Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hosbulduk. seni tebrik ediyorum verdigin bu kilolar icin. darisi herkezee. beslenme seklin nasil.ve kac kalari aliyorsun gunde.

teşekkür ederim canım bir aydır nerdeyse diyette değilim ve kilo aldım. ama eski sistemim çok da düzenli sayılmaz. genel olarak toplamda 1500 kalori alıyorum bazen hırslanıp 1000 civarı aldığım da oluyordu tabi ama yanlış bi sistem. bu yüzden hala oturmadı düzenim. sabırsızlık fena:) şimdi tekrar başlayacağım.. çok net uyduğum bi diyet şekli yok. deidğim gibi kafamda topluyorum sürekli 1500ü geçtim mi diye. bi de ilk 4.5 ay ağzıma tek aburcubur koymadım. disipline olmak da önemli. tadını alınca yeniyor sürekli.

slm kızlar ödemim var ya topuklarımın üzerine basamayorum heryerim şiş ve parlak parlak bana bakıyorlar o kdr şişim yani ödem çözücü yapacağım bu hafta 750gr yağ yakmışım ama tartıda ne fark sinir oldum üzerine kilo almış gösteriyorum bide bağırsaklarımla ilgili sorunlarım var onuda halledersem baya gidecek bu hafta doktorum en az 3 3.5 bekliyorum gitmesi için didi tuzsuz yicem şimdi tuzsuz kepekli ekmeğimide aldım bide çay içeceğim ödem çözücü umarım gerçekten veririm

:))) Ne çok sınav varmış böyle yaaa...
Bankalarda kesin torpil oynuyor ve çok yorucu...KPSS Temmuzda değilmi.? Az kalmış..
Hadi hayırlısı...

Erzurumda mı çok sıcak..??

Aslında en güzeli ve en kolayı yürüyüş, keşke düzenli yapabilsek...

:)) Bayağı seviyomuşsun eti..:))

dilenciii'm blog yapmışsın kendine ..:))

artik ruyalarima girmeye basladi zayiflamak. sanirim cok kafama takiyorum. her internete girdigimde zayiflama sitelerine bakiyorum.1 haftadir o kadar dikkat etmeme ragmen kilo vermeyi birak 2 kilo almisim.( daha adet olmadim 2 hafta geciktim. birkac aydir cok duzensizim 2 3 hafta gecikmeyle adet oluyorum)

bugun platese basladim bakalim ne olacak. haziranin sonuna kadar 90 olsam cok mutlu olacagim.

gunluk yediklerimde bunlar:

sabah 2 dilim ekmekle peynir yada yumurta domates salatalik.
ara bir meyve.
oglen corba
ara salata yada sebze turu birsey ama az.
aksam yaptigim yemekten az ve salata

gunde 2 kahve iciyorum sekerli ve sutlu ( sekersiz icemiyorum )

Merhaba Hazalim,kesin regl olamadığın içindir kilonun fazlalığı..bende yaşıyorum adet düzensisliğini...
En son gittiğim jinekoloğun çok faydası oldu verdiği ilacı kullandıktan sonra bu ikidir düzenli görüyorum...

Birde her öğünde süt grubuda tüketmeye çalış..yoğurt vs.KAlsiyum yağ yakmada yardımcı..

:))) Ne çok sınav varmış böyle yaaa...
Bankalarda kesin torpil oynuyor ve çok yorucu...KPSS Temmuzda değilmi.? Az kalmış..
Hadi hayırlısı...

dilenciii'm blog yapmışsın kendine ..:))

evet canım 10undaydı herhalde. bişey olacağı yok da işte bi bakalım nasıl oluyomuş bu sınavlar diye..

blog şart olmuştu artıkyerimseniben

ben tamamım. aldım gazımı geldim. marketten diyete uygun malzemeler aldım. bugün de geri dönüyorum yürüyüşe. bandın tozunu almam lazım önce bir:) yine bir çizelgeye dönme günleriyle karşınızdayım-tatlicadiarzu- yena sen de katıl bana hadi bak ara açıldıkça toparlanmak zor oluyormafoldumben

Kızım dersaneden geldikten sonra eşim çocukları alıp dışarı çıktı..Ben yanlız kalmak istedim evde..

Hava güzel olsaydı yürümeye çıkacaktım,çok iyi geliyor bana...Maalesef hava yağmurlu burda..
Bende leslie yaptım..Şimdide kahvemi içiyorum oooh mis gibi...

Sürekli değilde,yanlızlık ve sessizlik bazen çok iyi oluyor..:))

dilencii ben lıght ürünleri sevmiyorum ama geliyorum arkandan tamam..Aldım gazı..:))

Erzurumda mı çok sıcak..??

Aslında en güzeli ve en kolayı yürüyüş, keşke düzenli yapabilsek...

