Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı geceler
Menümü paylaşayım
Sabah 9.30 gibi kahvaltı
1yumurta
2 dilim peynir
Domates
Salatalık
Biber
Öğlen 1 gibi
Sade kahve ve bir tane yumurta
Akşam 16 gibi
Bir kase salata
Bir kepçe çorba
Avuç içi kadar tavuk göğsü
4 litre suyumu içtim
Leslie 1 yaptım birde yarım saat dans ettim

Minik Duduklu Tencere kesinlikle baslamalisin inan ki korkulacak bisey degil niyetin gücüne inan ve basla,yapabilirsin
Eşime anlattım biraz o da yasaklilari duyunca biraz düşündü ama tam kapıdan çıkarken başlayalım başlayalım dedi :))

Ben şunu anlamadım kan grubuna Göre de yasak hazırlayacağız değil mi

Eşimle kan grupları miz farklı

Esimin gittigide pek olumlu konusmamis. İleride calisamayacagini dusunuyor.. bu yuzden ben 3. Cocuk fikrinden tamamen uzaklaştim. İleride benim calismam gerekebilir
Anlamadım gitti ben ilk teşhis konduğunda çok şaşırmıştım nasıl tedavisi olmaz diye ama yok işte

Iyi geceler kizlar
Pazardan beri giremedim. Is yerinde aklima geliyor musayitken bir bakayim diyorum sonra baska yerlere daliyorum.
Pazar gunu gece 12de eve geldik cocuklari yatirip ben de yattim hemen. Sali gunu kizlari yatirinca telefonu aldim elime hic bir yere bakamadan koltukta uyuyakalmisim bir uyandim saat 03.30 hic bir yerimde agrimamis usume hisside gelmemis gayet guzel uyumusum sonra kalktim yerime yattim.
Yediklerimi toparlayabildigim kadariyla menulerimi yazayim. Ise evden bir sey hazirlayip goturemedim hastanede ne cikarsa onu yedim.

Pazartesi kahvaltida k-flakes ve sut, ogle 2 kuru pasta cay, aksam izgara kofte biber domates sogan ve yogurt

Sali kahvalti domates salatalik zeytin peynir 1 dlm ekmek cay, ogle 1 kase corba tvuk doner ayran, aksam patlican yemegi ve cacik

Carsamba kahvalti domates salatalik zeytin peynir 1/2simit, ogle 1 kase corba elbasan tava ve salata, aksam patlican yemegi ve cacik

Bir kac gundur suyu az iciyorum toparlama calisiyorum kendimi. Bu hafta hic tartilmadim ama ekside oldugumu dusunuyorum. Bu aksm eliptigime baktim kargoya verilmis cok sukur

Yarin gorusuruz insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…