günaydın fıstıklar...
diyet açısından berbat bir hafta sonuydu...onun dışında süper geçti....cumartesi 90 dk...pazar 90 dk dışarda yürüyüşümü yaptım...
düğünümüz vardı...kuzenim yani teyzemin kızı evlendi...bütün kurtlar döküldü....))))
ama düğün yemeklerinden tadınca...sizce tatmakla kalmışmıdır?....)) ) tabiki hayır..neyse yediklerimi hiç yazmıyım..topikten atılma sebebim olur....))
bugünden itibaren dikkat etmeye başlıyorum kızlar..sıkıldım artık yerimde saymaktan...
Geçen hafta 2 kilo vermişim. Yarın diyetisyene gidicem ya onun da gazı var.
yağmurgözlüm,mutluluklar dilerim kuzenine..
bence düğün yemeklerini çok takma..Çünkü iyi hareket etmişsin belli,sesin iyi geliyor..:))
Kesin bu cuma tartıda az çıkıcaksın...
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar bir fikir verin bana...biliyorsunuz ben yemeğimi evden getiriyordum..malum haftasonu düğündeydim...düğün sonu teyzem eniştem yalnız kalmasın diye onlara gittik...geç döndük yemek yapamadım...
eee hafta sonuda ipin ucu bayağı bir kaçtı...
dışardan ne yesem...benim fikrim simit domates peynir yemek...
bir alternatif de büfeden ton balıklı sandviç...
vee bir alternatif daha köfte sizce hangisini söyliyim??????
arkadaşlar ben sizin yediklerinize bakıyorumda benim listeme göre hiç sağlıklı değil yapmayın lütfen verdiğiniz kilolar su ve kas kaybı olur en kısa zamandada geri alırsınız örnek listemi akşama yayınlıyacağım lütfen 1 inceleyin tabiki herkese özel olması daha doğru ama hiç değilse hangi öğünde neleri ne kadar yemeniz gerektiğini öğrenmiş olursunuz ben 11,200gr verdim 2 ayda ama bunun 11 kg yağdan gitti bu çok önemli ayrıca her diyeti sıkılıp en fazla 2 hafta sürdürebilen ben bunda hiç sıkılmadım değişim listeleri var istediğim herşeyi yiyebiliyorum isteyen arkadaşlar olursa değişim listeleri hakkındada bilgi verebilirim
Senin adına çok sevindim ama Erzurum gibi bir şehirde emin olun ben diyetisyenlerden daha bilgiliyim :1closedeyes: . Bizimle paylaşırmısın yediklerini yaptıklarını nasıl verdiğini kilolarını bilmiyorumkismile . İnşallaahh bilgilerinden faydalanıp kilo verebilirim :Saruboceq: Bu arada hoşgeldinnnn hihoyyyt ... olumunekankayizsmile
kızlaarrrrrrr sınavsa sınav diyeti bozmak yok dedim veeeee bu sabah on kiloya yarım kilo kaldığını gördüüüüüümmmmmm on kilo ödülümü ertelediğime üzüldüm amma dokuz buçuk kiloyu attığıma sevindimm üstelik adetim geciktiği haldeeeee delikafadulden
yalnız bir de para biriktirme topiği olsa çok sevincem malum sınav zamanı deli gibi para harcıyorum mutlu olmak için yok o kitap o fotokopi dur şu pantolonu da alayım gardrobu yenilemek lazım lazım da lazım büyük bedenler dünyanın parası dersin adamlar inciler döşüyolar kmaşlara hayır zaman da yok manyak gibi bi saatte bütün çarşıyı geziyorum bir de para biriktirme topiği olsa çok sevincem yavvv:)))))) akannehir
bu arada on kilo ödülüm çikolatalı pasta yirmi kilo ödülüm kırmızı et ve pilav otuz kilo ödülüm ise iskender daha ilerisini düşünmedim daha oyyy ooyyyyy:)))) sırnaşık şey cokacimcoook
Günaydın çıtırlar...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?