Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar
menüm
Kahvaltı klasik diyet kahvaltı
Öğlen fırında sebzeli köfte, 2 dilim börek
Akşam yemeği yiyemedim. Şimdi yiyeceğim bir şeyler. Diyeti bırakmama rağmen bir kilo vermişim Yarın diyetisyen beni güzelce azarlasın da kendime geleyim

Ben zaten yaptırmayı düşünüyorum şu aşamada en fazla bagiririm korkunca dimi ama
Benim.böcek fobim var bi kere gaza gelip sirtima yaptirdim hic hissedilmiyor yaptiracagin kisiye söyle sana göstermesin sülükleri gözünü kapat yaptir fazla gerilince sülükler tutmayabiliyomus

Benim.böcek fobim var bi kere gaza gelip sirtima yaptirdim hic hissedilmiyor yaptiracagin kisiye söyle sana göstermesin sülükleri gözünü kapat yaptir fazla gerilince sülükler tutmayabiliyomus
Ben gerilmem yeter ki enseme yaklasmasin gözüme burnuma agzima

Esiminde ilk 22 yasinda nisanliyken baslamisti. Ama o işyerinde dusmustu biz ondan sandik. 2017de kanda gen taramasinda ortaya cikti. Oncesinde hep bel fitigi saniliyodu. Voltaren kullaniyor agri oldukça. Bu sene sik sik sirtim agriyor diyodu meger bundanmis. Bizde ustunu aciyo usutuyor saniyoduk. Kendi druna henuz gidemedi. Romatoloji cemal bes dru

Anladım ben konuşmaya başladığımdan beri bel ağrı mi söylüyor musum zaten eskiden varmış yani

Bana da doktorum bir tedavisi olmadığını söyledi napro.... Diye bir ilaç verdi

Sonraki atak emzirme dönemine geldi egzersiz verdi :/

hayırlı aksamlar herkeslereee❤ günüm;
kahvalti:disardaydik saçmaladım ama abartmadim
arada:elma çilek tarçın karistirdim
aksam:az yağlı az tuzlu patates salatası
2 lt su ictim
cocuklardan halim kalırsa leslie 1 yapicam insaallah

Evet cnm malesef bisey yedigim zaman porsiyon kontrolu yok benim
Bi bununla, gece yemelerini aşabilsem sorunum kalmicak

Benim esim gecen yil ust uste cok tutulma yasadi. En son bor gun isten geldi yatti kalkamadi boynumdan aşagi uyusuyor dedi cok korktuk. Sonra bu dru buldukta bi daha oyle tutulmadi ama malesef agrilari hep var

Cumartesi menüm;
Kalkınca Sade kahve+2 kare bitter.
Kahvalti(11.30) 2 kıl biber, domates, salatalık, 2 dlm peynir, 5 zeytin , 1 dlm kızarmış tb ekmeği , 1 haşlanmış yumurta , yeşil çay.

15:00 türk kahvesi + 3 iri çilek.

Akşam (18:30) tavuk ızgara (5 kanat)+1 Kemikli kırmızı et ızgara, salata

Su 2 lt.

Dün menüm;
Kahvaltı (11:30) sebzeli yumurta , salatalik, peynir, 5 zeytin ve yesil cay.

Ara(15:30) açık çay + eti firmin bitterli bisküviyi 2 tane

Aksam (18:30) firinda makarna (ince dilim) ve bir tabak salata .

Ara(21:00) türk kahvesi- 2 kırmızı erik

Spor 30 dk yürüyüş, su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…