merhabalar kızlar
bugun cooook mutluyum 3 ay once beyendıgım bır kıyafe vardı onu aldım ama daha buyuyu olmadıgı ıçın 52 bedenını almıstım ama onden 2-3 dugmesı kapanmıuordu yınede zayıflarsam gıyerım demıstım ve bugun aklıma geldı ne gıysem dıye dusunurken gıydım ve ewet artık ustume cok rahat oluyorduzemuszemus coook mutlu oldum hep daralan kıyafetlerm oluyordu ılk defa bolaranları oldu:))))hep dar gelırdı sımdı ıçıne gırebılmek ne kadar guzel bırseymıs.
bu arada yenı gelen arkadaslarımız ozlem ve ekıncık e selamlar hosgeldınız aramızaŞeniz
ıyısallah hep bırlıkte zayıflayacagız bu arada ben kullandıgım zayıflama hapını bıraktım bıraz yan etkısını gordum artık kılolara karsı tek basıma savasacagım savunun kılolar ben gelıyorum:teytey:
bırde ekıncık o aldıgın tartı ne marka bende ıstıyorum ondan sırf yesıl ısıgı yansın dıye bıle gaza gelıp zayıflarım
merhabalar... umarım bende dolabımda yepyeni duran güzelim kıyafetlerimin içine girebilirim. bu arada zayıflama ilacı kullanmışsın, geçen sene bende kullandım lidayı. hastanelik oldum tansiyon hastası olmama sebep oldu. kimseye ilaç tavsiye etmiyorum en zararsız denilenin bile zararı var malesef. en güzeli irade ve spor. aa birde kimseye rejim yapıyorum demiyorum artık. kıyafetinin içine girebilmene çok sevindim şu ışıklı tartıyıda öğrenelim bende alıyım. selam ve sevgiler.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5merhabalar kızlar
bugun cooook mutluyum 3 ay once beyendıgım bır kıyafe vardı onu aldım ama daha buyuyu olmadıgı ıçın 52 bedenını almıstım ama onden 2-3 dugmesı kapanmıuordu yınede zayıflarsam gıyerım demıstım ve bugun aklıma geldı ne gıysem dıye dusunurken gıydım ve ewet artık ustume cok rahat oluyorduzemuszemus coook mutlu oldum hep daralan kıyafetlerm oluyordu ılk defa bolaranları oldu:))))hep dar gelırdı sımdı ıçıne gırebılmek ne kadar guzel bırseymıs.
bu arada yenı gelen arkadaslarımız ozlem ve ekıncık e selamlar hosgeldınız aramızaŞeniz
ıyısallah hep bırlıkte zayıflayacagız bu arada ben kullandıgım zayıflama hapını bıraktım bıraz yan etkısını gordum artık kılolara karsı tek basıma savasacagım savunun kılolar ben gelıyorum:teytey:
bırde ekıncık o aldıgın tartı ne marka bende ıstıyorum ondan sırf yesıl ısıgı yansın dıye bıle gaza gelıp zayıflarım
merhaba arkadaşlar
acayip motive olmuş ve acayip kararlıyım
28/05/2010 100,70 kg
01/06/2010 99 kg
nasıl
merhaba arkadaşlar bu siteye yeni katıldım. zayıflamak istiyorum diyete başlıyorum sonra daha ne oldu anlamadan bir bakıyorum yemeğe başlamışım. 3 yaşında bir kızım var hamile kaldığımda 88 kiloydum 30 kilo aldım. tabi bunları veremedim. şimdi 114.4 kiloyum 2 haftadır diyetteyim 116.5 tan 2.1 kilo verdim. adet olamama sorunum var oda çok şişkinlik yapıyor zor kilo veriyorum. off inşallah vericem bu kilolaları eşimde zayıfla artık diyor... :sinifsinif: buraya her hafta verdiğim kiloyu yazıcam kendime şimdilik bayrama kadar 100 kg hedefledim eminim azmedersek başarırız. daha önce başardım 120 kilolardan 75 lere düşmüştüm yine başarıcam. herkese sevgiler.
