Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin mesajlarına çok teşekkürler arkadaşlar. İnsanın yalnız olmadığını bilmesi çok güzel. Emin olun sizin kilo verdiğinizi yazan mesajlarınızı gördükçe kendim kilo vermiş kadar seviniyorum. Allah hiçbirimizden bu inancı ve zayıflama isteğini almasın, arttırsın. Ben sabaha kepekli ve light peynirli küçük bir tost, taze sıkılmış portakal suyu ile başladım. Güzel bir gün dileğiyle hepinize. Durmak yok, hedefe adım adım...

günaydın kızlarrr

stresten sanırım dışarı çıkamıyorum pcos yüzünden de regl olamıyorum şiştim yani tartı 1 kilo fazla gösteriyo benneyaptımki

bu hafta benim icnde cok kötü diyetimi hic bozmadim hatta daha dikkatliydim ama kilom ayni hatta gecen gün 1 kilo fazla gösterdi tartim bugün yine ayni gecen haftaki kilomdayim sanirim durakladik bir hafta neyse ama yilmiyacam ve basaracam bana gülen ve inanmayanlara gösterecem:))

bende adimsayar siparis verdim haftaya gelir ins cokta ucuz bisey bence yürüyüs yapanlar alsin derim

günaydın hanımlarr
yeni gelenler listeye girmek isteyenler
aman bana bildirsin özelden
özel hakkı olmayanları topigi takip eden biri bana iletsin lütfen

tursari bayadır yoktun
yazını okudum görümce fazla nazlı heralde
kendi haline bırak salla gitsin

bonus nan sen nerelerdesin kart kuzuu
hiç mi açmıyosun pc yi
insna bi haber bırakırr
nese hepinizi mucurdummm

Son düzenleme:
günaydııın... ben bu sabah kepek ekmeği, peynir, domates, salatalık ve şekersiz çayla yeniden başladım rejime. canım hala çikolata tatlı çekiyor ama lmaz: olmazsakın yeme diyorum kendime. adet zamanlarım zor geçiyor epeydirde olmamıştım ilaçla olucam bu ay :sinifsinif: sana tavsiyem az az sık yemeye devam et birde düzenli ye bol bolda su iç bak kilolar nasıl gidiyor. ben öğlen yoğurt salatalık k.ekmeği yiycem. şu adım sayardan bende alıyım bari. evde bütün gün hımbıl hımbıl oturuyorum belki onun sayesinde yürürüm. :teytey:

merhaba, bende yeni katıldım buraya. ne listesi bu ben bilmiyorum? biraz açıklarmısınız.

günaydın, bence keki yediğin için üzülme. çünkü 2 haftada bir ekstra bir kaçamak yaparsan metabolizman şaşırıp kilo vermeye başlıyor. hele ki kilo vermen durduysa daha etkili. arada bünyeni şaşırtman gerekiyormuş bunu bir diyetisyen söylemişti ve ben uyguladım doğru.

kızlar motivasyonum yerlerde o yüzden her ne kadar fazlasıyla ağır toplardan olsam da listeyye adımı gönderdim odaklanamıyorummmmmmmm(((

Sağol canım Aminnn aminnnnn

afiyet olsun ...devam et çok iyi.............
kızlar motivasyonum yerlerde o yüzden her ne kadar fazlasıyla ağır toplardan olsam da listeyye adımı gönderdim odaklanamıyorummmmmmmm(((

senden ağır ben varıım....ohaoldumsmile

senden ağır ben varıım....ohaoldumsmile[/QUOTE]

ok canım

ben listede adaletsizlik olmasın diye göndermiycektim adımı, malum bizim gibi fazlasıyla ağır olanlar daha hızlı kilo veriyor o bakımdan

tez zamanda kurtuliciiz biz de bunlardan inşallah canımcım benim sınavlar, pcos vs. tüm sistemi altüst etti o yüzden tez zamanda motivasyona ihtiyacım vaaaarrrrrr listede adımı görürsem gaza getirir diye düşündüm

bir de bir şey diycem sende de pcos vs. var mı ben de hipofizden pcosa ordan tiroide insülin direncine kadar pekçok yerde sorun var da önce onları halletmek gerek diyolar rejimle birlikte. testlerini yaptırdın mı canımcım

