Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler canımcım vereliniortak ay darısı hepimize ya böyle gidersek seneye giyeceğimiz kıyafetleri düşünemiyorum bileeee:))))) zemuszemus

merhabalar... umarım bende dolabımda yepyeni duran güzelim kıyafetlerimin içine girebilirim. bu arada zayıflama ilacı kullanmışsın, geçen sene bende kullandım lidayı. hastanelik oldum tansiyon hastası olmama sebep oldu. kimseye ilaç tavsiye etmiyorum en zararsız denilenin bile zararı var malesef. en güzeli irade ve spor. aa birde kimseye rejim yapıyorum demiyorum artık. kıyafetinin içine girebilmene çok sevindim şu ışıklı tartıyıda öğrenelim bende alıyım. selam ve sevgiler.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

slm kizlar yeni gelenler hosgelmisler
ya size bir sorum var kavonoz mantar kilo aldirirmi onu pisirdim cok güzel olmus yiyom simdi bi soruyum dedim

selam herkeze
temizliklerim bitti gerginliğimde bitti bebekle nasıl yapacağım nasıl olacak derken boyacının gelmeyişi suratımda kocaman bir sivilce oluştu stresten herşey oluyor ama biz stres yaptığımızla kalıyoruz. tabii rejim diye bir olay olmadı ne bulursam yedim inşallah yarın tam olarak başlıyorum kaldığım yerden bu bir haftalık ara yeterli zaten +1.5 fazlalıkla başlıyacağım.inşallah leslie ablamlada yürüyüşe başlıyorum yarın .inş bebeğim rahat dururda sürekli yaparım

İyi akşamlar hatta iyi geceler herkese.

Oğlumun yıl sonu gösterisi vardı bugün bitti şükür ama bende bittim eltimde bi kaç güne doğurucak temizlik falan baya bi yoğunum

Elimden geldiğince yediklerime dikkat ediyorum ama bazen krizlerle karşılaşıyorum

merhaba canım.hoşgeldin. daha önce 50 kilo kadar verdin demek. pekinasıl geri aldın. ben de en çok bundan korkuyorum

hayırlı olsun canım. yalnız evlenen kim onu anlamadım :)

selam canım. aynı yaştayız ve benim de başlangıç kilom 95. şu an 75im. canını sıkma: birlikte veririz

ewet canım ya en zararsız dedıklerınde bıle bırsuru yan esırı var mesela dun annem bas agrısı ıçın bır agrı kesıcı ıçmıs nerdeyse mıde kanaması gecırecektı bendede tansıyon sorunu yoktu kucuk tansıyonum 9 buyuk 14 olmus bırde sekerım cok dusuk cıktı basım acayıp dondu bende bıraktım tabı dun bıraz seker yuklemesı yaptım vucudumacokacimcoook:roflol: bugun allaha sukur ıyıyım basımda donmuyor bugun neredeyse 3 saat yuruyus ve jımlastık yapmısım sabah bıraz yedım ama akam hareket ederek ve sadece meyve yıyerek telafı ettım cıtole kılomu bıldırmıstım yarın vaktım olmaz dıye ama degısırse sabah yıne bıldırırım eger ekıncık cevap yazarsa o ısıklı tartıdan bızde alalım
ıyısallah daha guzel ve daha kucuk beden kıyafetlere en yakın zamanda sıgarızkaydirigubbakcemile5

merhaba canım.hoşgeldin. daha önce 50 kilo kadar verdin demek. pekinasıl geri aldın. ben de en çok bundan korkuyorum

hoşbulduk canım. daha önce o kadar kiloyu karbonhidrat diyeti yaparak çok kısa zamanda vermiştim. yani bol et tavuk yumurta gibi protein ağırlıklı beslenerek ve hiç aç kalmadan. günlük karbonhidratımı ölçüyordum mesela günde 10 15 i geçmeden onun bir listesi var eğer bulursam burdan ulaştırırım sana. hamileliğimde 30 kilo aldım ondan öncede bir kısmını geri almıştım. insan zayıflayınca ohh kurtuldum kilolardan artık dilediğim gibi yer içerim diyor malesef bende öyle yaptım ve geri aldım. şimdi bu diyeti yapamıyorum çünjü kolesterolüm yüksek. düştükten sonra tekrar başlıycam ama. burda birbirimize destek olup kurtulalım şu yükten inşallah. ben bu gün bozdum diyetimi biraz malesef şimdi pişmanlık duyuyorum . ama yarın ğlen yoğurt salatalık kepek ekmeği akşam salata peynir kepek ekmeği diyetime başlıycam. bazen karpuz peynir kepek ekmeğiyle değiştiriyorum bu öğünleri bu da çok kilo verdiriyor. birde bol su ve günde 2 fincan yeşil çay. yarın tekrar yazarım ii geceler. kaydirigubbakcemile5

