Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın fıstıklar...

diyet açısından berbat bir hafta sonuydu...onun dışında süper geçti....cumartesi 90 dk...pazar 90 dk dışarda yürüyüşümü yaptım...

düğünümüz vardı...kuzenim yani teyzemin kızı evlendi...bütün kurtlar döküldü....))))

ama düğün yemeklerinden tadınca... sizce tatmakla kalmışmıdır?....)) ) tabiki hayır..neyse yediklerimi hiç yazmıyım..topikten atılma sebebim olur....))

bugünden itibaren dikkat etmeye başlıyorum kızlar..sıkıldım artık yerimde saymaktan...

yağmurgözlüm,mutluluklar dilerim kuzenine..
bence düğün yemeklerini çok takma..Çünkü iyi hareket etmişsin belli,sesin iyi geliyor..:))

Kesin bu cuma tartıda az çıkıcaksın...

Geçen hafta 2 kilo vermişim. Yarın diyetisyene gidicem ya onun da gazı var.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

sabah 1 bardak su+tiroid ilacı

yolda bir küçük şişe su

1 kk yağsız peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 yaprak marul
1 dilim ekmek ( tam bugday )

1 fincan çayla kahvaltımı yaptım

ara
yeşilçay papatya karışık çay 1 dilim limonla

canım benim teşekkürler...hep beraber inş dediğin gibi olurda yerimde saymaktan kurtulurum....25 hazirana kadar kaçamak yapacak bir durum yok...yemin törenine kadar...orda nolur bilemem...:)) şimdilik bir siparişi yok paşamın...

kızlar bir fikir verin bana...biliyorsunuz ben yemeğimi evden getiriyordum..malum haftasonu düğündeydim...düğün sonu teyzem eniştem yalnız kalmasın diye onlara gittik...geç döndük yemek yapamadım...

eee hafta sonuda ipin ucu bayağı bir kaçtı...

dışardan ne yesem...benim fikrim simit domates peynir yemek...

bir alternatif de büfeden ton balıklı sandviç...

vee bir alternatif daha köfte sizce hangisini söyliyim??????

öncelikle teşekkürler umut bahar tabiki paylaşırım listemi ama karboksiterapininde etkisi olduğunu düşünüyorum incelmemde ve sıkılaşmamda imkanın varsa ona gitmenide tavsiye ederim diyetim ilk 1 ay aynıydı sonraki ay biraz eksiltme oldu ama memnunun hiç acıkmıyorum hatta yediklerim fazla bile geliyor denemek istersen akşam yazarım mutlaka şuan evin içinde iki ufak çocuğum var rahat vermiyorlar :)) ama yinede ben bir diyetisyenden yardım alıp kendine özel diyet yapmanı tavsiye ederim akşam mutlaka yazıcam

arkadaşlar ben sizin yediklerinize bakıyorumda benim listeme göre hiç sağlıklı değil yapmayın lütfen verdiğiniz kilolar su ve kas kaybı olur en kısa zamandada geri alırsınız örnek listemi akşama yayınlıyacağım lütfen 1 inceleyin tabiki herkese özel olması daha doğru ama hiç değilse hangi öğünde neleri ne kadar yemeniz gerektiğini öğrenmiş olursunuz ben 11,200gr verdim 2 ayda ama bunun 11 kg yağdan gitti bu çok önemli ayrıca her diyeti sıkılıp en fazla 2 hafta sürdürebilen ben bunda hiç sıkılmadım değişim listeleri var istediğim herşeyi yiyebiliyorum isteyen arkadaşlar olursa değişim listeleri hakkındada bilgi verebilirim

yağmurgözlü arkadaşım simit diye önemsemediğimiz yiyecek 4 dilim ekmek anlamına geliyor +yağ benim diyetisyenimden öğrendiğime göre bu gibi durumlarda ton balıklı sandiviç veya köfte ama ekmeği az olacak ayran filan daha iyi hemde daha doyurucu yinede sen bilirsin

şu saate kadar yediklerim:
08:15 limonlu ılık su maydonoz domates salatalık 2 dilim light ekmek azıcık light peynir
09:30 1 adet kivi
10:00 200 ml light süt
11:50 yeşil çay
13:30 salata ve yarım porsiyon taze fasulye
14:30 semizotlu light yoğurt
14:45 yeşil çay
........................
benim günlük menüm aşağı yukarı bu. ikindiden sonra bir tost ve light ayran, akşam tavuk balık et ya da sebze yemeği ve salata...hem sağlıklı bir menü hem de çok aç kalmıyorsun.
acıktığım zaman imdadıma yeşil çay yetişiyor, hemen iştahımı kapatıyor. yeşil çay içemeyenler gingkolu yeşil çayı denesinler daha içilebilir bir çay.

