- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.233
- 158
- 34
Akşama çaya eşim misafir cagirmis,benden habersiz niye böyle şeyler yapıyor bu adam bilmiyorum
Şimdi kek poğaça yap hadi bakalım.
[/QUOTE
Çarşamba, 1dlm maraş dondurma yedim hâlâ onun pişmanlığını yaşıyorum benGünaydın ❤
Tartı öncesi akşamına sabahına dikkat edelim elimizden ne geliyorsa yapalım inşallah.
@eboe
@74FRIDA
@60kiloyum
@ISILDURU
@yst38
@MuMu85
@mefkurem
@aijoo
@bengisu022
huzurunmeraklisi
Bulamiyorum
@Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@musluk suyu
@ayseMsb
@maralgozlu
@nisandeniz
Tgcervanne0133
@Maviskelebegimm
Çiğ köftede çooooook masumÇiğ köfte aldır madem
Bizim bir arkadaslar var bir araya geldik mi kek poğaça dan bıktık diye çiğ köfte alıyoruz hem çocuklar da yiyor hem biz
Bir kere onlar geleceği zaman tost yapmıştım akşam oturmasına onlar da bizim gibi yemeyi hiç sevmez silip supurmustuk her yeri
Bugün aksami hafif gecirmeye calis cnm
Çarşamba, 1dlm maraş dondurma yedim hâlâ onun pişmanlığını yaşıyorum ben
Gün kurusu kayısı,bol su ve tabi hareket.Kabızlık sorunu için neler yapıyorsunuz kızlar 2 sezaryan dan sonra oldu benim
Burdada baya yagmur ve dolu yagdi (sakarya) ust kat komsum resim atmis cati akitiyor diye evine hep su akmisKızlar ist dolu yagmur şeklinde yağıyor hiç durmadan yarim saattir evim en üst kat akarmi diye gözüm tavanda bakımı dün yapıldı bugün tekrar bakacakti adam inş akmaz
Geceden bir kaseye beş kuru kayısı ve su koyup sabah kayısıları ye, suyunu da iç. Gün boyu da lifli beslenmeye özen göster canım. Bunlar bana iyi geliyorKabızlık sorunu için neler yapıyorsunuz kızlar 2 sezaryan dan sonra oldu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?