- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Keşke yapabilsenYitik şifayı bulanlar gurubundakileri okuyorum ilk seviyedenn başlasam mmi diyorum
Esimin gittigide pek olumlu konusmamis. İleride calisamayacagini dusunuyor.. bu yuzden ben 3. Cocuk fikrinden tamamen uzaklaştim. İleride benim calismam gerekebilirİnşallah iyi olur ama benim doktor iyi konuşmadı :/
Eşime anlattım biraz o da yasaklilari duyunca biraz düşündü ama tam kapıdan çıkarken başlayalım başlayalım dedi :))Minik Duduklu Tencere kesinlikle baslamalisin inan ki korkulacak bisey degil niyetin gücüne inan ve basla,yapabilirsin
Anlamadım gitti ben ilk teşhis konduğunda çok şaşırmıştım nasıl tedavisi olmaz diye ama yok işteEsimin gittigide pek olumlu konusmamis. İleride calisamayacagini dusunuyor.. bu yuzden ben 3. Cocuk fikrinden tamamen uzaklaştim. İleride benim calismam gerekebilir
O 5 de basliyoEşime anlattım biraz o da yasaklilari duyunca biraz düşündü ama tam kapıdan çıkarken başlayalım başlayalım dedi :))
Ben şunu anlamadım kan grubuna Göre de yasak hazırlayacağız değil mi
Eşimle kan grupları miz farklı
İnşallah o seviyeye gelebilriiz ben sonuna kadar bakamadım seviyelere bir i anlamaya çalıştım Karatay a benziyor ama su içme saatllaei var mesela :))O 5 de basliyo
Evet ve meyvede 0İnşallah o seviyeye gelebilriiz ben sonuna kadar bakamadım seviyelere bir i anlamaya çalıştım Karatay a benziyor ama su içme saatllaei var mesela :))
Hayirlisiyla kucagina almak nasip olur insallah cnm ❤❤❤❤Kuzum selam. Ben bu sabah gebelik testi yaptım, pozitif çıktı ❤❤❤ İnşallah test doğru gösteriyordur. Sen ne yapıyorsun ?
Bu zamanda o nasıl olur acaba ben meyvesiz yaparım da eşimEvet ve meyvede 0
Bugün aksami hafif gecirmeye calis cnmDün akşam bakamadım günüm iyiydi ama akşam üstü bir doğum gününe gittim orda bi saçmaladım.
Bu hafta 2 kere oldu. İnşallah haftaya olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?