Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni gelenler hoş gelmiş. hep beraber yolculuğa devam..

ben yepisyeni bedenimin yarattığı rehavetle eskisi gibi asılamıyorum diyete üstüne de sınavlar eklenince saldım baya ve tartılmadım. en az 3 kg almışımdır.. bu hafta yine çizelgeye dönme çalışmalarıyla geçecek:)

hepinizi çok özledim. hala sınavlar bitmedi ama dün kep attık. yaşlanıyorum artık
3 sınav daha kaldı.. ondan sonra kpss ye gircem deneme amaçlı ama yine de biraz olsun çalışayım bir ay kadar diyorum..

iyi haftasonları..

Tebrikler dilenciii 30 kilo vermişsin bir zamanlar bende vermiştim sakın bırakma rejimi fazlasıyla geri alınca insan çok üzülüyor: inşallahhh bende 30 kilo verebilirim.

Tebrikler dilenciii 30 kilo vermişsin bir zamanlar bende vermiştim sakın bırakma rejimi fazlasıyla geri alınca insan çok üzülüyor: inşallahhh bende 30 kilo verebilirim.

sağol canım ben de korkuyorum geri almaktan, bünye çok müsait ve ben halaa yemekleri çok sevdiğim için büyük risk altındayım:) ama en az bi 6 ay da tıpki diyette gibi devam etmek gerekiyor hedefe ulaşınca. o sırada oturuyormuş kilolar. bakalım bi verelim de hepsini... darısı başına bi kez vermişsin yine yapabilirsin.

:1no2:
istediğim zaman verebileceğimi biliyorum ama hayat işte :çok üzgünüm: bi noktadan sonra '' amaaannn boşver ne için çabalıyorum diyor insan, zayıftıkta ne oldu'' diyor ve bozuyor rejimi. bu seferde öyle olmaz umarım zayıf olmak ve zayıf kalmak için bir neden bulabilirim ve kendi kendimi kandırmam inşallah.:1no2:

sen ne kadar sürede verdin kilolarını ? ve zayıflamak için kullandığın herhangi bir ürün yada kür varmıydı ?

canım ama bu şekilde beslenerek kilo verirsen korkarım yine geri alırsın. bence dengeli beslen.

1.lerimiz

Bonus.........2.1:hooray:

2.lerimiz

egedeniz03....1.5:lepi:

nazarlıklarımız

sutem......0.6

yasafat.....0.5

APPLEARZU....0.4

zalimi.....0.1 ( buda çifte kavrulmuş nazarlıgımız)

kızlar tebrik ederim. darısı başıma. bu hafta listeye giremedim, hoş, geçen haftada adım yoktu ama haftaya giricem umarım.

bugün
sabah
1 paçanga börei
2 dilim peynir
4 zeytin
salatalık,domates
3 minik dilim sosis

ara
yemedim çünkü baba bi kahvaltı yapmıştım

öğlen
1 porsiyon enginar
2 pazı sarması
yoğurt

ara
10 erik

akşam
1 tabak taze fasülle
1 kase yourt
2 kaşık pilaf
2-3 lokma tavuk
salata

ara
3 kayısı
10 erik

spor
30 dakika yürüdüm, 30 dakika koştum, 150-200 mekik

Hoşgeldin yoldaş..:))) Aşk olsun,yokluğunu hissetmezmiyim...Derin duygular besliyorum sana biliyorsun..:) Nasıl olsa sınavların var yoğunsun diye pek merak etmedim...

ınan üst üste o kadar olumsuzluklar yaşadım ve korktumki anlatamam...

Benim dışımda herkes sırayla hastalanıyordu durmadan..Diyet namına bişey kalmadı bende,,ÇÜnkü ne düzgün beslenecek vakit nede egsersiz yapabildim..Özellikle barış hastalandığında yapışık yaşıyoruz resmen..
ne babasına nede ablasına gidiyor..
Bu arada Barış bey tuvalet eğitimine başladı..:)) WC yolları taştan olayı, git gel yapıyoruz sürekli...:))

Berfin 12 haziranda girecek sınava..ultra heyecanlı..:))
Geçende okula gittim sınav kağıdını almak için ücret karşılığında velinin alması gerekiyormuş..Öğrenciye vermiyorlar,çok saçma bulduğum kısım,neyse...

