Sigara cok etkiliymiş. Ama bırakmıyor. Yuzme cok oneriliyor. Korona bitsede yazilsa kursa cok iyi olurduBen sigara da içmiyorum hani bir etkisi var mı bilmiyorum ama
Egzersizler de aşağı yukarı aletsiz pilates gibi
Kan degerlerine mi baktirsanMerhabalar
Bu gunlerde kilo durumum beni cok geriyor . Gectigimiz hafta arkadaslarla bulustugumuz bir gun biraz bifek corek yedim ama cok degil. Bir gunde dondurmali irmik helvasi yedim .1 porsiyondan az . Hergun spor yaptim 1.6kilo aldim.
Bu hafta kacamak hic yok hatta dun canim sikildi sadece sivi aldim sekersiz . Hicbirsey yemedim . Sabah hala arti ciktim. Hergun istisnasiz spor yapiyorum üstelik
Oyy darlandim yeminle .
Cok saglikli bir menü olmamis canim , makarna yerine 1 dilim tb ekmek yesen daha iyi olurmussabah, tam budağ ekmeğine dost yedim
öğlen büyük bir muz - 1 ece cikolata (iş başındaydım)
akşam 1 kepçe makarna - bir kepçe kadar nohut yemeği yedim
Ben de 86’lıyımBoyum 1.60 canim 1986liyim
Inşallah canım desinler.bana da geçen hafta demişlerdi bu hafta kimseden tepki almadim.hemen yeşillerim kendini belli etti sağ olsun hemde 2 gundeSelam kızlar. Geçen haftanın sonucunda 1.1 kilo almışım ama aklım başıma geldi
Kahvaltı klasik diyet kahvaltı
Öğlen yok
Akşam yumurtalı pazı, 3yk pilav, 2 kaşık et
Su belki 3 litreyi geçiyor. Hep çok içerdim. Yarın ölçeyim bakayım kaç litre içiyorum. Diyetisyen bu hafta güzel bir liste verdi. Harfiyen uyacağım. Pazartesi seminerler başlıyor. Herkes bana “zayıflamışsın” desin
Neler oluyor bizemerhaba kızlarrröfff yaaa benim acilen toparlanmam lazım. kendimi zor tutuyorum doymuyorum resmen
Fulya yeter artik, alicam elime oklavayi bakkmerhaba kızlarrröfff yaaa benim acilen toparlanmam lazım. kendimi zor tutuyorum doymuyorum resmen
Kan tahlilleri yaptirdinmi yakinda
En son pandemi baslamisti ki martin basinda yaptirdim . Bir sorun yoktu . Belki hormonlara filan baktirmaliyim .dr a gitmek de istemiyorum. Bakayim iki hafta daha boyle olursa mutlaka kan vereyim haklisiniz sagolun.Kan degerlerine mi baktirsan
Evet herkes onu söylüyor ama ben yüzme de bilmiyorumSigara cok etkiliymiş. Ama bırakmıyor. Yuzme cok oneriliyor. Korona bitsede yazilsa kursa cok iyi olurdu
Ben yarin vericem diyetisyen bunları istedi bakEn son pandemi baslamisti ki martin basinda yaptirdim . Bir sorun yoktu . Belki hormonlara filan baktirmaliyim .dr a gitmek de istemiyorum. Bakayim iki hafta daha boyle olursa mutlaka kan vereyim haklisiniz sagolun.
Esimde tam bilmiyor ama öğrenmek lazim. Sagligi icin gerekli. Dr 10 yil sonra kambur olursun demişEvet herkes onu söylüyor ama ben yüzme de bilmiyorum
Evet aynen bana da öyle söyledi :/ yıl vermedi ama sinsi ilerliyor demişti bence stres de tetikliyor bizi ben 3. Doğum dan sonra bir anda mahvoldu m çünküEsimde tam bilmiyor ama öğrenmek lazim. Sagligi icin gerekli. Dr 10 yil sonra kambur olursun demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?