Listemi atayım.
Olumlu düşün canım. Her gebelik birbirinden farklı. Çocuklarımz aynı ay doğmuşştu. Ben de bakalım wkim gibi tedaviye başlamayı düşünüyorumSağ ol canım. İlk çocuk tüp bebek. Sonra hemen ikinci oldu doğal. Ama düşük yaptım. Bu 3.heyecaninşallah yarım kalmaz
Ay aceleyle unutmuşum. Sen de bu mesajını silsene canım görünmesinAdını bari gizleyeydin :))
Şimdi doktora mesaj attım, yanlış çıkmış olabilir test diyorOlumlu düşün canım. Her gebelik birbirinden farklı. Çocuklarımz aynı ay doğmuşştu. Ben de bakalım wkim gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum
Sen ihmal etme canım, kimyasalda olabilir belkiŞimdi doktora mesaj attım, yanlış çıkmış olabilir test diyor
Hangi çılgın sana aksilik edecekmiş şaşarımBenim akşama kabak köfte, salatam ve yoğurdum var, yani inşAllah bir aksilik olmazsa
5 kilo veren kazanacak. Ben bu sabah da 1saat yürüdümbengisu022 tam sinirden bırakıcak gibi hissederken senin bana inat geçen akşam 2 mil daha yaptığını hatırladım
Bırakmıyorum ulan işte
5 kilo veren kazanacak. Ben bu sabah da 1saat yürüdümBonus akşama da Allah kerimdir
Bir de bonus her yerdenyi olalım da diyet yapalım spor yapalım diye düşünüyoruz ama çok yanlış. Sinirli olunca üzgün olunca ev işi yapıyoruz temizlik bulaşık hayat devam ediyor. Ama diyeti bir kenara atyrz. Tezgahı temizliyoruz spor yapıp vucüdü temizlemiyoruz. Kalorili yemek yapıyoruz diyete uygun bişey eklemiyıruz. Lütfen önce ben demeyi öğrenelim.bengisu022 tam sinirden bırakıcak gibi hissederken senin bana inat geçen akşam 2 mil daha yaptığını hatırladım
Bırakmıyorum ulan işte
Bir de bonus her yerdenyi olalım da diyet yapalım spor yapalım diye düşünüyoruz ama çok yanlış. Sinirli olunca üzgün olunca ev işi yapıyoruz temizlik bulaşık hayat devam ediyor. Ama diyeti bir kenara atyrz. Tezgahı temizliyoruz spor yapıp vucüdü temizlemiyoruz. Kalorili yemek yapıyoruz diyete uygun bişey eklemiyıruz. Lütfen önce ben demeyi öğrenelim.
Bir de bonus her yerdenyi olalım da diyet yapalım spor yapalım diye düşünüyoruz ama çok yanlış. Sinirli olunca üzgün olunca ev işi yapıyoruz temizlik bulaşık hayat devam ediyor. Ama diyeti bir kenara atyrz. Tezgahı temizliyoruz spor yapıp vucüdü temizlemiyoruz. Kalorili yemek yapıyoruz diyete uygun bişey eklemiyıruz. Lütfen önce ben demeyi öğrenelim.
O kadar yani:) bence sen git bebe bisküvisi ye bonusumÇift mesaj gitti hızımı alamamışım
O kadar yani:) bence sen git bebe bisküvisi ye bonusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?