- 8 Mart 2020
- 5.863
- 28.290
- 548
Bende artık sabah yuruyuslerine baslayacagim komşularla50 dk he midünkü baklava gitti hissediyırum
Olaya bir de şöyle bak rakipin yarıştan haberi yokEeeee ozaman benle dalgami geciyon yaristigimizi bilmiyonmu
Sen yürüyüş yapıp sonra gelip yapsan daha iyiBende artık sabah yuruyuslerine baslayacagim komşularla
Kahvaltı yap çik dedilerde ben 8 de yiyemem ki
Öyle ise yaramaz dediler de bence yarar diye düşündüm sonuçta öğlen spor yaptiigmiz da oliyor sonuçta dimiSen yürüyüş yapıp sonra gelip yapsan daha iyi
Tadım yok benim de zaten,başım catliyor
Niye ki geçmiş olsunTadım yok benim de zaten,başım catliyor
Geçmiş olsun canım yat dinlenTadım yok benim de zaten,başım catliyor
Yarından intibaren bir düzen oturalım bende aynı durumlardayım şişkinlik varben kesin artıyımdır cumadan beri çok karbo yedim. regl de var. bugün de biraz tansiyon yüksek çıktı
Bizim 90 topiği herkez, cuma bildirimleri dikate alınacak yarışmaya hoşgeldinkızlar kimler yarışıyor 6. takımla?
kızlar kimler yarışıyor 6. takımla?
Çok şükür fazla bekletmemiş minnoşlar ☺ Ben de üç klomen, iki aşılama, üç tüp bebek sürecinde 100 kiloyu geçtim. 105 kilo ilken doğal yolla oldu ☺ Şimdi de ikinci nasip olur inşallah. Yarın femara diye bir ilaca başlayacağız. İnşallah ödem yapan bir ilaç değildirİlk çocuğumda 3 kez klomen denedim. Catlatma igneleri bile catlatmiyodu yumurtami, kiste dönüşüyordu
Çok şükür fazla bekletmemiş minnoşlarBen de üç klomen, iki aşılama, üç tüp bebek sürecinde 100 kiloyu geçtim. 105 kilo ilken doğal yolla oldu Şimdi de ikinci nasip olur inşallah. Yarım femara diye bir ilaca başlayacağız. İnşallah ödem yapan bir ilaç değildir
Bence de hormon ilacı yapmaz olur mu. Bol su ile kilo almadan atlatırım inşallahO ilaçların hepsi yapar ya
walla tam okumaya geldim sen yazdın
kalp kalbe diyorum
eee hafta sonu benim çekimler full gidiyor
diyet adına güzel bi gün geçirmedim
azcık kaçırdım ama yarın toparlanma zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?