annede sanada çok geçmiş olsun. şekerin düşüyosa az az sık sık bişeyler ye çünkü aç kalırsan şekerin düşer ve daha çok açlık hissedersin. inşallah yarın tartıda daha az çıkarsın. ben bugün biraz bozdum diyetimi ama adet olucam bu günlerde canım devamlı tatlı çikolata istiyor. bu çok can sıkıcı malesef. yarın daha sıkı ve daha iradeli olucam ve haftaya bugün 2 kilo vermiş olucam inşallah. sevgiler.guclubacismile

Şükürler olsun tekrar 90 ın altını gördüm.

Temizlik var bugün kayınvaldemde oraya gidiyorum herkeşleri çok öpüyorum. Hayırlı cumalar diliyorum.

Esen kalın -tatlicadiarzu-

Hayırlı cumalar..Güzel bir gün diliyorum..

günaydin arkadaslar ben bugün 103 ü görürüm saniyodum ama göremedim biraz üzüldüm of
neyse yola devam dün azcik kek yedimdi cooook özlmisim yasemin ablam yapmis icinde elma üzüm ve tarcin vardi mis gibi koktu kahveyle harika gittii aman napiym olur ara sira demi :) kendimi kandiriyim böylelikle

günaydınnnn fıstıklarrrrr....

hayırlı cumalar...

Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizler esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun inşallah.Amin.Herkese hayırlı cumalar

HEPİNİZE HAYIRLI BEREKETLİ CUMALAR..BU MÜBAREK GÜNÜN HÜRMETİNE KALPLERİNİZDEN BÜTÜN KORKULAR SİLİNSİN. BİRTEK ALLAH'IN SEVGİSİNİ KAYBETME KORKUSU KALSIN.
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.

Günaydın hanımlar :)
Sizinle paylaşmak istedim dün 2 kupa yeşilçay içmiştim (ama dökme yeşilçay demlenenlerden) gece sabaha kadar 3-4 kere küçük abdeste kalktım normalde hiç uyanmam. Antioksidan olduğu üzerinde de yazıyor zaten ama ödem söktürücü özelliğide var galiba. aklınızda bulunsun istedim.
Bu arada dün bahar nezlesi oldum acayip baş ağrısı ve burun akıntısı yapıyor bir öneriniz varmı nasıl kurtulabilirim ?

canım ben bugun uyandı tartıya bır cıktım veeeee dunden bu sabaha kadar 300 gr daha vermısım artık kılo degıl gr sayıyorum ama yınede cooook mutluyum dun yemeyı bıraz abartmıstım bende su sırala reglı olacagım ve tatlı krızım basladı bırde ılacı bıraktım o yuzdende dun tatlı seyler yedım sabah tatlı kurabıye ve halley oglen karısık tost ve ayran sonra dondurma eve gelınce 2 dılım yaglı ekmek 3-4 zeytın domatesohaoldumsmile rezıllık yanı sonra yıne tatlı kurabıye:bbo:ama aksam sadece erık yedım ve 3 saat hareket ve yuruyus yaptım bacaklarım hala agrıyozemuszemus neyse bu kadar kotu beslenmeme ragmen yınede 300 gr ıyı dunden bu gune :lepi: su reglımı bır atlatayım daha duzenlı beslenecegım bırde adımsayar alacagım gunde 7000 adım atmaya calısacagım zaten ayda 3 kılo verdırırıyormus normal beslenme ve gunde 7000 adım

bende 2 sene once proteın dıyetıyle senın gıbı baya kılo vermıstım ılk ıkı
hafa sadece proteın yıyorsunuz sonra sebzeyıde ekıyorsunuz ve karbonhıdratı ama proteın yedıgınızde karbonhıdrat yemıyorsunuz yanı o öğun yemıyosun ama sonraı ogun yıyebılırsın ama az ve cok sık eslenmek lazım ben 2 bucuk saatte bır mutlaka bırseyler yıyordum bu arada bunu bır kıtaptan ogrenmıstım'DAMDAN DÜŞENDEN SAĞLIKLI REJİM TAVSİYELERİ' mıydı neydı adı kıtabın adam kendıde uygulamıs ve vermıs.neyse tekrar mı bu na baslasam bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…