Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah yardımcın olsun...........

alkisalkisalkiskilo veren herkesi tebirk ediyorumm birinciler ikinciler tebriklerrr :lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

[/QUOTE]
şöy le ki:37 yaşındayım 3 çocuğum var enküçüğü 1yaşında ...şimdiye kadar pek çok yöntem denedim 1 kere 80 e düştüm kendim rejim yaparak ilk çocuktan sonra .lisede ve ondan sonra hep 90 üstündeydim evlenirkende..:kedi: testlerde bir çok kezyapıldı enson ggeçen sene ne diyim svinsemmi üzülsemmi turp gibiyim yani her şeye rağmen.....onun için eniyisi sorun çokmadan zayıflamak dimi............[/QUOTE]

senin adıa sevindim canım o zaman daha da kolay olur kilo vermen hadi bakalım:))))

oy oy oy yirim ben senin verdiğin 100 gramı zalimiiiiiiiiiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:kedi::kedi::kedi:nemi nemi maalesef veremedim adet haftasından çıkmama rağmen dün günümüz vardı çoook yoruldum pazartesiden beri ve diyetisyenim ödem tutacaksın çok ayakta olmaktan dedi eyvahedigeldismileboğazlarımdan suda içemiyordum dün yine bir anda çıkardım bağırsaklarımla başım derde girmişti beklediğim şeyler geldi başıma maalesef ondanda kurtulcam inş. :Saruboceq:hep su içemediğimden 3ltyi az geçiyordu hergün maalesef içmediğimden oda bozdu düzenimi c.tesi pazar sınav vardı atıştırmalar yaptım sadece velasıl sanırım haftaya birinci ben olcam çünkü ödemide atcam topuklarımın üztüne basamıyorum şişliğinden o kadar yani

merhaba, bende yeni katıldım buraya. ne listesi bu ben bilmiyorum? biraz açıklarmısınız.
her cuma günü saat 12 olmadan kilolarımızı citol e özel mesaj olarak bildiriyoruz. ve o liste hazırlıyor birincileri belirliyor.

1.lerimiz

Bonus.........2.1:hooray:

2.lerimiz

egedeniz03....1.5:lepi:

nazarlıklarımız

sutem......0.6

yasafat.....0.5

APPLEARZU....0.4

zalimi.....0.1 ( buda çifte kavrulmuş nazarlıgımız)

tüm kilo verenleri tebrik edrim ben bu hafta şişim ama diyette yapmadım kilo aldım ama birazıda ödem adet geliyorda.

allah kolaylık versin canım çok zor titiz kaynaana valla benmkide öyledir allahtan yanında uzun durmuyorum diğer gelinine bayram sabahı cam sildirdi çocuklar camı elledi kirlendirdi diye seni iyi anlıyorum . allah kolaylık versin

önce iyleş kiloları veririsin su içmezsen şilikte gitmez ama içemiyorsun önce sağlık kendine dikkat et. insan bademcik der geçer ama meğer nasılda zormuşya nekadar zamandır neler çektin

Bu yeşil çay insanın acayip iştahını kesiyor. En azından benimkini. Deneyin kızlar. Metabolizmayı da hızlandırıyor.

teşekkür ederim canımcım diyetimi yeniden düzenlemeye karar verdim iyi ki varsınızzzza.s.

çok az yeme canım kaslardan verirsin sonra hooop geri gelir

çok geçmiş olsun bisikletten ödüm kopuyor benimde geçmiş olsun şimdi iyidir umarım

allah aciş şifalar versin

Hemde nasıl yaşıorum canım..hep diyorum zaten bir ergen birde bebek yatiştirmenin zorluğunu yaşıyorum diye,gerçi oğlum bebeklikten çıktıda,26 aylık oldu :))maşallah..

maşşşallah

hanımlarrr günaydınnn nasılsınız bakalım
uma günü çok fena yandım çayla
göğüslerim olduğu gibi haşlandı oğlumu bilem emziremiyorum şimdi:gitme:

geçmiş olsun yanık acısı çok kötüdür

geçmiş olsun acil şifalar diilerim minicik bebek kıyamam birde kolda serum

geçmiş olsun ben bir süredir giremiyorum ne oldu eşine çok geçmiş olsun canım

sünneti hayırlı olsun oğlunun diğerlerinede ne diyeyim bilmem canını sıkma

ben kaçar kızlar...herkese iyi tatiller...kaçamaksız güzel bir hafta sonu diliyorum..en başta kendime....)) 2 haftadır toparlanamadım...yarın sabah erkenden yürüyüşe başka çaresi yok....)) bu hafta sonu düğünümüz var..kuzenim evleniyor..teyzemin kızı yani..yarın akşam kına gecesi var..

