Tebrikler dilenciii 30 kilo vermişsin bir zamanlar bende vermiştim sakın bırakma rejimi fazlasıyla geri alınca insan çok üzülüyor: inşallahhh bende 30 kilo verebilirim.
sağol canım ben de korkuyorum geri almaktan, bünye çok müsait ve ben halaa yemekleri çok sevdiğim için büyük risk altındayım:) ama en az bi 6 ay da tıpki diyette gibi devam etmek gerekiyor hedefe ulaşınca. o sırada oturuyormuş kilolar. bakalım bi verelim de hepsini... darısı başına bi kez vermişsin yine yapabilirsin.
hoşbulduk canım. daha önce o kadar kiloyu karbonhidrat diyeti yaparak çok kısa zamanda vermiştim. yani bol et tavuk yumurta gibi protein ağırlıklı beslenerek ve hiç aç kalmadan. günlük karbonhidratımı ölçüyordum mesela günde 10 15 i geçmeden onun bir listesi var eğer bulursam burdan ulaştırırım sana. hamileliğimde 30 kilo aldım ondan öncede bir kısmını geri almıştım. insan zayıflayınca ohh kurtuldum kilolardan artık dilediğim gibi yer içerim diyor malesef bende öyle yaptım ve geri aldım. şimdi bu diyeti yapamıyorum çünjü kolesterolüm yüksek. düştükten sonra tekrar başlıycam ama. burda birbirimize destek olup kurtulalım şu yükten inşallah. ben bu gün bozdum diyetimi biraz malesef şimdi pişmanlık duyuyorum . ama yarın ğlen yoğurt salatalık kepek ekmeği akşam salata peynir kepek ekmeği diyetime başlıycam. bazen karpuz peynir kepek ekmeğiyle değiştiriyorum bu öğünleri bu da çok kilo verdiriyor. birde bol su ve günde 2 fincan yeşil çay. yarın tekrar yazarım ii geceler. kaydirigubbakcemile5
1.lerimiz
Bonus.........2.1:hooray:
2.lerimiz
egedeniz03....1.5:lepi:
nazarlıklarımız
sutem......0.6
yasafat.....0.5
APPLEARZU....0.4
zalimi.....0.1 ( buda çifte kavrulmuş nazarlıgımız)
yeni gelenler hoş gelmiş. hep beraber yolculuğa devam..
ben yepisyeni bedenimin yarattığı rehavetleeskisi gibi asılamıyorum diyete üstüne de sınavlar eklenince saldım baya ve tartılmadım. en az 3 kg almışımdır.. bu hafta yine çizelgeye dönme çalışmalarıyla geçecek:)
hepinizi çok özledim. hala sınavlar bitmedi ama dün kep attık. yaşlanıyorum artık
3 sınav daha kaldı.. ondan sonra kpss ye gircem deneme amaçlı ama yine de biraz olsun çalışayım bir ay kadar diyorum..
iyi haftasonları..
yenacımm neler olmuş ben yokken peşpeşe böyle. çok geçmiş olsun. herkes iyi mi herşey yolunda mı şimdi? sbs bugün müydü? haberler gördüm ama tam emin olamadım. nasıl berfinimiz? bu yaz güzel bi tatili hak etti valla.
en son bi mesaj atmıştım sesin çıkmadı? yokluğumu da hissetmemişsin bu sefer aşk olsun:1no2:
tebessüm, yasafat kızlar hepinize çok teşekkürler sağlık dilekleriniz için inşallah babam da toparlaıyor yeni insülin düzeyine alıştı çok şükür yasafat senin için de geçmiş olsun diyorum inşallah babalarımız iyileşir arkidişim
vücudum da acaip ödem var bakalım bi bitki çayı aldım lokman hekimden umarım kurutulurum bu arada adet düzeni bi otursa çok rahatlycam ama nerdee tartıda bir kilo falza çıksam da gören herkes zayıfladığımı söylüyo ama ayaklarımı görmeniz lazım kızlar sadece terlik giyebiliyorum
tavuktan bıkmış bulunmaktayım balığa geçiş yapıyorum kırmızı eti özledim bi erzincanlı olarak ama ben yaaaaa:=)))))
ayın yirmisinde diyete başlayalı tam bir ay olacak o zamana kadar bir buçuk kilo daha verirsem tam on kilo vermiş olcam başlangıç kilom fazla evet ama yine de büyükkk başarı olcak benim için dua edin kızlar inşallah verelim hayırlısıyla...
bugün
sabah
1 paçanga börei
2 dilim peynir
4 zeytin
salatalık,domates
3 minik dilim sosis
ara
yemedim çünkü baba bi kahvaltı yapmıştım
öğlen
1 porsiyon enginar
2 pazı sarması
yoğurt
ara
10 erik
akşam
1 tabak taze fasülle
1 kase yourt
2 kaşık pilaf
2-3 lokma tavuk
salata
ara
3 kayısı
10 erik
spor
30 dakika yürüdüm, 30 dakika koştum, 150-200 mekik
Tursari canım,sünnetiniz hayırlı uğurlu olsun...
Çok iyi yapmışsınız ya..benimde en çok istediğim olay,ama biliyorsun barış'ın durumundan dolayı bir süre daha beklemek zorundayız..
Temmuzda kontrolümüz var..tamamen kapandıysa üfürümü hemen yaptırırız bizde..
Tebessüm geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim...
Pregant,yanlış hatırlamıyorsam senin çocuğundamı hastalanmıştı,geçmiş olsun sizede..
yenacım geçmiş olsun aman onlara bişey olmasında biz 15 gündür mahvoluyoruz yukarıdan 3 tane dişimiz geliyor ama sabah 7 gece 10 sürekli ayaktayım çok mızmız sadece eline çubuk kraker meyva verirsem işimi yemeğimi yapıyorum yoksa hep kucağımda sürekli sokak gezmek istiyor sürekli ağlamaklı bende bu arada temizlik yaptım hepsi birlşti perişa oldum kiloda aldım tabiii
Derin nasılsın..? Nazlı prenses ne alemde,yeni avatarınız yine çok güzel...
Maşallah sana, sporlarda çok iyi..İyice benimsedin artık...
Ben maksimum 100 mekik çekebiliyorum...:))
Onda bile haşatım çıkıyor,dilim dışarda...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?