- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.233
- 158
- 34
Fisfikleme takım arkadaşımı.. ayrıca biz ne supangle kekler yedik,siz yeyin bacim:)))yesil çayda neyin nesi canim gel ben sana soyle guzel supangle bide kek yaptim sütlü nescafeyle guzel gider
yesil çayda neyin nesi canim gel ben sana soyle guzel supangle bide kek yaptim sütlü nescafeyle guzel gider
Bizde çoktan gectik o isleri birak kizin yakasinayaaaa yesin bir gram kalmis zatenFisfikleme takım arkadaşımı.. ayrıca biz ne supangle kekler yedik,siz yeyin bacim:)))
Yerler kiz birak bosver diyette neyin nesirakip takımdan atak görüyorum ama yemezlerrrrr
Menudekiler bugün hiç doymadim sankiMiktar olarak mı? Benimde öyle oldu sanki şiştim sofrada
Sen yeNe kadar da güzel iste yemek güzeldir
Tebrik ederim bende canimSen yeseni tutmuyorum
Saka maka güzel kilo vermişsiniz 85lerden 68lere
Bende 88 kusurle başladım
Canım misafire özel iskender sonrası künefe var yermisinyesil çayda neyin nesi canim gel ben sana soyle guzel supangle bide kek yaptim sütlü nescafeyle guzel gider
Bir kaşık da aspir yağı koymuşlar bu dediğin e ek olaraktan yağ yakımı ve bağırsakları etkili çalıştırıyor MuşKalkiyimda yogurt zencefili zerdeçal karıştırıp yiyeyim
Yok bebem ben aç uyurum bana dokunan seyler söylirsinCanım misafire özel iskender sonrası künefe var yermisin
Bir kereden biseu olmaz gel yafrum senYok bebem ben aç uyurum bana dokunan seyler söylirsin
Bir kereden biseu olmaz gel yafrum sen
Aaaaa kim demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?