Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet aynen bana da öyle söyledi :/ yıl vermedi ama sinsi ilerliyor demişti bence stres de tetikliyor bizi ben 3. Doğum dan sonra bir anda mahvoldu m çünkü
Stres herseyin dusmani. Ama gunumuz sartlarinda stressiz yasayan mi var. Eşim cok az uyuyan birisi malesef hep yorgun. Dinlenme fırsatı olmuyor bu da etken.
Hepimize gecmis olsun insallah hafif sekilde ilerler

Benim eşimde de var. Bizde 2017de ogrendik. Bu hafta rontgen cektirdi daralma sirtina kadar cikmis. Emar cekilecek. Onunda agrilari artti
Çok geçmiş olsun benim esimde de var bizde iğne kullanıyoruz malesef sıkıntılı bir hastalık çaresi yok
Bu arada bende 104,8 kiloyum aranıza katılabilir miyim sakıncası yoksa
1 Haziran'da başladım diyete 111.5 kilo idim bakalım dikkat ediyorum inşallah veriririm

Hoşgeldin aramıza. Tabiki katılabilirsin.
Maşallah ne güzel vermişsin 2 haftada.
Neler yapıyosun?
Kimsin kimlerdensin?

Hoşgeldin aramıza. Tabiki katılabilirsin.
Maşallah ne güzel vermişsin 2 haftada.
Neler yapıyosun?
Kimsin kimlerdensin?
Teşekkür ederim ya daha önce çok abur cubur tüketiyorum birde çok ekmek tüketiyordum şimdi iki ana bir ara öğün olarak besleniyorum abur cubur hiç bir şey tüketmiyorum 28 yaşındayım bir tane oğlum var 4 yaşında ev hanımıyım öyle işte

Meraba ayni kgda baslamisiz ama siz benden hizli vermissiniz :) hosgeldiniz

Herkese gunaydinlar . Sabah aç karnina yuruyuse gitmeyi planlıyordum ufaklik saat 6.30 da kalkarak bana firsat vermedi sagolsun. Bu sabah tansiyonum da epey dusuk cikti disari cikmaya cesaret edemedim.normalde de dusuktur ama 72/36 epey dusuk geldi dogrusu . Gece emzirmek icin 4-5 kere kalkiyorum muhtemelen ondandir .
Ben yarin vericem diyetisyen bunları istedi bak
Canim sagol bunlari kaydettim . Bende yaptirayim ilk fırsatta. Bu arada gecmis olsun başını kacirdim ama eşinin rahatsizliği nedir anlayamadim. kas sistemi ile ilgili bisey sanirim.

Dünü yazmamışım
kahval
bonus ya ben aclik yaparak mi devam etsem böyle sonuc alamiyorum mesela ramazanda daha hafiftim giden kilolarim da olmustu sen yapmistin sanirim. öyle mi denesem

7-8 aydır bana gelmeyen kaynanmda gene bana karşı aşk doğdu heralde biz daha kahvaltı yapmadan bize geldi hastaneye gitmiş de yol üstü hastaneye evim

Ordan bize gelmiş sabah sabah nasıl mutlu oldum bilemez sin

Ankilozan spondilit iltihapli romatizma diye geciyor

Sagolsin tatlim, iş güç ne yapak :)) bizim teras bahce isleri bitmedi orayla ugrasiyoz

Perşembe ortepediden randevu aldim, o yuzden raporu uzattim

Sen gece yemişin ama en azindan zararli bisey degil
Hosgeldin cnm

Cok hirsliysan yarışma takimlarinada katilabilirsin :)

Hosgeldin canim . Kilo verdikce kendini daha iyi hissedeceksin inşallah . Enerjini yuksek tut gidecek o kilolar inancini koru
Teşekkür ederim hoş buldum inşallah ya bu sefer gerçekten istikrarlı başladım bir zayıflayıp hamile kalmak istiyorum bakalım inşallah vericem kilolarimi

Teşekkür ederim ya takımlara katılırsın ama temmuzda memlekete gideceğim oradayken katılım saglayamam diye katılmadım belki memleketten gelince katilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…