Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Öğlen niye öyle boş? 1 tavuk yedin he mi
Hey maşallah but yazmıştın takılıyorum

Su yok spor yok sen hayırdır?

koç dün hasta gibiydim gec kalktım öğlen kahvaltı yaptım o yüzden öğlene bişy kalmadı
hahaha hızlı yazdım farketmedim,
spor yapamadım halsizdim ama su içtim

tartılmadım ama artım olmayabilir

Sabah tartılmadım bonus. Cumaya kadar tartlmayacam diye söz vermiştm

[[/QUOTE]

Ben ufak tefek tadımlık kaçamak yaparak kilo vermek istiyorum amaaa

Geçmiş olsun şimdi nasıl ağrıların biraz hafifledi mi
Bana da diyetisyem istersen üç kare bitterle başlayalım, sonra azaltarak bitiririz dedi. Yani başta olsa da sonra devam etmiyormuş

Günaydın..

Bugün tartıldım, geçen hafta izinliyim, önceki cumaki kilomla aynı çıktı, cumaya kadar az da olsa eksiye düşerim diye düşünüyorum..
Düşersin inşallah canım. Ben de 109 ile başladım, şimdi 95’i gördüm. Ama çikolata krizleri yaşıyorum. İnsülin direncini kendim yenmeye çalıştım ama olmuyor. Artık ilaç kullanmak zorundayım

Canım çikolata krizlerin için fındık veya badem denedin mi?, hani ezmeyapip yesen

Canım çikolata krizlerin için fındık veya badem denedin mi?, hani ezmeyapip yesen
Yok canım çikolata bağımlısıyım ya. 14 kilo verdim ama hep üç hafta diyetteyim, sonra bir hafta deli gibi çikolataya saldırıyorum. Akşama kadar sağlıklı besleniyorum akşam yemeğinden sonra gözüm dönüyor. Daha çok kızımla uğraşıp çok yorulduktan sonra saldırıyorum can sıkıntısıyla

Kızlar canım acayip tatlı istytdu. Sütle yulaf ezmesini pişirdim. Biraz kakoko yarım çay kaşğı bal kuru incir ceviz tarçın muhteşem oldu. Tavsiye ederm. Sadece incir de yeterli olur benönce bal koydum sobra aklıma geldi incir

Yaptım canım. Yine çizgi çıktı. Hafta sonu kan vereceğim
Tekrardan hayırlı olsun canım heyecanlı günler başladı.benim de son zamanlardaki diyetteki sıkıntım devaö edememek. 5 gün aç kalıyorum 2 gün acısını çıkaryrm. Ya da 2 hafta az az eksiliyorym 3. Hafta hoop hepsini geri alyrm

İnşallah canım. Bir kaybımız var. Dün akşam sevinçli değil hüzünlüydük resmen. Dur bakalım devam edecek mi falan diyordu eşimle birbirimize. Kadın olmak ne zor
Yumurta takibi yapmştn bu ay sanrm. Olumlu düşün canım. Ben de kızıma yumurta takibi yapınca gebe kalmıştım. Çok şükür nasip oldu

Yumurta takibi yapmştn bu ay sanrm. Olumlu düşün canım. Ben de kızıma yumurta takibi yapınca gebe kalmıştım. Çok şükür nasip oldu
Takip değil de 13.gün çatlatma iğnesi vurulmuştum sadece. Allah’tan umut kesilmez sağlıkla büyüsün yavrularımız

İnşallah canım. Bir kaybımız var. Dün akşam sevinçli değil hüzünlüydük resmen. Dur bakalım devam edecek mi falan diyorduk eşimle birbirimize. Kadın olmak ne zor

Hiç hüzünlü olmayın nisan tedavi deneyebilmek ne büyük nimet. Ben 17 senedir yiğen bekliyorum olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…