Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kan degerlerine mi baktirsan

Pazartesi menüm
10:00
1 yumurta peynir 5zeytin,5ceri domates,bi salatalık bol limonlu maydanoz 1dilim tb ekmeği

13:00 bi kase tavuklu sehriyesini az koydum corba, bi kase yoğurt

16:00 cok acıktım bi dilim tb ekmeği biraz peynir

18:30 bi kase taze fasulye,yarım kase cacık,4kasik domates salatası,3kasik pilav

21:00 sade soda
Su 1lt kabuk tarçınlı su 1.5 lt su
Spor 40dk yürüyüş
50 mekik
20sn plank

Ah kizlar iki gündür aklımda sadece abur cubur yemek var.kendimi tutamıyorum.ergenlikte gizli gizli çikolata alıp yediğim zamanlardayim sanki.aksam is dönüşü kendimize yemek vardı çocuklar istemedi onları.krep yaptım.labneli domatesli yamuldular.oglan çikolatayı sürüp yiyo bi yandan.kendimden utandım bitiremesede ben yesem diye düşünüyordum çünkü inşallah geçicidir.esimin hevesini kurmak istemiyorum.ondan gizli yediğim şeylerin iki gündür hesabı yok.o ise bana öğlen mesaj atiyo garibim 1 kasık pilav yedim çok canım çekti diye.karin neler yedi bi bilsen kocis

Selam kızlar. Geçen haftanın sonucunda 1.1 kilo almışım ama aklım başıma geldi

Kahvaltı klasik diyet kahvaltı
Öğlen yok
Akşam yumurtalı pazı, 3yk pilav, 2 kaşık et

Su belki 3 litreyi geçiyor. Hep çok içerdim. Yarın ölçeyim bakayım kaç litre içiyorum. Diyetisyen bu hafta güzel bir liste verdi. Harfiyen uyacağım. Pazartesi seminerler başlıyor. Herkes bana “zayıflamışsın” desin

Bu dönem tutulmalar cokmus onlar mi etkiliyor acaba.cunku sizlerde de biraz duraksamalar gördüğüm kadarıyla.iki gün oruç tutup şevval oruçlarını bitirecegim yarın öbur gün.instegramda bi Adam var adını hatırlamadım su an. Her şeyin geçmişten bilinçaltından geldiğini savunuyor ve canli yayınlarla telkinler yapıyor.bu cuma gecesi iştah ve yeme üzerine yapacakmis.ona mi katılsam belki de gerçekten bilinçaltımda vardır bisey.

Inşallah canım desinler.bana da geçen hafta demişlerdi bu hafta kimseden tepki almadim.hemen yeşillerim kendini belli etti sağ olsun hemde 2 gunde

İyi akşamlar kızlar Bıgünün menüsü
Kah 11 de 2.5 haş yumurta 5 zeytin peynir 1 kmz biber yoğurt
Arayeşil çay 5 fıstık 5 badem
Ara kahve 2 ceviz
Akşamsaat 5 te kısır cacık (Kabaklı)
8.30 yarımdan az milföy. Valla çok da güzel olmuştu yemedim.
Su2 lt bitti şimdilij 50 dk leslie şimdi de sitenin bahçesinde 3 5 tur atacam

Dün hiçbirşey yememiştim.
Bugün
Sabah limonlu su -3 kuru kayisi
45 dakika yuruyus
10.00
kahvalti :kiymali yumurta ,lor peynir ,2dilim tb ekmegi
12.00
6 badem 1 kuru kayisi
14.00
1yumurta 3kasik yulaf 1,5 kabakla yapilmis kabak mücver (yagsiz)
2 kasik light yogurt
Aksam 18 .00 liminlu marul maydonoz karışımı
Leslie 3 mile yaptim birde .

En son pandemi baslamisti ki martin basinda yaptirdim . Bir sorun yoktu . Belki hormonlara filan baktirmaliyim .dr a gitmek de istemiyorum. Bakayim iki hafta daha boyle olursa mutlaka kan vereyim haklisiniz sagolun.
Ben yarin vericem diyetisyen bunları istedi bak

Eklentiler

• IMG-20200614-WA0007.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 33
Esimde tam bilmiyor ama öğrenmek lazim. Sagligi icin gerekli. Dr 10 yil sonra kambur olursun demiş
Evet aynen bana da öyle söyledi :/ yıl vermedi ama sinsi ilerliyor demişti bence stres de tetikliyor bizi ben 3. Doğum dan sonra bir anda mahvoldu m çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…