Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ooooh güle güle otur temiz evinde...

Zooor canım ya,diş olayları Allah ikinizinde yardımcısı olsun...Diş jelleri var biliyorsun..Onları deniyormusun..Azıcıkta olsa rahatlatır belki..

sağolasın yena diş jellerinden hiç denemedim zararlı dediler bende vermedim bilemiyorum işte ona bakarsan herşey zararlı ama.kuzum yemekte yemiyor acısı var belli ağzını kapatıyor açtıramıyorum bu seferde üzülüyorum

bravo size pregant yena ben mümkün değil 100 çekemem tam mekik değilmi yarım mekiğin daha faydalı olduğunu söylüyordu gittiğim spor salonunda hoca

offf ya...Beterin beteri var...hep şükretmemiz lazım...Ama bazen isyan ediyoruz işte...

Allah korusun,çok zor...

:) olimpiyatlara hazırlanıcam yakında. zayıflayalım diye başladık spora ama atlet oldum naniknanik
mekiği aletle 2 seferde çektim. baya acıdı karnım

Sayın atlet hanım kupanı :hooray: :roflol:veriyorum

bravo size pregant yena ben mümkün değil 100 çekemem tam mekik değilmi yarım mekiğin daha faydalı olduğunu söylüyordu gittiğim spor salonunda hoca

ben yarım çekiyorum canım. karnı daha çok yakıyor

offf ya...Beterin beteri var...hep şükretmemiz lazım...Ama bazen isyan ediyoruz işte...

Allah korusun,çok zor...

Sayın atlet hanım kupanı :hooray: :roflol:veriyorum

tişikür ederim. atlet ama büyük beden

pregant yarın bende başlıyorum inşallah senin kuzucuğa kim bakıyor bende öyle özledimki salona gitmeyi 3 senedir ömrüm orada geçiyordu alışmıştım artık çok zevkliydi ama şimdi kızım benden başkasında durmuyor 2 sene oldu sporu bırakalı

Okannn yine harika...:))

Ben çıkıyorum,iyi geceler tatlı rüyalar...

eşim bakıyor benim bebişe. ama genelde uyutup gidiyorum. daha doğrusu uyku saatlerine denk getirmeye çalışıyorum. ben step kursuna gidiyordum. tatile girdi. ben de koşmaya gidiyorum. salonda güzeloluyo serin serin.

eşim bakıyor benim bebişe. ama genelde uyutup gidiyorum. daha doğrusu uyku saatlerine denk getirmeye çalışıyorum. ben step kursuna gidiyordum. tatile girdi. ben de koşmaya gidiyorum. salonda güzeloluyo serin serin.

ohh negüzel vallahi hem strese çok iyi geliyor spor. bende ilk başlarda step kursuna gidiyordum yarım saat hızlı step ardından yarım saat yer hareketleri çok zevkliydi her gece 6 da gidiyordum .sonra salnlara aletli çalışmaya başladım onlarda harikaydı arkadaşlar eşliğindeneşe muhabbet .kızım doğduktan sonra denedim ama olmadı durmadı kızım o yüzden inşallah kışa biraz daha büyüsünde .inşallah yarın leslie ye başalayacağım benim metabolizma ancak sporla çalışıyor sporsuz çok ağır gidiyor

leslie güzel ben denedim ama uzun ve zor bir programı iyi olur

hihoyyyt Günaydınnnn hihoyyyt

Special K ya başladım dün günde 2 öğünü bununla geçiriyorsun bir öğünde sebze tavuk yada balık yiyorum. Reklamlarda çıkıyor ya 2 haftada 3 kilo verdim diye bakalım verdirecek mi? Hem verdirmezse de rahat kolay. ben yemek yemeye bile üşeniyorum yaaa Offff çok üşengecim. şimdi aklımdan geçiyor çıkıp yürüyüş yap diye şeytan da boşver bu sıcakta ne yürüyüşü diyor. Ama benim çooooooooook zayıflamam lazım

Son düzenleme:
canım bölük pörçük süreler. verdim aldım tekrar başladım aylar sonra 99 la. onda da 4-5 ayda verdim ama 2-3 aydır al ver dönemim yinesempatiksalakcinni ya vermek mesele değil zaten düzenli bir gidişat önemli.

anlıyorum seni de zayıflayınca pek çok olumlu şey gerçekleşmedi mi? zayıfladıkta ne oldu diyosun ya hani? onları düşünsen?

hoşbulduk bidenemŞeniz

duygusal hatun belgelere duygulanma onlara sinirlen ancak, kızının haşatını çıkaracaklar onlar-tatlicadiarzu- hele benim dönemim neydi öyle anadolu lisesi ilkokul sonundaydı 3. / 4. sınıftan başlanılırdı dersanelereeyvahedigeldismile sonra ortaokulda oldu ona da girdim (hatta bi onda başarılı olup vefalı oldum:) sonra lisede öss şimdi bitecek derken ALES, KPSS, KPDS, ÜDS, SPK, bilumum bankaların sınavları vs vs var laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

valla daha sonuçlar belli değil ama çok büyük ihtimalle kaldım yaz okuluna süpriz olursa çok sevinirim:)

barışıma bak bi annesine teslim oluyor demek hastayken:) ben de acayip kilo aldım bi silkelenelim yine. dur kalk yapa yapa şu işi halledicez bi günvereliniortak

insan okudum parçası var mesela onu da severim ben özlem özdil'in.

Ortaokuldayken Erzincanlı bir mektup arkadaşım vardı benim.:))

Kırmızı et neden tüketmiyorsun.?

canım bu dünyada en çok sevdiğim yemek kırmızı ettir ve Erzincanlı arkadaşından da bilirsin; bizde eti yağsız tuzsuz avcarlamadan pişirmek diye bir şey yoktur!!!!:))))))))

her şeyin tadını bozdum; tavuğu haşladım, salatalara yağı kestim, sütün bile lightını içmeye başladım amma velakin kırmızı ete asla dokunmam o benim -20 kilo ödülüm ahhh ahhhhh:))))))))))))))cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

sırnaşık şeysırnaşık şey :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…