Son düzenleme:
senden ağır ben varıım....ohaoldumsmile

ok canım

ben listede adaletsizlik olmasın diye göndermiycektim adımı, malum bizim gibi fazlasıyla ağır olanlar daha hızlı kilo veriyor o bakımdan

tez zamanda kurtuliciiz biz de bunlardan inşallah canımcım benim sınavlar, pcos vs. tüm sistemi altüst etti o yüzden tez zamanda motivasyona ihtiyacım vaaaarrrrrr listede adımı görürsem gaza getirir diye düşündüm

bir de bir şey diycem sende de pcos vs. var mı ben de hipofizden pcosa ordan tiroide insülin direncine kadar pekçok yerde sorun var da önce onları halletmek gerek diyolar rejimle birlikte. testlerini yaptırdın mı canımcım[/QUOTE]
şöy le ki:37 yaşındayım 3 çocuğum var enküçüğü 1yaşında ...şimdiye kadar pek çok yöntem denedim 1 kere 80 e düştüm kendim rejim yaparak ilk çocuktan sonra .lisede ve ondan sonra hep 90 üstündeydim evlenirkende..:kedi: testlerde bir çok kezyapıldı enson ggeçen sene ne diyim svinsemmi üzülsemmi turp gibiyim yani her şeye rağmen.....onun için eniyisi sorun çokmadan zayıflamak dimi............

bonusa diyene bak sanki kendi çok geliyor....alsanaalsanasmile :mymeka:bir yakalasak bizde seni mucurcazda yakalayamıyoruz...:roflol::roflol::roflol:

ben geldim
mucuran acele etsin

işte listee

APPLEARZU .............101,9........................101,5..................................0.4
Bonus.................. .90,5 .............................88.4 ..............................2.1
carnivale...................127..............................yeni
egedeniz03.................91,1 .............................89,6..............................1.5
Derin......................115............................115.5
elifsevde....................111,6 ......................aynı
Gelincik.....................90................................??
halley.......................111.3..............................?
Nur1835 ..................67 .................................68
pregant.....................75.............................aynı
sutem ......................104,7 .........................104,1................................0.6
seferan.....................139.5 ............................139.5.
Seçil00.......................84,4...........................??
tursari......................85.5 ...................................??
tebessum77.................85.6 ............................86.4
YENA........................89 ...............................90.
yasafat ....................110....................................109.5..........................0.5
Yağmurgözlü................107 .................................109
zalimi........................85.6..............................85.5 ..............................0.1

1.lerimiz

Bonus.........2.1:hooray:

2.lerimiz

egedeniz03....1.5:lepi:

nazarlıklarımız

sutem......0.6

yasafat.....0.5

APPLEARZU....0.4

zalimi.....0.1 ( buda çifte kavrulmuş nazarlıgımız)

teşekkürler citol..................kilo verenleri tebrik ettimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan .....bonusu çok tebrik ettim........hihoyyythihoyyyt

1.lerimiz

Bonus.........2.1:hooray:

2.lerimiz

egedeniz03....1.5:lepi:

nazarlıklarımız

sutem......0.6

yasafat.....0.5

APPLEARZU....0.4

zalimi.....0.1 ( buda çifte kavrulmuş nazarlıgımız)

oy oy oy yirim ben senin verdiğin 100 gramı zalimiiiiiiiiiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

merhabalar hatunlar ben kayınvalidemdeyim o yüzden giremiyorum bide çocuklarla uğraşıyorum tabii ama en çok kayınvalde yüzünden açmıyorum bilgisayarı bende bi kayınvalide var Allah düşmanınım başına vermesin :Saruboceq: çenesi hiiiiiiiçççççççç durmaz sabredicem diye çatlıcam eşimin hatırına kalıyorum ama neyapsak suç tek tesellim sadece bana kastı olmaması kızını çıldırttı burda:roflol: Allahtan görümcem ikimiz adına konuşuyor yani :roflol:titizlik hastası olduğu için elimizde tozbezi dolanıp durucaz evin içinde nefes aldırmıyor bide üçtanede küçük çocuk var gelde çık işin içinden yani :roflol: neyse kimseye bişey diyemiyorum bari burda konuşayım diyom bende napiimm yaa Allahım iyiki evim var Allahım düşürmesin inşallah kimsenin eline:Saruboceq: neyse kilom aynı eve gidene kadar nete girmicem bu haftasonuda eve giderim artık görüşürüz bacularr buarada görümcemim kızı evlendi kardeşime daha çok var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…