Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Daha cok acliktan eliyrimmmmm

Gunaydin kizlar

Ayy mefkuş ya unutmuşmuyum ben geçmiş olsun kuzum bi oraya bi buraya kafa kalmıyo bazen
sagolasin cnm
Aslinda menulerin iyiydi

Benim artilarin yarisi gitti
Bugunde diger yarisi giderse, 1 gunde ne kadar eksi gelirse artik :)

Ben bu gün sabit çıktım 104.8

Akşam yemeğin çok az böyle olmaz 2 köfte nedir 90 kilolarda insan için sabahında az aslında 2 yumurtalı zeytinli ekmekli olsa daha güzel.
Çabuk kilo verirsin böyle ama geri alırsın aynı hızla.

Günaydın canım bende öyle yapmayı düşünüyorum

Ben bu gün sabit çıktım 104.8

Olsun daha 2 gün var cumaya.
2 hafta bildirimden sonra tabloya ekliyoruz yeni gelenleri.
Spor içinde azla başlaman en güzeli.
Benimde ayakta problem var yürüyüş yapamıyorum dışarda.
Beton zemin çok ağrı yapıyor.
Evde mutlaka ayakkabı ile yap lesliyi.
Isınmış oluyorsun 1 milden sonra yat yere hareketler yap.

İyiyim bonus sen nasılsın

Şimdi doktordan geldim hiç iyi şeyler duymadım

Amine Busra ben bugün fizik tedaviye gittim 3 tane röntgen çekildi bel ve sırtta (2 )

Doktor sırtta kireçlenmenin başladığıni söyledi oturusumun ve durusumun çok onemli olduğu nu söyleyip iki sayfa egzersiz verdi :/

Bir poşet de jel ağrı kesici vs

Diplomam yok ki sözüm geçsin sana spor dedim kaç kere çünkü benimde reçetemde egzersiz var

Diplomam yok ki sözüm geçsin sana spor dedim kaç kere çünkü benimde reçetemde egzersiz var
Baktım hareketler hep platesdeki esneme ve gevşeme hareketleri başlıyorum mecbur zaten sadece diyette sıkı denetim yapmam lazim

Dünden sonra bugün ki kilomu gorunce sok oldum

5 gün var sağlam hazirlanmaliyim tartiya

Gecmis olsuun tatlim
Kireclenme aşinma günümüzün hastaligi zaten, cogumuzda var
Kilo verip, spor yapmakda ilacı malesef

Bu kilolar gidecek başka çaresi yok evet biliyorum deneme sürecindeyim şu an kılından dolayı galiba çok spor yapınca diz kapaklarima ağrı giriyor verdikçe hafifledikce hareketimde artacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…