selam hatunlarrrrrrr.bu ara düğün telaşıdan gelemedim yanınıza ama çök şükür bitti hatta bu ara oğlumuda sünnet ettirdim bugün ikinci günü ve koşturup duruyor maşallah.pazar günü nikah pazartesi sünnet çok içim acıdı gözlerim çok doldu ama büyük bir yük kalktı üzerimden .kaydirigubbakcemile5benim içinde hem çok motive edici hemde onure edici oldu bu nikah:1closedeyes:. kına gecesi kimse beni tanımadı ve herkes çok beğedi hem elbisemi hem beni birsaz mini bir elbise giyip süslenince tabi zemuszemus :roflol:en çok gelin beğendi bu benim daha çok hoşuma gitti her işinde beni yanında istedi buda beni onure etti tabi evleneli iki gün oldu ilkgün beni aradı iyiki varsın falan dedi çok mutlu oldum.canım benim için çok önemli ama onun için ne kadar önemli olduğumu şimdi daha iyi anladım oda benim içi keza ama bu denli olduğumu gerçekten bilmiyordum.opuyorumnanaktanbu arada çok sinirlerimide bozdular sağolsun eşimin ailesi. ciddi anlamda hemde.düğün zamanında bile bencillikleirnden vazgeçmedi bazıları. bir gün eşime bıraktım diye oğlumu bisürü laf ettiler. yani bide yaramaz olsa eşimde bırakmamı istemese bekli haklıdırlar dicem ama birbirine aşık ikiside onlara noluyor anlamadım eşim izinli ya dinlenmesi lazım ben bunu düşünemiyorumya herkes bi hatırlatma yaptı sağolsunlarçok sinirlerimi bozdular.şimdi kayınvalidemdeyim görümcemle karşılıklı oturuyorlar görümceme biraz sesimi yükselttim nikah akşamı haklı olarak konuda şu nikah karşıdaydı geç bitti yorulmuş çok(yaptığıda oturmak hiçbirşeye elini bile sürmedi:roflol::roflol:) ertesi sabah sünnet var ve arabalarıyla dönmek zorundayız dedim ne zaman gidicez çok geç oldu bana demezmi e bizim araba olmasaydı neyle gidicektiniz tepem attı eşime kalk gidiyoruz bu ne yaa hep aynı terane dedim yüksek sesle yine ona bişey demedim aynı şeyi kına gecesi yaptı eşimle oğlum evdeydi ertesi gün iş var ve gecenin biri olmuş bana dediki eee sanki umrundada oğlun kocan hani bıraktımya ondan umursamaz hemde oğlumu oldum.çok sinirlenmiştin ama bişey demedim damat bıraktı beni eve düğün akşamıda aynı şeyi yaptı bu sefer dayanamadım ama yinede ağır konuşmadım tatzıslık olmasın diye. ya bu kadar bencil bir insan ben daha hayatımda görmedim yaa yorgunmuş ayakkabısı sıkmış:roflol:.alışmış tabi hep almaya vermeye sıra gelince ödü patlıyor.ben kin tutamıyorum istesemde. ben konuyu unuttum bile o şimdi anaokulu çocukları gibi kapı arkasından bakıyor kızmış bana hasbam hiiiiiiçççççççççç umrumda değil:roflol: çok sinirlensemde yaptıkları çok çocuksu geliyor bana 40 yaşında kadın bu dediğim yaa :roflol::roflol: peşinden koşucak değilim çok yüz vermişim ben ona gereğinden fazla abla diye peşinden koşmuşum işi için. kahretsinki elimde değil kimseyi kırmıcam yardım edicem derken tepeme çıkartıyorum sünnet oldu çocuğum hayırlı olsun bile demedi arada bir kapı var terbiyesizliğe bak sanki yedisülalesine küfür ettim.bikere daha sebebini anlamadığım bir konu yüzünden yine aynısını yapmıştı halaa konunun ne olduğunu bilmiyorum yanii:roflol: bende iyi olsun üzülmesin diye ne yaptığımı bilmiyorum ama kusura bakma demiştim dengesiz birdaha olmasın demişti.:roflol::roflol::roflol:güya çok hassasmış ve hastaymış kayınvalidem öyle söylüyor. ben onun nerden hasta olduğunu biliyorum ama neysee :roflol::roflol::roflol: bunun haricinde harika bir hafta geçirdimmm süperdi hem motive oldum hemde harika vakit geçirdim kurt namına bişey kalmadı:sm_cool:
