- 8 Nisan 2017
- 57.310
- 308.119
- 698
Ben dediysem doğrudurAaaaa kim demis
Yokkk kuzum yok biz yemeyiz sen meraklanma helekii sporumu yaptiysam bir lokma bile yememBen dediysem doğrudurBonus bizim takımı egale etmeye calisiyollaaa
Galiba çok yiyip sistiler bizi de sisirmeye calisiyorlar yetiş
haydin kalk hele birlikte yapak
haydin kalk hele birlikte yapak
Tamam yaaa gittim siz yapin hele ama yemeyide ihmal etmemek şartiylaSen çekilsene be bize göre o
Çok pis inat ettim tatlım. Cuma günü gümbür gümbür geliyorzhaydin kalk hele birlikte yapak
Bende başarılar diliyorumİyi akşamlar kızlar. Bugünün menüsünü yazayım
Kah yulaf sütlü ballı elmalı domates sosu
Akşam yarım kase tavuklu bulgur pilavı salata
Ablamdaydım orda yarım poaça bir tane makarna :) bir çatal bile değil :) 6 takımı yenmemiz lazım.
YYalnız şimdi fırından poaça çıktı. İnş yarım yiyerek kapatrm günü
Su 2 lt spor 45 dk leslie ve 10 bin adım
Sen yol yorgunusun otur dinlen bol köpüklü kahve yaptım yanına elmalı kurabiye dinlen senhaydin kalk hele birlikte yapak
İyi akşamlar kızlar. Bugünün menüsünü yazayım
Kah yulaf sütlü ballı elmalı domates sosu
Akşam yarım kase tavuklu bulgur pilavı salata
Ablamdaydım orda yarım poaça bir tane makarna :) bir çatal bile değil :) 6 takımı yenmemiz lazım.
YYalnız şimdi fırından poaça çıktı. İnş yarım yiyerek kapatrm günü
Su 2 lt spor 45 dk leslie ve 10 bin adım
Her gün bahçeye bakiyorim kabagim olmuş mu diye günlük kabak yiyorim hey yavrum heyGulumse24 bak heleee hırs yapmışlar fenaymislar birde canlarida yemek istiyimus boyna İskender künefe falan yiyolarmis cokkk karışacak ortalik cokkk
Her gün bahçeye bakiyorim kabagim olmuş mu diye günlük kabak yiyorim hey yavrum hey
Kız icinde kabak ağacı cikacakHer gün bahçeye bakiyorim kabagim olmuş mu diye günlük kabak yiyorim hey yavrum hey
Kız icinde kabak ağacı cikacakkek borek pogca misss sicacik misler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?