Eksi olsun da az olsun..ben 1 haziranda 90.5 başladım. Bakalım bu cuma kaç çıkacamGünaydın kızlar
Diyetimin 3.haftası 88.5 başlamıştım
cuma 86.7
Bugün 86.0
Fark 700gr
Günaydın kızlar ve Bonus göremedim seni. Sabah 30 dk leslie yaptım sonrasında en hafifinden kahvaltı.. Bu cuma eksi görmeye kararlıyım
Boşver gerginliği spor yaparsan açılırsın. Yap muhakkak ben spor yapınca yaptığım spora acıyıp az da yiyorumBu sabah sporunu yapamadım bengisu bi gerginlik var üstümde. Gün içinde inşallah.
Boşver gerginliği spor yaparsan açılırsın. Yap muhakkak ben spor yapınca yaptığım spora acıyıp az da yiyorum
O kadar uzun süre niye kesiliyoki cnm2 gündür evde sular yok benim diyette yalan oldu. :/ yemek yapamıyorum inş bugün gelir kahvaltıyı hep diyet kahvaltı yapıyorum da akşama bozuluyor :/
Site kaynaklı sorun varmış bir yerden boru patlamış. Cumartesi gitmiş bakalım bugün gelir inş.O kadar uzun süre niye kesiliyoki cnm
Boyum 1.60 canim 1986liyimPembe Lotus boyun kaç? 87 li misin??
Benim de öyle çok geçmiş olsun ama biz böyle gidecekmisiz ölene kadarBenim esim gecen yil ust uste cok tutulma yasadi. En son bor gun isten geldi yatti kalkamadi boynumdan aşagi uyusuyor dedi cok korktuk. Sonra bu dru buldukta bi daha oyle tutulmadi ama malesef agrilari hep var
Kan tahlilleri yaptirdinmi yakindaMerhabalar
Bu gunlerde kilo durumum beni cok geriyor . Gectigimiz hafta arkadaslarla bulustugumuz bir gun biraz bifek corek yedim ama cok degil. Bir gunde dondurmali irmik helvasi yedim .1 porsiyondan az . Hergun spor yaptim 1.6kilo aldim.
Bu hafta kacamak hic yok hatta dun canim sikildi sadece sivi aldim sekersiz . Hicbirsey yemedim . Sabah hala arti ciktim. Hergun istisnasiz spor yapiyorum üstelik
Oyy darlandim yeminle .
Evet bilinen caresi yok. Sadece ilacla agri hafifletmeye calisiliyor. Esim sigarayi birakmiyor, duzenli egzersiz yapmiyor. Ne diyebilirim ki dinlemiyorBenim de öyle çok geçmiş olsun ama biz böyle gidecekmisiz ölene kadar
Ben sigara da içmiyorum hani bir etkisi var mı bilmiyorum amaEvet bilinen caresi yok. Sadece ilacla agri hafifletmeye calisiliyor. Esim sigarayi birakmiyor, duzenli egzersiz yapmiyor. Ne diyebilirim ki dinlemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?