canım bu durumlarda köfte ekmek ye ama ekmeğinin yarısını bırak

merhaba arkadaşlar bu sıralar uğrayamıyorum evde internetimi ptal ettirdim akşamları eşimin telinden et kullanacağım artık akşamları uğrarım size bu hafta iyiydi benim için ama ipin ucunu çok kaçırıyorum

merhaba headlion. sanirim ankaradan katiliyorsun. bana gittigin diyetisyeni adresini ve adini yazarmisin.yazin geldigimde ankaraya diyetisyene gitmek istiyorum. tavsiye edermisin gittigin diyetisyeni?

kızlaarrrrrrr sınavsa sınav diyeti bozmak yok dedim veeeee bu sabah on kiloya yarım kilo kaldığını gördüüüüüümmmmmm on kilo ödülümü ertelediğime üzüldüm amma dokuz buçuk kiloyu attığıma sevindimm üstelik adetim geciktiği haldeeeee delikafadulden

yalnız bir de para biriktirme topiği olsa çok sevincem malum sınav zamanı deli gibi para harcıyorum mutlu olmak için yok o kitap o fotokopi dur şu pantolonu da alayım gardrobu yenilemek lazım lazım da lazım büyük bedenler dünyanın parası dersin adamlar inciler döşüyolar kmaşlara hayır zaman da yok manyak gibi bi saatte bütün çarşıyı geziyorum bir de para biriktirme topiği olsa çok sevincem yavvv:)))))) akannehir

bu arada on kilo ödülüm çikolatalı pasta yirmi kilo ödülüm kırmızı et ve pilav otuz kilo ödülüm ise iskender daha ilerisini düşünmedim daha oyyy ooyyyyy:)))) sırnaşık şey cokacimcoook

Son düzenleme:
merhaba hazalım gittiğim diyetisyenden memnunum karboksiyide aynı yerde yaptırıyorum oradaki herkes çok güler yüzlü candan samimi yani tavsiye ederim ama buradan adres vermem doğrumu bilmiyorum diyetisyenin adı gülay sağlık nette ben çok fazla bilgi bulamamıştım başlarken bir arkadaşım tavsiye etmişti hatta ikimiz beraber başladık diyete oda çok memnun adres vermek sorun olmazsa eğer veririm bu konuda beni bilgilendirirmisin

biraz geç oldu ama yeni fırsat bulabildim
sabah: 1 dilim peynir 30gr. 2 dilim ekmek 4 adet zeytin 1 bardak süt söğüş salata sınırsız
ara: 2 porsiyon meyve 2 ceviz
öğle: 60gr et-köfte-balık-tavuk bol salata 1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara: 2 porsiyon meyve 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
akşam: 200gr sebze yemeği bol salata 2 dilim ekmek 1 su bardağı yoğurt
ara: 2 porsiyon meyve

diyet listem bu öğünlerin yerlerini değiştirebilirsiniz diyet kola çay kahve soda vs sınırsız yanlız şekersiz olacak fakat ben günlük 2 bardak çay ve 1 bardak nescafe içiyorum ama şekerli umarım faydasını görürsünüz bu arada son ara öğünümü 22:00 da yiyiyorum o saatten sonra birşey yemiyorum

yağmurgözlü ne yedin..??

Ben simit peynir tercih ederdim..:)))

bravo canım. ama bişey dikkatimi çekti. sen kırmızı et yemiyor musun hiç?

Günaydın çıtırlar...a.s.

Yenacığım benide çıtırlardan sayarmısın.biraz kartlaşmış olsamdakaydirigubbakcemile3

carnivale sağol yavrucuğum.üşütmesem iyidir.laf aramızda bu kadar koşturmacaya yarım kilo almışım.ben kilolarım sayesinde dans öğreniyorum.iki ileri bir gerikafamçokkarıştı
Dilenci sınavlarda başarılar.Yenacığımın çocuklarına da...
Yasafatım ne oldu artıkın görüşemiyoruz.ben bu aralar üşütmek üzereyim.adamlar pimapenleri takmışlardı.gayet güzel monte ettiler.4 cam çift açılımlı anlaşmıştım.hepsini tek açılım yapmışlar.kavga dövüş 2 tanesini söktürdüm.diğer ikisine karşı kapıya sineklik yapacaklar.hiç inşaat işine girişmeyin.resmen paranızla işkence.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…