Yok persembe insallah. İki cocukla bisey unutmiyim diye şimdiden basladik hazirlanmaya
Kahvaltimi guzel ettim :) belki bugun yuruyus yapabilirim
Bakalım ben cumaya biraz uçuk hedef koydum, ona göre kahvaltı yaptım, ohhh biramda hazırBu pazar menülerde cızırtı olmasın beni şiddete sürüklemeyin emi
Hepimiz dikkat ederken kaçıran valla hakkımıza girer ona göre.
Orasida dogru. Evde de ha simdi ha birazdan derken bakmisim kaliyoMaske vs çok darlanıyo insan evde yap derim
Bakalım ben cumaya biraz uçuk hedef koydum, ona göre kahvaltı yaptım, ohhh biramda hazır
Cuma gecesi ne yesem diye şimdiden düşünüyorum heyy gidi heyyy
Orasida dogru. Evde de ha simdi ha birazdan derken bakmisim kaliyokayinvalideye gidecektim parka cikarsam diye düşündüm ama maskeyle mahvolurum haklisin
Ben bira içiyorum, pazara gideceğimNörüyonuzsozen nerdesin sen cumadan beri? Eksik menüler nerde?
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
MuMu85
Mefkurem
Amine Busra
bengisu022
huzurunmeraklisi
Bulamiyorum
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
ayseMsb
maralgozlu
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Ben bira içiyorum, pazara gideceğim
Allahtan 10 kadından 10 u zayıf ya 11 ı olsaydıYapim bende ya unuttum boynumda ağrıyo oturuyorum. Eşim film açmış filmdeki kadınları inceliyorum 10 kadından 10 u zayıf
Utanmadan benimkide oturmuş izliyoAllahtan 10 kadından 10 u zayıf ya 11 ı olsaydı
Ben bu saatlerde deniz manzarasında kahve içiyordum ama şu an kafedeyim çay içiyorumNörüyonuzsozen nerdesin sen cumadan beri? Eksik menüler nerde?
E eboe
74FRIDA
60kiloyum
ISILDURU
MuMu85
Mefkurem
Amine Busra
bengisu022
huzurunmeraklisi
Bulamiyorum
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
ayseMsb
maralgozlu
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?