Üniversitede 54 kiloydum. İşe başladım ve 10 kilo aldım. Evlendim hoop yine bir sürü kilo yapıştı üzerime. Tartı fobisi olan ben evlendikten sonra hiç tarılmamıştım, taki 10 gün öncesine kadar. 10 gün önce ani bir kararla diyetisyene gitmeye karar verdim. Giderken de eşime bak ben tartılmam diye nutuklar atıyordum. Diyetisyene gittim ve kuzu kuzu tartıldım. Diyetisyen 80 kilo diyecek diye ödüm patlarken, 98 kilo demez mi. İnanamadım, hayatım karardı. 100'e 2 kilo kalmıştı. Ağladım ağladım ve hemen gidip bir tartı aldım. Kilo verince yeşil ışıklar yanıyo, kilo alınca kırmızı ışıkları yanıyor.Şu an 95 kiloyum ve beni en iyi anlayacak kişinin ancak benim gibi problemler yaşamış biri olacağını biliyorum ve ben de sizinle zayıflama istiyorum.Yaşım 27 Boyum 1,64 Kilom 95
merhabalar... umarım bende dolabımda yepyeni duran güzelim kıyafetlerimin içine girebilirim. bu arada zayıflama ilacı kullanmışsın, geçen sene bende kullandım lidayı. hastanelik oldum tansiyon hastası olmama sebep oldu. kimseye ilaç tavsiye etmiyorum en zararsız denilenin bile zararı var malesef. en güzeli irade ve spor. aa birde kimseye rejim yapıyorum demiyorum artık. kıyafetinin içine girebilmene çok sevindim şu ışıklı tartıyıda öğrenelim bende alıyım. selam ve sevgiler.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
merhaba canım.hoşgeldin. daha önce 50 kilo kadar verdin demek. pekinasıl geri aldın. ben de en çok bundan korkuyorum
annede sanada çok geçmiş olsun. şekerin düşüyosa az az sık sık bişeyler ye çünkü aç kalırsan şekerin düşer ve daha çok açlık hissedersin. inşallah yarın tartıda daha az çıkarsın. ben bugün biraz bozdum diyetimi ama adet olucam bu günlerde canım devamlı tatlı çikolata istiyor. bu çok can sıkıcı malesef. yarın daha sıkı ve daha iradeli olucam ve haftaya bugün 2 kilo vermiş olucam inşallah. sevgiler.guclubacismileewet canım ya en zararsız dedıklerınde bıle bırsuru yan esırı var mesela dun annem bas agrısı ıçın bır agrı kesıcı ıçmıs nerdeyse mıde kanaması gecırecektı bendede tansıyon sorunu yoktu kucuk tansıyonum 9 buyuk 14 olmus bırde sekerım cok dusuk cıktı basım acayıp dondu bende bıraktım tabı dun bıraz seker yuklemesı yaptım vucudumacokacimcoook:roflol: bugun allaha sukur ıyıyım basımda donmuyor bugun neredeyse 3 saat yuruyus ve jımlastık yapmısım sabah bıraz yedım ama akam hareket ederek ve sadece meyve yıyerek telafı ettım cıtole kılomu bıldırmıstım yarın vaktım olmaz dıye ama degısırse sabah yıne bıldırırım eger ekıncık cevap yazarsa o ısıklı tartıdan bızde alalım
ıyısallah daha guzel ve daha kucuk beden kıyafetlere en yakın zamanda sıgarızkaydirigubbakcemile5
hayırlı olsun canım. yalnız evlenen kim onu anlamadım :)
annede sanada çok geçmiş olsun. şekerin düşüyosa az az sık sık bişeyler ye çünkü aç kalırsan şekerin düşer ve daha çok açlık hissedersin. inşallah yarın tartıda daha az çıkarsın. ben bugün biraz bozdum diyetimi ama adet olucam bu günlerde canım devamlı tatlı çikolata istiyor. bu çok can sıkıcı malesef. yarın daha sıkı ve daha iradeli olucam ve haftaya bugün 2 kilo vermiş olucam inşallah. sevgiler.guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?