ay canim benim ne güzel yazmissin sagol allah razi olsun senden amin insallah
günaydııın... ben bu sabah kepek ekmeği, peynir, domates, salatalık ve şekersiz çayla yeniden başladım rejime. canım hala çikolata tatlı çekiyor amacanım ben bugun uyandı tartıya bır cıktım veeeee dunden bu sabaha kadar 300 gr daha vermısım artık kılo degıl gr sayıyorum ama yınede cooook mutluyum dun yemeyı bıraz abartmıstım bende su sırala reglı olacagım ve tatlı krızım basladı bırde ılacı bıraktım o yuzdende dun tatlı seyler yedım sabah tatlı kurabıye ve halley oglen karısık tost ve ayran sonra dondurma eve gelınce 2 dılım yaglı ekmek 3-4 zeytın domatesohaoldumsmile rezıllık yanı sonra yıne tatlı kurabıye:bbo:ama aksam sadece erık yedım ve 3 saat hareket ve yuruyus yaptım bacaklarım hala agrıyozemuszemus neyse bu kadar kotu beslenmeme ragmen yınede 300 gr ıyı dunden bu gune :lepi: su reglımı bır atlatayım daha duzenlı beslenecegım bırde adımsayar alacagım gunde 7000 adım atmaya calısacagım zaten ayda 3 kılo verdırırıyormus normal beslenme ve gunde 7000 adım
bende 2 sene once proteın dıyetıyle senın gıbı baya kılo vermıstım ılk ıkı
hafa sadece proteın yıyorsunuz sonra sebzeyıde ekıyorsunuz ve karbonhıdratı ama proteın yedıgınızde karbonhıdrat yemıyorsunuz yanı o öğun yemıyosun ama sonraı ogun yıyebılırsın ama az ve cok sık eslenmek lazım ben 2 bucuk saatte bır mutlaka bırseyler yıyordum bu arada bunu bır kıtaptan ogrenmıstım'DAMDAN DÜŞENDEN SAĞLIKLI REJİM TAVSİYELERİ' mıydı neydı adı kıtabın adam kendıde uygulamıs ve vermıs.neyse tekrar mı bu na baslasam bılmıyorum
günaydın hanımlarr
yeni gelenler listeye girmek isteyenler
aman bana bildirsin özelden
özel msn hakkı olmayanları topigi takip eden biri bana iletsin lütfen
tursari bayadır yoktun
yazını okudum görümce fazla nazlı heralde
kendi haline bıraksalla gitsin
bonus nan sen nerelerdesin kart kuzuu
hiç mi açmıyosun pc yi
insna bi haber bırakırr
nese hepinizi mucurdummm
günaydin arkadaslar ben bugün 103 ü görürüm saniyodum ama göremedim biraz üzüldüm of
neyse yola devam dün azcik kek yedimdi cooook özlmisim yasemin ablam yapmis icinde elma üzüm ve tarcin vardi mis gibi koktu kahveyle harika gittii aman napiym olur ara sira demi :) kendimi kandiriyim böylelikle
günaydınnnn fıstıklarrrrr....
hayırlı cumalar...
Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizler esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun inşallah.Amin.Herkese hayırlı cumalar
HEPİNİZE HAYIRLI BEREKETLİ CUMALAR..BU MÜBAREK GÜNÜN HÜRMETİNE KALPLERİNİZDEN BÜTÜN KORKULAR SİLİNSİN. BİRTEK ALLAH'IN SEVGİSİNİ KAYBETME KORKUSU KALSIN.
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.
afiyet olsun ...devam et çok iyi.............Hoşgeldin mesajlarına çok teşekkürler arkadaşlar. İnsanın yalnız olmadığını bilmesi çok güzel. Emin olun sizin kilo verdiğinizi yazan mesajlarınızı gördükçe kendim kilo vermiş kadar seviniyorum. Allah hiçbirimizden bu inancı ve zayıflama isteğini almasın, arttırsın. Ben sabaha kepekli ve light peynirli küçük bir tost, taze sıkılmış portakal suyu ile başladım. Güzel bir gün dileğiyle hepinize. Durmak yok, hedefe adım adım...
kızlar motivasyonum yerlerde o yüzden her ne kadar fazlasıyla ağır toplardan olsam da listeyye adımı gönderdim odaklanamıyorummmmmmmm(((
senden ağır ben varıım....ohaoldumsmile
bonusa diyene bak sanki kendi çok geliyor....alsanaalsanasmile :mymeka:bir yakalasak bizde seni mucurcazda yakalayamıyoruz...:roflol::roflol::roflol:günaydın hanımlarr
yeni gelenler listeye girmek isteyenler
aman bana bildirsin özelden
özel hakkı olmayanları topigi takip eden biri bana iletsin lütfen
tursari bayadır yoktun
yazını okudum görümce fazla nazlı heralde
kendi haline bıraksalla gitsin
bonus nan sen nerelerdesin kart kuzuu
hiç mi açmıyosun pc yi
insna bi haber bırakırr
nese hepinizi mucurdummm
teşekkürler citol..................kilo verenleri tebrik ettimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan .....bonusu çok tebrik ettim........hihoyyythihoyyytben geldim
mucuran acele etsin
işte listee
APPLEARZU .............101,9........................101,5..................................0.4
Bonus.................. .90,5 .............................88.4 ..............................2.1
carnivale...................127..............................yeni
egedeniz03.................91,1 .............................89,6..............................1.5
Derin......................115............................115.5
elifsevde....................111,6 ......................aynı
Gelincik.....................90................................??
halley.......................111.3..............................?
Nur1835 ..................67 .................................68
pregant.....................75.............................aynı
sutem ......................104,7 .........................104,1................................0.6
seferan.....................139.5 ............................139.5.
Seçil00.......................84,4...........................??
tursari......................85.5 ...................................??
tebessum77.................85.6 ............................86.4
YENA........................89 ...............................90.
yasafat ....................110....................................109.5..........................0.5
Yağmurgözlü................107 .................................109
zalimi........................85.6..............................85.5 ..............................0.1
1.lerimiz
Bonus.........2.1:hooray:
2.lerimiz
egedeniz03....1.5:lepi:
nazarlıklarımız
sutem......0.6
yasafat.....0.5
APPLEARZU....0.4
zalimi.....0.1 ( buda çifte kavrulmuş nazarlıgımız)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?