Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayatım şişkinliktir o, mağlum döneme yeni girmişsin haftaya kalıcı olmadan gitsin artılar. yaniii zaten sende ertelemeden şu andan intibaren başlamışsın süper bence haftaya bişey kalmaz
Sagol nm insallah ❤❤❤

Geçen hafta 84
Bu hafta 84.1 N Nana ayseMsb Tgcervanne0133 MuMu85 Mthn83 @nisandeniz

Biraz uzun kalacam. Önemli olan fark diye düşündüm. Bakalım diğer cuma kaç çıkacam. Geçen hafta bikaç gün leslie ve birkaç gün de yürüyüş yapmştm

Tamm uzun kalıcaksan o zaman olur haftaya nasılsa orda tartılcan.
Sıkma canını ama artmada daha bengisu ana evinde çok yenir ekmeği gözlemesi bitmez.
Sadece sabah al bırak öyle sınırla kendini.

Ulan bi çişe falan git o nasıl artı
Valla ayıptır söylemesi benim çok sık tuvalete çıkarım aslinda fazlasını bekliyordum ama benden şaşırdım çünkü ben gece mesela yatmadan 81 çıkıyorsam sabah 80 çıkarım en fazla ..dün gece yatmadan önce 84.7 idi iyi hadi dedim 83.7 rahat çıkarım ama olmadı

Dün çok kötü oldum sanırım 9 da yattim ağrıdan kalkamadaim daha sırtıma masaj yaptı eşim kutletti falan sabah yataktan kalktığımda kütur kütür öttu sırtım ellerim de sis falan di :/

Spor yapıcan egzersiz yapıcan hepsi geçicek inşallah.
Gece tartılma bi daha bütün gün ye iç gece tartıya çıkılır mı?

Selam kızlar.tarti olmadığından tartılamadım malum.bugun ölçüp kendimi haftaya da öyle bildirim yaparim.dun yediğim tatlıdan sonra günü an itibariyle bitirdim.
Sabah 2 haşlanmış yumurta peynir,2 salatalık,2 kupa şekersiz çay
Ara 1 soda
15'te yarim kase tavuk sote,1 kase yoğurt,8 tane siyez bulgurundan sarılmış yaprak sarma
2 lt ye yakın su içtim devamıda gelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…