Belgeyi elime alınca bir duygulandım anlatamam..Dokunsalar ağlayacağım,utandım tuttum kendimi..
Kızıma diyoorumki hangi ara büyüdünde sınavlara giriyorsun..:))

Senin sınav sonuçların nasıl.??Sanırım yaz okuluna kalmışsın..:)) kuşlardan duydum.:))

Özlem Özdil dinliyorum şu an..bilirsin diimi, güzel sesli bir hatun..:))

Son düzenleme:

Ortaokuldayken Erzincanlı bir mektup arkadaşım vardı benim.:))

Kırmızı et neden tüketmiyorsun.?

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..Dilerim hedefinize sağlıkla varırsınız...

BEYZUS neden yoksun..Arada ses et merak ediyorum...
Zeynep'te yok..

Tursari canım,sünnetiniz hayırlı uğurlu olsun...
Çok iyi yapmışsınız ya..benimde en çok istediğim olay,ama biliyorsun barış'ın durumundan dolayı bir süre daha beklemek zorundayız..
Temmuzda kontrolümüz var..tamamen kapandıysa üfürümü hemen yaptırırız bizde..

Tebessüm geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim...

Pregant,yanlış hatırlamıyorsam senin çocuğundamı hastalanmıştı,geçmiş olsun sizede..

Maşallah sana, sporlarda çok iyi..ıyice benimsedin artık...

Ben maksimum 100 mekik çekebiliyorum...:))
Onda bile haşatım çıkıyor,dilim dışarda...:))

Derin nasılsın..? Nazlı prenses ne alemde,yeni avatarınız yine çok güzel...

iyi akşamlar kızlar...
misafirlerim vardı.. onları yolcu ettim.. bi bakayım ne var ne yok dedim... yetişemiyorum artık foruma... önceleri her gün okurdum bir yolla.. şimdi haftada bir girebiliyorum.

yenacım geçmiş olsun aman onlara bişey olmasında biz 15 gündür mahvoluyoruz yukarıdan 3 tane dişimiz geliyor ama sabah 7 gece 10 sürekli ayaktayım çok mızmız sadece eline çubuk kraker meyva verirsem işimi yemeğimi yapıyorum yoksa hep kucağımda sürekli sokak gezmek istiyor sürekli ağlamaklı bende bu arada temizlik yaptım hepsi birlşti perişa oldum kiloda aldım tabiii

EVET canım çook teşekkür ederim

Ooooh güle güle otur temiz evinde...

Zooor canım ya,diş olayları Allah ikinizinde yardımcısı olsun...Diş jelleri var biliyorsun..Onları deniyormusun..Azıcıkta olsa rahatlatır belki..

Derin nasılsın..? Nazlı prenses ne alemde,yeni avatarınız yine çok güzel...

iyi olmaya çalışıyoruz yena yukarıda anlattım zaten ama yenide allah acılarını göstermesin başka bir sitede arkadaşın biri 16 aylşık bebeğini kaybetmiş çıldırıyorum oyazıyı gördüğümden beri allah kimseye yaşatmasın çok büyük bir acı bir daha şikayet etmeyeceğim diyorum ama mümkün değil çünki kızım çok yaramaz bir oğlan çocuğu gibi çokmu çok hareketli çok inat kv mide benide mahvediyor sağol canım yeni avatarımızıbeğenmişsinopuyorumnanaktan

Maşallah sana, sporlarda çok iyi..İyice benimsedin artık...

Ben maksimum 100 mekik çekebiliyorum...:))
Onda bile haşatım çıkıyor,dilim dışarda...:))

:) olimpiyatlara hazırlanıcam yakında. zayıflayalım diye başladık spora ama atlet oldum naniknanik
mekiği aletle 2 seferde çektim. baya acıdı karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…