Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oturup yemek yemişsin ne güzel

Yağsız hiç bişey alma kuzum evdeki peynirin sütün yoğurdunla yap diyetini.
Akşama 2 köfte daha ekle

Menüm;
Kalkınca 2 bardak su.
Kahvalti; bol domates, salatalık, kıl biber, maydonoz, 1 haşlanmış yumurta , maydonoz.

Ara: 3 yeşil erik.

Akşam; közlenmiş( domates, biber ve kabak), cacık.

Ara: 1 sade kahve

Dukan bira, 1 saat yürüyüş

60 kiloyum fakat kendime bu yolda arkadaşlar arıyorum destek olacağım o da yeri gelince bana olacak.. önemli olan bu savaşın insanları olmamız bence kilonun kaç olduğu pek önemli değil
Hoşgeldiniz tabi ki de katılabilirsiniz. Kilo önemli değil.hepimizin kiloları farklı zaten

bonus kiraz sapı mideni agritiyor mu ?

Ben kendi kuruttuğumdan yapıyosam hayır.
Hazır aldık oğlana dr verdi diye ondan içtim sabah pratik oluyoda hep katkılı.
%10 kiraz sapı varmış içinde pehh hiç bi bitkiyi poşetli içmiyorum zaten tadıda olmuyor.
Biraz midem garip oldu işte onu içince

ben de kendi kuruttugumdan icmistim mahvoldu deldi midemi. demek her bünyeye iyi gelmiyor.

Bende artık sabah yuruyuslerine baslayacagim komşularla

Kahvaltı yap çik dedilerde ben 8 de yiyemem ki
Öyle ise yaramaz dediler de bence yarar diye düşündüm sonuçta öğlen spor yaptiigmiz da oliyor sonuçta dimi

Minik kuş bu süreçte konu komşulara halt etmek düşer onlarda onu yapmış zaten
Yemeğin üstüne zaten çıkılmaz kalbi yoruyor iyi değil.

Açta çıkmak zorunda değilsin bu sana bünyene bağlı.
Aç yürüyüşe çıktın kötü oldun diyelim aç çıkma ama doyma.
Süt meyve olur 2 ceviz kayısı olur at ağzına öyle git.
Kahve iç yağ yakımını hızlandırıyor aç karnına herkes içemiyor sütlü kahvede olur.

En iyi saatler sabah ve akşam üzeriymiş ama ne zaman müsaitsen o zaman olur önemli olan bizim için düzenli yürüyüşü hayata sokmak onca işin arasına sıkıştırmak.

Sabah yapılan senn işine yemeğine engel değil en güzeli. Sonra hep bişey çıkıyo kalıyo spor.
Birde güne başlarken yapılan 45 dk lık aktif yürüyüş vs ler gün içinde de kalori yakımınu devam ettiriyormuş diye okumuştum.

Yami moturu zabahtan bi kaptırıyon o hızla ohooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…