Evet şaşırtıcı değil mi ? Benim için daha da şaşırtıcı normalde bu ayda erzurumda kar bile yağar ama 2 gündür aşırı sıcak. Küresel ısınma erzuruma da geldi sonunda galiba kaydirigubbakcemile3 Günde 2-3 saat yürüyerek 3 ayda 27 kilo veren ben bilincindeyim ama işte şeytan rahat bırakmıyor boshayallersmile

canım ben süt ve yoğurt alıyorum kalorisi ne kadar azsa o kadar kar diyerek. diyetten sonra hayatıma yarım yağlılarla devam edicem:)

klasik eti form var ya mukavva diyolar:) onun paketi 160 kalori iken çörekotlu bi çeşidi var 116 kalori. hem de çizi gibi daha güzel. onun yarısı ve ayranla baya tatmin edici bir ara öğün oluyor. ondan aldım. yemek yapmaya üşenirsem acelem olursa en azından hemen bi çorba yapayım diye hazır çorbalardan aldım. meyve sebze falan aldım. ekipmanlarım bunlar:)) bi de bloğa yazınca amacımı hatırladım o da gaza getirdi:)

şu bir hafta çizelgemize dönelim yena. daha fazla boşa gitmesin. seni 90 ın laneti beni de 80 in korkusu bıraksın artık!! :bbo: bu rakamlar insana acayip yapışıyor. hadi bakalım vınnnnnn uçuyoruzzzzzhihoyyyt

kızlar nasılsınız.zayıflayıp birinci olanları kutlarım.o kadar çok sayfa birikmiş ki onları okumak baya vaktimi aldı!allahtan çok hızlı vodafonum var.!!!!!!!!!!!!!!!!nerdeyse 10 dakika da bir iki sayfa okuyorum.
şimdi bende böyle zamalarda sevgili Beyzusumun taktiğini kullanıp aradan aranıza sızayım.
ustalarla başım dertte.yarın geliriz diyorlar 3 gün ortada yoklar.akşam dokuz olmuş biri geldi.bende kızdım.karanlıkta uyduruk kaydırık çatı üstüne şıngıl döşüyecekler.
herhalde bu hafta sonu bitecek bende badanaya başlıyacağım.
hava çok yağmurlu.zaten eşimde bu aralar çeşme gibi.mübarek nerdeyse tuvalete yerleşeceğiz.
sonradan alıntılarım.kusuruma bakmayın.
hepinize sevgiler.

kızlar bu sınavlar beni bitirdi diyet miyet gitti yani bir hafta sonra bitecek verdiğimi almasam bari regl de olamadım yarın biraz toparlarım ama günde üç saat uykuyla irade mirade kalmıyor bende artık

bi hafta sonra görüşürüz ancak artık herkese iyi zayıflamalar...

:gitme: :sinifsinif: mafoldumben :1no2:

bu arada zeynep abla kolay gelsin sana da tamirat işleri zordur bilirim bir an öce biter de kurtulursun inşallah

Son düzenleme:
selam kızlar. ben bu akşam bi güzel kalori depoladım. uyurken yakarım artık

Selam herkese Yena bi sen online sin sanırım

Tebrik ediyorum hepinizi devam ediyorsunuz ben bıraktım nerdeyse 5 aydır ve tabii ki kilolarda ardı ardı na gelmeye başladı 5 kilo almışım

90 olmuşum tekrar offffffffffffff

yeniden diete ve spora başlamam lazım ama bi kopukluk var sanki bende geçen yılki gibi istegim kalammış gibi kilo aldıgıma üzülüyorum eşimin takılmalarına kızıyorum ama nedense beni gaza getirmiyor ne yapmam lazım bilemiyorum

selam kızlar ben aranıza yeni katılıyorum 2 aydır diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum ve karboksiterapiye gidiyorum 9. seansım dündü daha 11 seansım var şu ana kadar 11 kilo verdim ve vücut genelinde 51 cm incelma oldu sezeryanla 2 doğum yapmış biri olarak en çok bel ve göbek kısmında yağlanma vardı belde 15 cm göbekte 17 cm incelme var çok sevindim 46 beden pantolon giyerken şimdi 42 giyiyorum daha öncede birçok kez diyet girişimim olmuştu ama sonuç bir süre sonra bırakıp fazlasıyla geri almaktı artı halsizlik baş ağrısı ağzımda yaralar filan oluşuyordu şimdi ise 2 aydır hiç böyle bir sorunum olmadı hatta listemdeki yiyecekler fazla bile geliyor onun için herkese tavsiyem imkanı olan mutlaka diyetisyenden yardım alsın bilinçsiz diyetler uygulayıp sağlığınızdan olmayın lütfen ben 11 kilonun 10,800gr yağdan verdim bu çok önemli sadece 200gr kas kaybı oldu herkese başarılar diliyorum amacım 38 bedene düşmek inşallah düşebilirim

Senin adına çok sevindim ama Erzurum gibi bir şehirde emin olun ben diyetisyenlerden daha bilgiliyim :1closedeyes: . Bizimle paylaşırmısın yediklerini yaptıklarını nasıl verdiğini kilolarını bilmiyorumkismile . İnşallaahh bilgilerinden faydalanıp kilo verebilirim :Saruboceq: Bu arada hoşgeldinnnn hihoyyyt ... olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…