hosbulduk. seni tebrik ediyorum verdigin bu kilolar icin. darisi herkezee. beslenme seklin nasil.ve kac kalari aliyorsun gunde.
hoşbulduk bidenemŞeniz
duygusal hatun belgelere duygulanma onlara sinirlen ancak, kızının haşatını çıkaracaklar onlar-tatlicadiarzu- hele benim dönemim neydi öyle anadolu lisesi ilkokul sonundaydı 3. / 4. sınıftan başlanılırdı dersanelereeyvahedigeldismile sonra ortaokulda oldu ona da girdim (hatta bi onda başarılı olup vefalı oldum:) sonra lisede öss şimdi bitecek derken ALES, KPSS, KPDS, ÜDS, SPK, bilumum bankaların sınavları vs vs var laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
valla daha sonuçlar belli değil ama çok büyük ihtimalle kaldım yaz okuluna süpriz olursa çok sevinirim:)
barışıma bak bi annesine teslim oluyor demek hastayken:) ben de acayip kilo aldım bi silkelenelim yine. dur kalk yapa yapa şu işi halledicez bi günvereliniortak
insan okudum parçası var mesela onu da severim ben özlem özdil'in.
hihoyyyt Günaydınnnn hihoyyyt
Special K ya başladım dün günde 2 öğünü bununla geçiriyorsun bir öğünde sebze tavuk yada balık yiyorum. Reklamlarda çıkıyor ya 2 haftada 3 kilo verdim diye bakalım verdirecek mi? Hem verdirmezse de rahat kolay. ben yemek yemeye bile üşeniyorum yaaa Offff çok üşengecim. şimdi aklımdan geçiyor çıkıp yürüyüş yap diye şeytan da boşver bu sıcakta ne yürüyüşü diyor. Ama benim çooooooooook zayıflamam lazım
canım bu dünyada en çok sevdiğim yemek kırmızı ettir ve Erzincanlı arkadaşından da bilirsin; bizde eti yağsız tuzsuz avcarlamadan pişirmek diye bir şey yoktur!!!!:))))))))
her şeyin tadını bozdum; tavuğu haşladım, salatalara yağı kestim, sütün bile lightını içmeye başladım amma velakin kırmızı ete asla dokunmam o benim -20 kilo ödülüm ahhh ahhhhh:))))))))))))))cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
artik ruyalarima girmeye basladi zayiflamak. sanirim cok kafama takiyorum. her internete girdigimde zayiflama sitelerine bakiyorum.1 haftadir o kadar dikkat etmeme ragmen kilo vermeyi birak 2 kilo almisim.( daha adet olmadim 2 hafta geciktim. birkac aydir cok duzensizim 2 3 hafta gecikmeyle adet oluyorum)
bugun platese basladim bakalim ne olacak. haziranin sonuna kadar 90 olsam cok mutlu olacagim.
gunluk yediklerimde bunlar:
sabah 2 dilim ekmekle peynir yada yumurta domates salatalik.
ara bir meyve.
oglen corba
ara salata yada sebze turu birsey ama az.
aksam yaptigim yemekten az ve salata
gunde 2 kahve iciyorum sekerli ve sutlu ( sekersiz icemiyorum)
:))) Ne çok sınav varmış böyle yaaa...
Bankalarda kesin torpil oynuyor ve çok yorucu...KPSS Temmuzda değilmi.? Az kalmış..
Hadi hayırlısı...
dilenciii'm blog yapmışsın kendine ..:))
Erzurumda mı çok sıcak..??
Aslında en güzeli ve en kolayı yürüyüş, keşke düzenli yapabilsek...
Kızım dersaneden geldikten sonra eşim çocukları alıp dışarı çıktı..Ben yanlız kalmak istedim evde..
Hava güzel olsaydı yürümeye çıkacaktım,çok iyi geliyor bana...Maalesef hava yağmurlu burda..
Bende leslie yaptım..Şimdide kahvemi içiyorum oooh mis gibi...
Sürekli değilde,yanlızlık ve sessizlik bazen çok iyi oluyor..:))
dilencii ben lıght ürünleri sevmiyorum ama geliyorum arkandan tamam..Aldım gazı..:))
selam kızlar ben aranıza yeni katılıyorum 2 aydır diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum ve karboksiterapiye gidiyorum 9. seansım dündü daha 11 seansım var şu ana kadar 11 kilo verdim ve vücut genelinde 51 cm incelma oldu sezeryanla 2 doğum yapmış biri olarak en çok bel ve göbek kısmında yağlanma vardı belde 15 cm göbekte 17 cm incelme var çok sevindim 46 beden pantolon giyerken şimdi 42 giyiyorum daha öncede birçok kez diyet girişimim olmuştu ama sonuç bir süre sonra bırakıp fazlasıyla geri almaktı artı halsizlik baş ağrısı ağzımda yaralar filan oluşuyordu şimdi ise 2 aydır hiç böyle bir sorunum olmadı hatta listemdeki yiyecekler fazla bile geliyor onun için herkese tavsiyem imkanı olan mutlaka diyetisyenden yardım alsın bilinçsiz diyetler uygulayıp sağlığınızdan olmayın lütfen ben 11 kilonun 10,800gr yağdan verdim bu çok önemli sadece 200gr kas kaybı oldu herkese başarılar diliyorum amacım 38 bedene düşmek inşallah düşebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?