Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar

Islere baslamadan bildirim yapayim dedim yoksa cok gece kalacak

Zaten bu hafta hic iyi degildim beslenme acisindan. Dovseniz taslasaniz beni yeridir hakettim dogrusu. Adetimde erken geldi onun siskinligide vardir elbet ama artimin yuzde doksani yeme bozuklugundandir diye tahmin ediyorum.

Pazartesi baslarim diyordum ama dedimki neden erteliyorsun hasibe hemen yatin basla. Bugun bismillah dedim basladim. If yapabilir miyim bilmiyorum ama sabah kahve ogle kahvalti aksam yemek seklinde seviye 1 gibi devam etmeyi dusunuyorum ama arada meyve yerim %100 seviye 1 yapmam

Dun evlilik yildonumumuzdu yemege ciktik esimle. 9. Yilimizi doldurduk. Dedim 10. Yilimiza ozel bir hedef koyalim ve 10. Yilimizda bunu gerceklestirmis olalim.

Benim hedefim o zamana kadar 72-73 olmak. Oncesinde okursamda o zamana kadar bu kiloyu korumak. 10. Yilimiza ozel cocuklarla beraber dis mekan cekimi yapmak. Dedim esime bu benim hedefim benim cabam sen burda ne yacaksin sen de kendine bir hedef koy. O bir sey bulamadi. Dedim o zaman sende bu hedef icin para ayarla fotografciya (duyrulur şipşak huzurunmeraklisi ) ozel cekim istedigim icin tuzlu olur. Dedim belki eskisehirde sazovada olabilir sato var ya orda cocuklarla ya da baska bir yerde. Tabi birde kiyafet masrafi vs vs. Dedim sen anca parayi hazirla o zaman

Gelelim asil mevzuya

Gecen hafta 89.6 (.6 mi .7 mi tam hatirlayamadim)

Bugun 92.8

Fark = +3.2

Anaaammm ben 2 kusur artim var diye dusunuyordum meger 3 kusurmus ya

Gecmis olsun cnm. Sonunda baktirabildin demekki tahliline. Dikkat et kendine.

Hayatım şişkinliktir o, mağlum döneme yeni girmişsin haftaya kalıcı olmadan gitsin artılar. yaniii zaten sende ertelemeden şu andan intibaren başlamışsın süper bence haftaya bişey kalmaz

Moral bozmak yok kuzum sakın haa kilo nedir ki kötü yük işte atıcaz üstümüzdeb bitti gitti.
1 haftada almadık ki 1 haftada hemen güzel sonucu olsun dimi ❤

Sen hiç aksatmadan devam ediyosun tamam mı?
Devam ediyorum ya. Kendimi çok aç bıraktığım için mi böyle oldu acaba. Ekmeği 3 dilim yedim kahvaltıda bir de böyle denicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…