Onlar mecbur degil ki bende yaptirmadimBen yumurta da sıkıntı yasamam öğünde iki tane bile yerim de ben de sülük gorunceböyle oldu gözlerim
Namaz kılıyordu, kız arkadaşından da ayrılınca onu da bıraktı maalesef çözemiyoruzBasiniz sagolsun cnm
Keske kaynin biraz dine yonelebilse, kendini daha iyi hisseder
Ben zaten yaptırmayı düşünüyorum şu aşamada en fazla bagiririm korkunca dimi amaOnlar mecbur degil ki bende yaptirmadim
İllaki bir grupla mi yapmak gerekiyor peki tek başına başlanmıyormuOnlar mecbur degil ki bende yaptirmadim
Benim.böcek fobim var bi kere gaza gelip sirtima yaptirdim hic hissedilmiyor yaptiracagin kisiye söyle sana göstermesin sülükleri gözünü kapat yaptir fazla gerilince sülükler tutmayabiliyomusBen zaten yaptırmayı düşünüyorum şu aşamada en fazla bagiririm korkunca dimi ama
Yapabilirsin grup sart degil ben cok takip etmedim mesela grubuİllaki bir grupla mi yapmak gerekiyor peki tek başına başlanmıyormu
Ben gerilmem yeter ki enseme yaklasmasin gözüme burnuma agzimaBenim.böcek fobim var bi kere gaza gelip sirtima yaptirdim hic hissedilmiyor yaptiracagin kisiye söyle sana göstermesin sülükleri gözünü kapat yaptir fazla gerilince sülükler tutmayabiliyomus
Yok kiz ne isi var ordaBen gerilmem yeter ki enseme yaklasmasin gözüme burnuma agzima
Komşum ebe oda öyle söyledisen hissetmiyon bile nerene yaklastigini
Anladım ben konuşmaya başladığımdan beri bel ağrı mi söylüyor musum zaten eskiden varmış yaniEsiminde ilk 22 yasinda nisanliyken baslamisti. Ama o işyerinde dusmustu biz ondan sandik. 2017de kanda gen taramasinda ortaya cikti. Oncesinde hep bel fitigi saniliyodu. Voltaren kullaniyor agri oldukça. Bu sene sik sik sirtim agriyor diyodu meger bundanmis. Bizde ustunu aciyo usutuyor saniyoduk. Kendi druna henuz gidemedi. Romatoloji cemal bes dru
Evet cnm malesef bisey yedigim zaman porsiyon kontrolu yok benimÇok geçmiş olsun canım. Kilo çok etkiliyor bizi. Mefkurem çok güzel kilo verebiliyorsun ama korumak da sorunun. Farklı bir yol denesen. Bak samimi bir arkadaşımla aynı okulda çalışyrz. Bşr ara 88 bile gördü. 76 dan diyete başladı mayıs gibi eylülde okula 64 geldi sürekli okulda yemek k yeriz. Ağır ağır yemekler sarma dolma güveç pideler tatlılar. O da yedi hepsinden gün yaptık orda da yedi. Ama kah. Yapmadı o gün ya da akşam yemedi ya da günden önceki gün dijjat etti. Olnadıysa sonraki gün. Yediği gün akşam yarım saat yürüyüş öyle böyle şu anda 62 kilo. Kalan 2 kilo için de deli gibi uğraşıyor. Axmine hayran kaldm gerçekten. Kilo veriliyor da korumak zor gerçekten. O koruyabildi tabi bu konuda eşi de çok destek oldu. 2 çocuğu bırakıp yürüyüşe çıktı. Evde hep hafif yemekler diyet türü yaptı. Bazen yemek yapmadı çocuklara makarna kendisi yemedi.
Benim esim gecen yil ust uste cok tutulma yasadi. En son bor gun isten geldi yatti kalkamadi boynumdan aşagi uyusuyor dedi cok korktuk. Sonra bu dru buldukta bi daha oyle tutulmadi ama malesef agrilari hep varAnladım ben konuşmaya başladığımdan beri bel ağrı mi söylüyor musum zaten eskiden varmış yani
Bana da doktorum bir tedavisi olmadığını söyledi napro.... Diye bir ilaç verdi
Sonraki atak emzirme dönemine geldi egzersiz verdi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?