çocuklar sesleniyor durmadan. onları uyutayım da, gelebilirsem yazarım.. hoşçakalın..
Ooooh güle güle otur temiz evinde...
Zooor canım ya,diş olayları Allah ikinizinde yardımcısı olsun...Diş jelleri var biliyorsun..Onları deniyormusun..Azıcıkta olsa rahatlatır belki..
iyi olmaya çalışıyoruz yena yukarıda anlattım zaten ama yenide allah acılarını göstermesin başka bir sitede arkadaşın biri 16 aylşık bebeğini kaybetmiş çıldırıyorum oyazıyı gördüğümden beri allah kimseye yaşatmasın çok büyük bir acı bir daha şikayet etmeyeceğim diyorum ama mümkün değil çünki kızım çok yaramaz bir oğlan çocuğu gibi çokmu çok hareketli çok inat kv mide benide mahvediyor sağol canım yeni avatarımızıbeğenmişsinopuyorumnanaktan
:) olimpiyatlara hazırlanıcam yakında. zayıflayalım diye başladık spora ama atlet oldum naniknanik
mekiği aletle 2 seferde çektim. baya acıdı karnım
bravo size pregant yena ben mümkün değil 100 çekemem tam mekik değilmi yarım mekiğin daha faydalı olduğunu söylüyordu gittiğim spor salonunda hoca
offf ya...Beterin beteri var...hep şükretmemiz lazım...Ama bazen isyan ediyoruz işte...
Allah korusun,çok zor...
Sayın atlet hanım kupanı :hooray: :roflol:veriyorum
offf ya...Beterin beteri var...hep şükretmemiz lazım...Ama bazen isyan ediyoruz işte...
Allah korusun,çok zor...
[
bazen çıldırıyoruz tabii ben ilk defa geçen hafta bağırdım çok sinirlendim artık hep tutuyordum kendimi uykusu var çatlıyor ağlamaktan uyumuyor bende uyumazsan uyuma diyerek yüksek sesle yatağa hızlıca bıraktım onu ilk defa bağırdığım içinde korktu üzüldü heralde yarım saat bana gelmedi bu seferde o ağladı ben ağladım.ama halimi bir görsen eve tel açana kızıyorum uyanıyor diye tabii annem veya eşim olursa zilleri iptal ettik telefonları genelde fişten çıkarıyoruz cep teli en saklı en uzak bir yerde en kısıkta sesi hiçbiryere gidemiyoruz birtek evde sessizlikte uyuıyor benden başkasında durmuyor uyumuyor böyle gidiyor yaniii yinede herşeye rağmen yüce allahım iyiki vremiş bana nazlı kızımı allah herkeze versin inşallah oda nazını çok iyi yapıyor
pregant yirmeye çaarın bende başlıyorum inşallah senin kuzucuğa kim bakıyor bende öyle özledimki salona gitmeyi 3 senedir ömrüm orada geçiyordu alışmıştım artık çok zevkliydi ama şimdi kızım benden başkasında durmuyor 2 sene oldu sporu bırakalı
eşim bakıyor benim bebişe. ama genelde uyutup gidiyorum. daha doğrusu uyku saatlerine denk getirmeye çalışıyorum. ben step kursuna gidiyordum. tatile girdi. ben de koşmaya gidiyorum. salonda güzeloluyo serin serin.
ohh negüzel vallahi hem strese çok iyi geliyor spor. bende ilk başlarda step kursuna gidiyordum yarım saat hızlı step ardından yarım saat yer hareketleri çok zevkliydi her gece 6 da gidiyordum .sonra salnlara aletli çalışmaya başladım onlarda harikaydı arkadaşlar eşliğindeneşe muhabbet .kızım doğduktan sonra denedim ama olmadı durmadı kızım o yüzden inşallah kışa biraz daha büyüsünde .inşallah yarın leslie ye başalayacağım benim metabolizma ancak sporla çalışıyor sporsuz çok ağır gidiyor
canım bölük pörçük süreler. verdim aldım tekrar başladım aylar sonra 99 la. onda da 4-5 ayda verdim ama 2-3 aydır al ver dönemim yinesempatiksalakcinni ya vermek mesele değil zaten düzenli bir gidişat önemli.:1no2:
istediğim zaman verebileceğimi biliyorum ama hayat işte :çok üzgünüm: bi noktadan sonra '' amaaannn boşver ne için çabalıyorum diyor insan, zayıftıkta ne oldu'' diyor ve bozuyor rejimi. bu seferde öyle olmaz umarım zayıf olmak ve zayıf kalmak için bir neden bulabilirim ve kendi kendimi kandırmam inşallah.:1no2:
sen ne kadar sürede verdin kilolarını ? ve zayıflamak için kullandığın herhangi bir ürün yada kür varmıydı ?
Hoşgeldin yoldaş..:))) Aşk olsun,yokluğunu hissetmezmiyim...Derin duygular besliyorum sana biliyorsun..:) Nasıl olsa sınavların var yoğunsun diye pek merak etmedim...
İnan üst üste o kadar olumsuzluklar yaşadım ve korktumki anlatamam...
Benim dışımda herkes sırayla hastalanıyordu durmadan..Diyet namına bişey kalmadı bende,,ÇÜnkü ne düzgün beslenecek vakit nede egsersiz yapabildim..Özellikle barış hastalandığında yapışık yaşıyoruz resmen..
ne babasına nede ablasına gidiyor..
Bu arada Barış bey tuvalet eğitimine başladı..:)) WC yolları taştan olayı, git gel yapıyoruz sürekli...:))
Berfin 12 haziranda girecek sınava..ultra heyecanlı..:))
Geçende okula gittim sınav kağıdını almak için ücret karşılığında velinin alması gerekiyormuş..Öğrenciye vermiyorlar,çok saçma bulduğum kısım,neyse...
Belgeyi elime alınca bir duygulandım anlatamam..Dokunsalar ağlayacağım,utandım tuttum kendimi..
Kızıma diyoorumki hangi ara büyüdünde sınavlara giriyorsun..:))
Senin sınav sonuçların nasıl.??Sanırım yaz okuluna kalmışsın..:)) kuşlardan duydum.:))
Özlem Özdil dinliyorum şu an..bilirsin diimi, güzel sesli bir hatun..:))
Ortaokuldayken Erzincanlı bir mektup arkadaşım vardı benim.:))
Kırmızı et neden tüketmiyorsun.?
canım bu dünyada en çok sevdiğim yemek kırmızı ettir ve Erzincanlı arkadaşından da bilirsin; bizde eti yağsız tuzsuz avcarlamadan pişirmek diye bir şey yoktur!!!!:))))))))
her şeyin tadını bozdum; tavuğu haşladım, salatalara yağı kestim, sütün bile lightını içmeye başladım amma velakin kırmızı ete asla dokunmam o benim -20 kilo ödülüm ahhh ahhhhh:))))))))))))))cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
sırnaşık şeysırnaşık şey :lepi:
masallah ,cok güzel vermisin nekadar zaman icnde verdin ,cok büyük bir rakam vermisin vereliniortak
hazalım hoşgeldin. kardeşimin adı.. özlemim depreşti nickini görünce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?