kızımın makarnası
Akşam güveç pirinç pilavı 1 d Ekmek semizotlu cacık gözleme
Sonrasında 2.3 fıstık 3.4 kiraz 2 kayısı (ablamın ağacından) su 1 lt yi geçti. Resmen su içmeyi umurtum akşam biraziçtim
aksam taze fasulyeyi 1 tabak yiyip mercimegi azaltsan daha iyi olurmus cnmMenu bildireyim
Kahvaltı 12 de
Iki sucuklu yumurta, peynir, zeytin, domates, biber
Ara kahve, yeşil çay
Akşam 18.00 da
Bir kase taze fasulye, 1 tabak kıymalı mercimek yemeği, 1 bardak ayran, 2 kaşık yoğurt,
1 top dondurma
Ara kahve, yeşil çay, su
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Eliptigin hayirli olsun bol bol yag yaksin insallah tatlimIyi geceler kizlar
Birkac gundur giremedim buraya
Aksamlari uyudum kaldim istede firsatim olmadi
Bugunu carsamba zannediyorum daha 2 gun ise gitcem diyorum meger persembeymis yarin sonmusogrenince sevindim birden
Adetim erken geldi cok sacmasapan beslendim. Cumadan beri tartilmadimda kesin gecen hafta verdigimi geri almisimdir. Yarin gorcez bakalim.
Hastaneden bir arkadasta kilo vermeye calisiyor o da 90da takilmis kalmis dun if e baslamis. Acaba ben de mi if e baslasam diye dusundum. Haftasonu koye gitcez bi gidip gelelim insallah mubarek pazartesi baslayayim diyorum. O zamana kadarda biraz arastiririm. Gerci bizim seviye1e cok benziyor diye biliyorum.
Bu arada eliptik aldim. En gec 22sinde teslim edilir diyordu ama bakalim ne zaman gelecek
Eliptik Bisiklet 120 - Essentiel
Eliptik Bisiklet 120 - Essentiel null Daha ince bir görünüme kavuşmanızı sağlayan hafif bir fiziksel aktivite yapmak ister misiniz? Domyos EL 120 eliptik bisiklet uygun fiyat karşılığında size antrenman programları sunuyor!www.decathlon.com.tr
Geçmiş olsun canım. Ben de kansızlık yaşadım çok kötüydü. Vitaminden iki saat önce ve sonra çay ve süt ürünü almamaya dikkat et. İnşallah üç aya toparlanırsın
Gecmis olsun insallah cabuk toparlanirsin
Geçmiş olsun canım çabuk toparlarsın inşallah, demiri nasıl yükselticeksin ne kullanıcaksın
Teşekkür ederim kızlar dün halsizlik vardı ama uyuşturucu bağımlısı gibi sağda solda sizmadim.tabiki umutlu olacaz cnmyeterki kacamak yapmiyalim. Mutlaka sonucunu aliriz
Bizim sorunumuz istikrar, onu halledersek geriye incelmek kaliyor :)))
Onceki gün menün icin.... Normalde meyve biraz fazla olmus bitterde eklenmis ama şu an icin yinede güzel bence
Ilk hedefin tatli, hamurdan uzak kalmak olsun
cok gecmis olsun tatlim. Cok dusuk se dr iğne vermedimi
dr a gittinmi cnm
annengilde baya uzun kalicakmişin cnm insallah dikkatli olabilirsin
aksam taze fasulyeyi 1 tabak yiyip mercimegi azaltsan daha iyi olurmus cnm
Dondurmayi yarin gündüze biraksaydin keske :)
Eliptigin hayirli olsun bol bol yag yaksin insallah tatlim
Canımsın öpüyorum, yoğunluktan bir bilsen. neyse hazırlanayım toplu taşıma ile gidicem bu gün gelirim birazdanGünaydınsen nerdesin asıl? İçimden bi ses güne salatalarla başladığını ama buraya yazmadığını söylüyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?