- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Ah ne zor beklemek. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınHiç hüzünlü olmayın nisan tedavi deneyebilmek ne büyük nimet. Ben 17 senedir yiğen bekliyorum olmuyor.
Ah ne zor beklemek. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ben de cok severim onuKızlar canım acayip tatlı istytdu. Sütle yulaf ezmesini pişirdim. Biraz kakoko yarım çay kaşğı bal kuru incir ceviz tarçın muhteşem oldu. Tavsiye ederm. Sadece incir de yeterli olur benönce bal koydum sobra aklıma geldi incir
çok sağol canım Allah razı olsunGecmis olsuun tatlim
Kireclenme aşinma günümüzün hastaligi zaten, cogumuzda var
Kilo verip, spor yapmakda ilacı malesef
Egzersiz yapmadim daha canım eşim jeli sürdü uzandım biraz bayağı yaktı daMinik Duduklu Tencere daha yazmadığına göre egzersiz yapıyosun dimi?
İnsallah ilaclar ve egzersizler iyi gelir. Esimde yarin mr cekincekAmine Busra ben bugün fizik tedaviye gittim 3 tane röntgen çekildi bel ve sırtta (2 )
Doktor sırtta kireçlenmenin başladığıni söyledi oturusumun ve durusumun çok onemli olduğu nu söyleyip iki sayfa egzersiz verdi :/
Bir poşet de jel ağrı kesici vs
Buyuk kizima oyle hamile kalmıştımTakip değil de 13.gün çatlatma iğnesi vurulmuştum sadece. Allah’tan umut kesilmezsağlıkla büyüsün yavrularımız
Nasılsınız kızlar bu ara yine bi dalgalanma yaşıyorum.
Küçük ogluma bu sene okul düşüyor
Esimlede gerginiz
Yorgunum
Diyet mi ? Diyetse gayet iyi gidiyor kaçamak falan yok şükürMaviskelebegimm nasıl gidiyor?
akşama kabak mücver yapacağım, krep tavasında yağsız
kaç tane yiyebilirim ?
İnşallah iyi olur ama benim doktor iyi konuşmadı :/İnsallah ilaclar ve egzersizler iyi gelir. Esimde yarin mr cekincek
Sorun o değil ki onlar teferruatsağlık raporu ile erteleyebilirsiniz.
Yersin rahat sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?