Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız ben buraya girmeyeli baya olmuş:)) pazardan beri oku oku bitmedi geldim neyseki regl gelmiy kist var insulin direnci büyük ihtimal buna eslik ediyor çünkü deli gibi yiyesim var ve kilo diyet yapsamda veremiyorum kiloları alırken bunları hiç düşünmemiştim kendime çok kızgınım kollarımın ikiside ağrıyor artık bir bitmediler geldimi üst üste geliyor

Aminnnn
Büyük baş deşeydin:)
Kuzum selam. Ben bu sabah gebelik testi yaptım, pozitif çıktı ❤❤❤ İnşallah test doğru gösteriyordur. Sen ne yapıyorsun ?
Hayırlı olsun canım

Merhaba kızlar ben de geldim. Bu ara motivasyon eksikliği yaşıyorum yine. Stres beni yemeğe itiyor. Burdaki bazı arkadaşları hatırlıyorum. Bilmiyorum beni hatırlayan var mı?
Şuan 91 kiloyum, hedefim 68 inşallah. Bismillah deyip yatın başlayacağım. Rabnim utandırmasın inşallah. 3 çocuğum var 36 yaşındayım. En fazla 117.7 kilo oldum. 4 yıldır bu kilolardayım alıp verdim arada. İnşallah bundan sonra almayacağım.

Selamlar
Sabah 2 haşlanmış yumurta ile diyet kahvaltı
Öğlen yoğurtlu yeşil mercimek, 1 dilim ekmek
Ara küçük muz, 10 çiğ badem
Akşam yumurtalı pazı kavurması, yeşil mercimek çorbası (akşam et, salata yemem gerekiyordu ama anneme geldiğim için mecburen bunları yedim) 1 dilim ekmek
Spor yok, su 3 litre

Salı günü menüm
09:40 yumurta peynir zeytin bol yesillik bi dilim tb ekmeği

13:45 bir dilim börek

18:00 bi kase taze fasulye,bi kase zencefil zerdecalli cacık

21:00 gibi soda içerim

30dk tempolu yürüyüş
20sn plank
50mekik
10dk kondisyon bisiklet

Hoşgeldiniz

Hoşgeldin tekrardan

hoşgeldin canım.

Keşke kacamaklari aliskanlik haline getirmeyip saglikli beslenmeye odaklansak cnm

Bende idare ederim, dizimden 1 haftadir raporluydum, gecmedi ama nereye kadar rapor alicam
Sali işe gidecem
Ben ufak tefek tadımlık kaçamak yaparak kilo vermek istiyorum amaaa

Geçmiş olsun şimdi nasıl ağrıların biraz hafifledi mi

@nisandeniz ne güzel haber Allah gönlüne göre versin inşallah canım..

Bonus akşam zeytinyağlı domatesli kabak yemeği, yoğurt yiyeceğim ben inşallah.

17.30 da pilatesim var
Pilates miii en iyisinden, birde kabak yemeğiyle kombinliyip çifte kombo yapmışsın süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…