Cumaya süprizGünayyyydınnn ❤❤
Son iki gün toparlamak için güzel fırsat tartılıp artı olan yazsın bakalım ne alemdeyiz?
Herkesi iki gün yeşil çay yada başka bir pitki çayı içmeye davet ediyorum.
@eboe
@74FRIDA
@60kiloyum
@ISILDURU
@yst38
MuMu85
@mefkurem
@aijoo
bengisu022
huzurunmeraklisi
@HasibeG
@Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
@Beyazkugu87
@musluk suyu
@ayseMsb
@maralgozlu
@nisandeniz
@Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Öğlen niye öyle boş? 1 tavuk yedin he mi
Hey maşallahbut yazmıştın takılıyorum
Su yok spor yok sen hayırdır?
Günayyyydınnn ❤❤
Son iki gün toparlamak için güzel fırsat tartılıp artı olan yazsın bakalım ne alemdeyiz?
@eboe
@74FRIDA
@60kiloyum
@ISILDURU
@yst38
MuMu85
@mefkurem
@aijoo
bengisu022
huzurunmeraklisi
@HasibeG
@Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
@Beyazkugu87
@musluk suyu
@ayseMsb
@maralgozlu
@nisandeniz
@Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Sabah tartılmadım bonus. Cumaya kadar tartlmayacam diye söz vermiştmGünayyyydınnn ❤❤
@eboe
@74FRIDA
@60kiloyum
@ISILDURU
@yst38
MuMu85
@mefkurem
@aijoo
bengisu022
huzurunmeraklisi
@HasibeG
@Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
@Beyazkugu87
@musluk suyu
@ayseMsb
@maralgozlu
@nisandeniz
@Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Bana da diyetisyem istersen üç kare bitterle başlayalım, sonra azaltarak bitiririz dedi. Yani başta olsa da sonra devam etmiyormuş
Ben ufak tefek tadımlık kaçamak yaparak kilo vermek istiyorum amaaa
Geçmiş olsun şimdi nasıl ağrıların biraz hafifledi mi
Düşersin inşallah canım. Ben de 109 ile başladım, şimdi 95’i gördüm. Ama çikolata krizleri yaşıyorum. İnsülin direncini kendim yenmeye çalıştım ama olmuyor. Artık ilaç kullanmak zorundayımGünaydın..
Bugün tartıldım, geçen hafta izinliyim, önceki cumaki kilomla aynı çıktı, cumaya kadar az da olsa eksiye düşerim diye düşünüyorum..
Canım çikolata krizlerin için fındık veya badem denedin mi?, hani ezmeyapip yesenDüşersin inşallah canım. Ben de 109 ile başladım, şimdi 95’i gördüm. Ama çikolata krizleri yaşıyorum. İnsülin direncini kendim yenmeye çalıştım ama olmuyor. Artık ilaç kullanmak zorundayım
Test yaptın mı canım. İnş sağlıklı bir gebeliktirDüşersin inşallah canım. Ben de 109 ile başladım, şimdi 95’i gördüm. Ama çikolata krizleri yaşıyorum. İnsülin direncini kendim yenmeye çalıştım ama olmuyor. Artık ilaç kullanmak zorundayım
Yok canım çikolata bağımlısıyım ya. 14 kilo verdim ama hep üç hafta diyetteyim, sonra bir hafta deli gibi çikolataya saldırıyorum. Akşama kadar sağlıklı besleniyorum akşam yemeğinden sonra gözüm dönüyor. Daha çok kızımla uğraşıp çok yorulduktan sonra saldırıyorum can sıkıntısıylaCanım çikolata krizlerin için fındık veya badem denedin mi?, hani ezmeyapip yesen
Yaptım canım. Yine çizgi çıktı. Hafta sonu kan vereceğimTest yaptın mı canım. İnş sağlıklı bir gebeliktir
Sağlıkla sihhatla kucağınıza alın inşallahYaptım canım. Yine çizgi çıktı. Hafta sonu kan vereceğim
Tekrardan hayırlı olsun canım heyecanlı günler başladı.benim de son zamanlardaki diyetteki sıkıntım devaö edememek. 5 gün aç kalıyorum 2 gün acısını çıkaryrm. Ya da 2 hafta az az eksiliyorym 3. Hafta hoop hepsini geri alyrmYaptım canım. Yine çizgi çıktı. Hafta sonu kan vereceğim
Yaptım canım. Yine çizgi çıktı. Hafta sonu kan vereceğim
İnşallah canım. Bir kaybımız var. Dün akşam sevinçli değil hüzünlüydük resmen. Dur bakalım devam edecek mi falan diyorduk eşimle birbirimize. Kadın olmak ne zorYola girdi demek annesi
Yumurta takibi yapmştn bu ay sanrm. Olumlu düşün canım. Ben de kızıma yumurta takibi yapınca gebe kalmıştım. Çok şükür nasip olduİnşallah canım. Bir kaybımız var. Dün akşam sevinçli değil hüzünlüydük resmen. Dur bakalım devam edecek mi falan diyordu eşimle birbirimize. Kadın olmak ne zor
Takip değil de 13.gün çatlatma iğnesi vurulmuştum sadece. Allah’tan umut kesilmezYumurta takibi yapmştn bu ay sanrm. Olumlu düşün canım. Ben de kızıma yumurta takibi yapınca gebe kalmıştım. Çok şükür nasip oldu
İnşallah canım. Bir kaybımız var. Dün akşam sevinçli değil hüzünlüydük resmen. Dur bakalım devam edecek mi falan diyorduk eşimle birbirimize. Kadın olmak ne zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?