Aminnnn@HasibeG
@Sozen
ISILDURU
@bengisu022
Artılarınız baya var bu hafta çok özen gösterin lütfen daha çok önemseyin.
Bengisu senin tartı farkında var tamamı artı olmayabilir.
Bozacak gibi olduğunuzda bişey canınız istediğinde buraya yazın 2 dk girip çıkmanız.
Işıl senin durumunda inşallah geçer en kısa zamanda.
Büyük baş deşeydin:)o kadar başlayıp bıraktık bu diyetleri artık bize inanmıyorlar
ama kırıcı olmasaydı keşke..
Benim büyük başta öyle bir şeyler söylemişti inat edip 30 kilo vermiştim şimdi o azmi geri istiyorum sizde inat edin kızlar
bende aynısını eşime söyledim, yarın bırakacağın diyet için beni yorma dedi
Hayırlı olsun canımKuzum selam. Ben bu sabah gebelik testi yaptım, pozitif çıktı ❤❤❤ İnşallah test doğru gösteriyordur. Sen ne yapıyorsun ?
Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim ❤Sağ ol canım ❤ 5 haziranda çatlatma iğnesi vurulmuştum. Erken mi test yaptım bilemiyorum. Allah hayır etsin bakalım göreceğiz
Sağ ol canım aminGözün aydın canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim ❤
Teşekkür ederimAminnnn
Büyük baş deşeydin:)
Hayırlı olsun canım
HoşgeldinizMerhaba kızlar ben de geldim. Bu ara motivasyon eksikliği yaşıyorum yine. Stres beni yemeğe itiyor. Burdaki bazı arkadaşları hatırlıyorum. Bilmiyorum beni hatırlayan var mı?
Şuan 91 kiloyum, hedefim 68 inşallah. Bismillah deyip yatın başlayacağım. Rabnim utandırmasın inşallah. 3 çocuğum var 36 yaşındayım. En fazla 117.7 kilo oldum. 4 yıldır bu kilolardayım alıp verdim arada. İnşallah bundan sonra almayacağım.
Merhaba kızlar ben de geldim. Bu ara motivasyon eksikliği yaşıyorum yine. Stres beni yemeğe itiyor. Burdaki bazı arkadaşları hatırlıyorum. Bilmiyorum beni hatırlayan var mı?
Şuan 91 kiloyum, hedefim 68 inşallah. Bismillah deyip yatın başlayacağım. Rabnim utandırmasın inşallah. 3 çocuğum var 36 yaşındayım. En fazla 117.7 kilo oldum. 4 yıldır bu kilolardayım alıp verdim arada. İnşallah bundan sonra almayacağım.
Hoşgeldin tekrardan
Hoşgeldiniz
Teşekkür ederim kızlarHoşgeldin tekrardan
Merhaba kızlar ben de geldim. Bu ara motivasyon eksikliği yaşıyorum yine. Stres beni yemeğe itiyor. Burdaki bazı arkadaşları hatırlıyorum. Bilmiyorum beni hatırlayan var mı?
Kuzum selam. Ben bu sabah gebelik testi yaptım, pozitif çıktı ❤❤❤ İnşallah test doğru gösteriyordur. Sen ne yapıyorsun ?
Sağ ol canım inşallahhayırlısı olsun canım. çok sevindim.
Ben ufak tefek tadımlık kaçamak yaparak kilo vermek istiyorum amaaaKeşke kacamaklari aliskanlik haline getirmeyip saglikli beslenmeye odaklansak cnm
Bende idare ederim, dizimden 1 haftadir raporluydum, gecmedi ama nereye kadar rapor alicam
Sali işe gidecem
Pilates miii en iyisinden, birde kabak yemeğiyle kombinliyip çifte kombo yapmışsın süper@nisandeniz ne güzel haberAllah gönlüne göre versin inşallah canım..
Bonus akşam zeytinyağlı domatesli kabak yemeği, yoğurt yiyeceğim ben inşallah.
17.30 da pilatesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?