öpüldünüz..

arkadaşlar bende b hafta işi sıkı tutup cuma kilomu bildiricem. inşallah veririm.

kaydirigubbakcemile2 114.5 kg ......... bakalım cuma ne olacak CADIARZU

kızlar ne cok kaz hastalık haberı var hepınıze gecmıs olsun forumcak bıze nazar mı degdı ne
yena neslıhan yagmurgozlu carnavale hepınıze gecmıs olsun carnıvale benımde babam seker hastası cok dıkkat etmelerı gerekıyor devamlı gozetım altında tutulmalı sık sık beslenıp fazla yorulmamaları lazım tekrar gecmıs olsun canım
ekıncık su tartının ısmını markasını yaz artık da alalım yoksa yazdında benmı gormedım gecmısı cok okuyamıyorum

bırde zeyyyyyneeeeepppppcıııııım nerlerdesın umarım ıyısındır saglıgın nasıl ıslerı hafıflettın mı yoksa kahve ıçmeye mı daldın dön artıkın aramıza ösledikkk valla:1hug:

1.lerimiz

Bonus.........2.1:hooray:

2.lerimiz

egedeniz03....1.5:lepi:

nazarlıklarımız

sutem......0.6

yasafat.....0.5

APPLEARZU....0.4

zalimi.....0.1 ( buda çifte kavrulmuş nazarlıgımız)

Anamm bu liste başıda kim beyle -tatlicadiarzu-

Vallaha gözlerim kamaştı :roflol:

Ne kadan mutlu oldum nan ctol gel bi depem seni aklinialirimsmile pc açıyom nan açıyomda buraya girmek istemiyodum 92 yi görünce msn açık duruyo sende onu kullanmadığın için alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile haliylen görüşemiyik alsanaalsanasmile

Neyse bu mıtlı tabloyu çirkefleşerek bozamıycam :roflol:

Günaydın demeyi unutmuşum -tatlicadiarzu-

buyrunnnnnnnnn Günaydınn yağmur gözlümün duasından diliyorum bende opuyorumnanaktan

hanımlar günaydınnn diete tam gaz devam 10 kg verdim 1 ayda ama kilom fazla olduğu için çabuk gidiyo bugün yazlığa gitçez yarın döncez bi hava alalım nefes aalım dedik öptüm sizi

tebessüm, yasafat kızlar hepinize çok teşekkürler sağlık dilekleriniz için inşallah babam da toparlaıyor yeni insülin düzeyine alıştı çok şükür yasafat senin için de geçmiş olsun diyorum inşallah babalarımız iyileşir arkidişim

vücudum da acaip ödem var bakalım bi bitki çayı aldım lokman hekimden umarım kurutulurum bu arada adet düzeni bi otursa çok rahatlycam ama nerdee tartıda bir kilo falza çıksam da gören herkes zayıfladığımı söylüyo ama ayaklarımı görmeniz lazım kızlar sadece terlik giyebiliyorum

tavuktan bıkmış bulunmaktayım balığa geçiş yapıyorum kırmızı eti özledim bi erzincanlı olarak ama ben yaaaaa:=)))))

ayın yirmisinde diyete başlayalı tam bir ay olacak o zamana kadar bir buçuk kilo daha verirsem tam on kilo vermiş olcam başlangıç kilom fazla evet ama yine de büyükkk başarı olcak benim için dua edin kızlar inşallah verelim hayırlısıyla...

Son düzenleme:
hanımlar günaydınnn diete tam gaz devam 10 kg verdim 1 ayda ama kilom fazla olduğu için çabuk gidiyo bugün yazlığa gitçez yarın döncez bi hava alalım nefes aalım dedik öptüm sizi

1 ayda 10 kilomu delikafadulden alkisalkisalkis nasılkine akannehir kaç kiloydun ki kaça düştün bende istiyorum yaaa ::gitme: mafoldumben

sağol fıstık darısı başına. yavaş da olsa varacaksak hedefe önemli, olan bu bence..
yenacımm neler olmuş ben yokken peşpeşe böyle. çok geçmiş olsun. herkes iyi mi herşey yolunda mı şimdi? sbs bugün müydü? haberler gördüm ama tam emin olamadım. nasıl berfinimiz? bu yaz güzel bi tatili hak etti valla.

en son bi mesaj atmıştım sesin çıkmadı? yokluğumu da hissetmemişsin bu sefer aşk olsun:1no2:

ne güzel yazmışsın ilham alınmayacak gibi değil ki. çok tebrik ederim

hanımlarrr günaydınnn nasılsınız bakalım
uma günü çok fena yandım çayla
göğüslerim olduğu gibi haşlandı oğlumu bilem emziremiyorum şimdi:gitme:
geçmiş olsun ve selamlar bu aradaa.s.
Şükürler olsun tekrar 90 ın altını gördüm.

Temizlik var bugün kayınvaldemde oraya gidiyorum herkeşleri çok öpüyorum. Hayırlı cumalar diliyorum.

Esen kalın -tatlicadiarzu-

vay beee helal olsun işte beklenen gelişmeee deavmını da bekliyoruzz:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…