Biraz uzun kalacam. Önemli olan fark diye düşündüm. Bakalım diğer cuma kaç çıkacam. Geçen hafta bikaç gün leslie ve birkaç gün de yürüyüş yapmştmAnnende uzun kalmıycaksan dönünce kendi tartınla bildirim yap. Tartı farkı olur biraz tabiki.
Sagol nm insallah ❤❤❤Hayatım şişkinliktir o, mağlum döneme yeni girmişsin haftaya kalıcı olmadan gitsin artılar. yaniii zaten sende ertelemeden şu andan intibaren başlamışsın süper bence haftaya bişey kalmaz
Geçen hafta 84Günaydın ❤
Hayırlı cumalar ❤
Tartılarınızı öncesi sonrası yazın listeyi ben toplarım eboe yok bu hafta.
Dün perşembe olduğu halde hiç uğramayanlara da teessüflerimi bildiririm.
@eboe
@74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Tgcervanne0133
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
@aijoo
bengisu022
@huzurunmeraklisi
Bulamiyorum
@Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
@Beyazkugu87
M Musluk Suyu
ayseMsb
maralgozlu
@nisandeniz
Dukan birası yaptımÖğlen yemeğide ye. Bende hep 2 öğün yaptım kiloda verdim ama bozdum.
Önce 3 öğün sonra 2 ye düşerim.
Biraz uzun kalacam. Önemli olan fark diye düşündüm. Bakalım diğer cuma kaç çıkacam. Geçen hafta bikaç gün leslie ve birkaç gün de yürüyüş yapmştm
Valla ayıptır söylemesi benim çok sık tuvalete çıkarım aslinda fazlasını bekliyordum ama benden şaşırdım çünkü ben gece mesela yatmadan 81 çıkıyorsam sabah 80 çıkarım en fazla ..dün gece yatmadan önce 84.7 idi iyi hadi dedim 83.7 rahat çıkarım ama olmadıUlan bi çişe falan git o nasıl artı
Dün çok kötü oldum sanırım 9 da yattim ağrıdan kalkamadaim daha sırtıma masaj yaptı eşim kutletti falan sabah yataktan kalktığımda kütur kütür öttu sırtım ellerim de sis falan di :/
Ben her an cikiyorim kiSpor yapıcan egzersiz yapıcan hepsi geçicek inşallah.
Gece tartılma bi daha bütün gün ye iç gece tartıya çıkılır mı?
Ben her an cikiyorim ki
Yap yap tadı da yok gibi bir şey bne iğrenç bir tat bekliyordumOha dur bende yapim
DurTartıyı bezdirme seni özlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?