- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Teşekkür ederim hoş buldumHoşgeldin canım..
Sabah yürüyüşümü yaptım çok olmasada 30 dk , kendimi iyi hissediyorum pek kilom gitmemiş tartıda 72.5 gördüm ama cumaya umudum varGünaydın ❤
Herkesler iyi mi?
Neler yapıyosunuz?
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
Amine Busra
bengisu022
huzurunmeraklisi
Bulamiyorum
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
M Musluk Suyu
ayseMsb
maralgozlu
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Hoş geldin canımTeşekkür ederim hoş buldum
Teşekkür ederim hoş buldumHoş geldin canım
Teşekkür ederim ya daha önce çok abur cubur tüketiyorum birde çok ekmek tüketiyordum şimdi iki ana bir ara öğün olarak besleniyorum abur cubur hiç bir şey tüketmiyorum 28 yaşındayım bir tane oğlum var 4 yaşında ev hanımıyım öyle işte
Tansiyon o kadar nasıl düştü kuzum yanlış ölçüm olmasın? Dikkat et kendine lütfen.Herkese gunaydinlar . Sabah aç karnina yuruyuse gitmeyi planlıyordum ufaklik saat 6.30 da kalkarak bana firsat vermedi sagolsun. Bu sabah tansiyonum da epey dusuk cikti disari cikmaya cesaret edemedim.normalde de dusuktur ama 72/36 epey dusuk geldi dogrusu . Gece emzirmek icin 4-5 kere kalkiyorum muhtemelen ondandir .
Canim sagol bunlari kaydettim . Bende yaptirayim ilk fırsatta. Bu arada gecmis olsun başını kacirdim ama eşinin rahatsizliği nedir anlayamadim. kas sistemi ile ilgili bisey sanirim.
Selamlar hanımlar nasılsınız
Bugün araç tutuyor beni kraker leblebi
Hamileler gibiyim
Sagolsin tatlim, iş güç ne yapak :)) bizim teras bahce isleri bitmedi orayla ugrasiyoz
Perşembe ortepediden randevu aldim, o yuzden raporu uzattim
Sen gece yemişin ama en azindan zararli bisey degil
Hosgeldin cnm
Cok hirsliysan yarışma takimlarinada katilabilirsin :)
Sabah yürüyüşümü yaptım çok olmasada 30 dk , kendimi iyi hissediyorum pek kilom gitmemiş tartıda 72.5 gördüm ama cumaya umudum var
Kuzum selam. Ben bu sabah gebelik testi yaptım, pozitif çıktıGünaydın ❤
Herkesler iyi mi?
Neler yapıyosunuz?
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
Mthn83
MuMu85
Mefkurem
Amine Busra
bengisu022
huzurunmeraklisi
Bulamiyorum
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
M Musluk Suyu
ayseMsb
maralgozlu
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Hoşgeldiniz. Azminiz daim olsun. Güzel başlamışsınız devamı da gelir inşTeşekkür ederim hoş buldum
Dünü yazmamışım
kahval
bonus ya ben aclik yaparak mi devam etsem böyle sonuc alamiyorum mesela ramazanda daha hafiftim giden kilolarim da olmustu sen yapmistin sanirim. öyle mi denesem
Hadi hayırlı olsun. Çok sevindim canım.Kuzum selam. Ben bu sabah gebelik testi yaptım, pozitif çıktı ❤❤❤ İnşallah test doğru gösteriyordur. Sen ne yapıyorsun ?
Kuzum selam. Ben bu sabah gebelik testi yaptım, pozitif çıktı ❤❤❤ İnşallah test doğru gösteriyordur. Sen ne yapıyorsun ?
Teşekkür ederim Allah cümlenin evladını bağışlasın inşallah veririz hepimiz bu kiloları kurtuluruzYeniden hoşgeldin allah bağışlasın evladını.
Bende o şekilde yiyorum 2 ara oluyo bazen.
Umarım güzelce verirsin istediğin kiloya gelirsin
Sağ ol canımHadi hayırlı olsun. Çok sevindim canım.
Sağ ol canım. İlk çocuk tüp bebek. Sonra hemen ikinci oldu doğal. Ama düşük yaptım. Bu 3.heyecanAaaaa şaşırdım ve sevindim ne güzel haber ya gözün aydın ❤
Teşekkür ederim hoş buldum aminn inşallahHoşgeldiniz. Azminiz daim olsun. Güzel başlamışsınız devamı da gelir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?