Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün ne yedim

11,30
Soğanlı yumurta 2-3 kadar
Tel peynir, 8 zeytin
2 dilim tahıllı
Domates ve kapya

15:00 türk kahvesi 2 kare bitter

18:30
2 kase kabak çorbası
2 dilim tahıllı ekmek
2 kk tulum peynir
2 köfte kadar kızın yemediği balık

2 litre su
2 mil lesli
320 bölgesel

Herşey gayet iyiyken ilk kez 2 litreye çıkarmışken suyu falan gece çok anlık gelişen bir hislemi diyim reflekslemi her neyse yarın için yaptığım yemeği kaldırırken 1 kabak dolması ve 4 tane sarma yedim.
Taş gibi oturdu mideme zaten üzüldümde öyle buraya girmeden yattım.

Aç bile değildim ne diyim anlık bişey.

Selamlar kızlar nasılsınız
Ben artidayim. Onun dışında iyiyim şükür ayılıp bayilmadim.
Sabah pogacali kahvaltı yaptım öğlen tavuk sote akşam sulu köfte. Sadece kraker yedim değişik olarak. Araç tutuyor bu aralar

Merhabalar
Bu gunlerde kilo durumum beni cok geriyor . Gectigimiz hafta arkadaslarla bulustugumuz bir gun biraz bifek corek yedim ama cok degil. Bir gunde dondurmali irmik helvasi yedim .1 porsiyondan az . Hergun spor yaptim 1.6kilo aldim.
Bu hafta kacamak hic yok hatta dun canim sikildi sadece sivi aldim sekersiz . Hicbirsey yemedim . Sabah hala arti ciktim. Hergun istisnasiz spor yapiyorum üstelik
Oyy darlandim yeminle .

Benim esim gecen yil ust uste cok tutulma yasadi. En son bor gun isten geldi yatti kalkamadi boynumdan aşagi uyusuyor dedi cok korktuk. Sonra bu dru buldukta bi daha oyle tutulmadi ama malesef agrilari hep var
Benim de öyle çok geçmiş olsun ama biz böyle gidecekmisiz ölene kadar

Kan tahlilleri yaptirdinmi yakinda

Evet bilinen caresi yok. Sadece ilacla agri hafifletmeye calisiliyor. Esim sigarayi birakmiyor, duzenli egzersiz yapmiyor. Ne diyebilirim ki dinlemiyor
Ben sigara da içmiyorum hani bir etkisi var mı bilmiyorum ama

Egzersizler de aşağı yukarı aletsiz pilates gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…