- 8 Nisan 2017
- 57.310
- 308.119
- 698
Bahcemi cekip atayım bir gün dolmalık biber domates daha olmadı ama domates ve kabak bahcemdenOvv bahçe kabağı market pazar kabağından daha iyi ödem attırır
Sen öyle san bonusum kabak tadi veriyoo yemeyinOvv bahçe kabağı market pazar kabağından daha iyi ödem attırır
Yavrum sana geçmiş yıllardaki gezilerimden gurme sofralarimdaki yemek koleksiyonumu gostereyim istersenSen öyle san bonusum kabak tadi veriyoo yemeyin
Yok canim boş laflara karnim tok benim, beni kötü emellerine alet edemezsinYavrum sana geçmiş yıllardaki gezilerimden gurme sofralarimdaki yemek koleksiyonumu gostereyim istersen
Kuru iftiraYok canim boş laflara karnim tok benim, beni kötü emellerine alet edemezsin
Zipzip- beni cagardilar buraya aklima girmeye calisiyolar
Altına imza mi atarım bonus doğru söylüyorZipzip- yalan kendi bizi tehditle kek yemeye zorladı
Altına imza mi atarım bonus doğru söylüyor
Ben onların topige gittim mi böylebakıp geliyorum sadece
tabiiii hicc bakarmisinAltına imza mi atarım bonus doğru söylüyor
Ben onların topige gittim mi böylebakıp geliyorum sadece
Aaaaa bu nasil bir yer allahim ben nereye dustum yolumu göster topigime gideyimZipzip- yalan kendi bizi tehditle kek yemeye zorladı
Buraya giren kolay kolay çıkamazAaaaa bu nasil bir yer allahim ben nereye dustum yolumu göster topigime gideyim
Hadi ben gittim iyigeceler siz acsiniz beni çiğ çiğ yersinizBuraya giren kolay kolay çıkamaz
Kiz nireye daha sana karpuz kesecektikHadi ben gittim iyigeceler siz acsiniz beni çiğ çiğ yersiniz
Yok yok teşekkür ederim diyetteyimKiz nireye daha sana karpuz kesecektik
Hadi git yat yarın yine bekleriz iyi gecelerYok yok teşekkür ederim diyetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?