merhaba hazalım gittiğim diyetisyenden memnunum karboksiyide aynı yerde yaptırıyorum oradaki herkes çok güler yüzlü candan samimi yani tavsiye ederim ama buradan adres vermem doğrumu bilmiyorum diyetisyenin adı gülay sağlık nette ben çok fazla bilgi bulamamıştım başlarken bir arkadaşım tavsiye etmişti hatta ikimiz beraber başladık diyete oda çok memnun adres vermek sorun olmazsa eğer veririm bu konuda beni bilgilendirirmisin
bravo canım. ama bişey dikkatimi çekti. sen kırmızı et yemiyor musun hiç?
tebrikler çok iyi gidiyorsunalkisalkisalkiskızlaarrrrrrr sınavsa sınav diyeti bozmak yok dedim veeeee bu sabah on kiloya yarım kilo kaldığını gördüüüüüümmmmmm on kilo ödülümü ertelediğime üzüldüm amma dokuz buçuk kiloyu attığıma sevindimm üstelik adetim geciktiği haldeeeee delikafadulden
yalnız bir de para biriktirme topiği olsa çok sevincem malum sınav zamanı deli gibi para harcıyorum mutlu olmak için yok o kitap o fotokopi dur şu pantolonu da alayım gardrobu yenilemek lazım lazım da lazım büyük bedenler dünyanın parası dersin adamlar inciler döşüyolar kmaşlara hayır zaman da yok manyak gibi bi saatte bütün çarşıyı geziyorum bir de para biriktirme topiği olsa çok sevincem yavvv:)))))) akannehir
bu arada on kilo ödülüm çikolatalı pasta yirmi kilo ödülüm kırmızı et ve pilav otuz kilo ödülüm ise iskender daha ilerisini düşünmedim daha oyyy ooyyyyy:)))) sırnaşık şey cokacimcoook
işleri bitiremedin mi hala pek gözükmüyorsun ...allah yardımcın olsun canımşu saatte topikte tek başımayım.uzaylılar gelip beni kaçırsa diye hayal kuruyorum..
ben geçen hafta citolden izin almıştım.belki bu haftada alırım.
Yağmur gözlü geç oldu ama allah kavuştursun.oğlunun nereye gideceği belli oldumu?bu arada düğün mevsimide başlamış.benimde burda 17 senelik komşumun kızı bu ay evlenecek.ama düğün ist.da eşimle nasıl giderim.o kadar da istiyorum ama kısmet..
bravoooookaydirigubbakcemile5..... işte azim işte sonuç...olumunekankayizsmile........ bende nerde ki bunlar.........bilmiyorumkismile bilmiyorumkismileyok canım ben erzincanlıyım da köken olarak, bizde eti çok özel bi şekilde hazırlarlar diyetteyken ızgara köfte yiyorum tabi ama benim ödül olarak bahsettiğim o özel hazırlanmış parça et:)))):CüvCüv:
ve ve ve veeeeee kızlar tam on kiloyu vermiş bulunuyorummmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyy delikafadulden
çikolatalı pastamı yemeye gidiyorummmmmmm bugünnnn tabi bi dilim on kilo ödülü yani :teytey:
Yenacığım benide çıtırlardan sayarmısın.biraz kartlaşmış olsamdakaydirigubbakcemile3
carnivale sağol yavrucuğum.üşütmesem iyidir.laf aramızda bu kadar koşturmacaya yarım kilo almışım.ben kilolarım sayesinde dans öğreniyorum.iki ileri bir gerikafamçokkarıştı
Dilenci sınavlarda başarılar.Yenacığımın çocuklarına da...
Yasafatım ne oldu artıkın görüşemiyoruz.ben bu aralar üşütmek üzereyim.adamlar pimapenleri takmışlardı.gayet güzel monte ettiler.4 cam çift açılımlı anlaşmıştım.hepsini tek açılım yapmışlar.kavga dövüş 2 tanesini söktürdüm.diğer ikisine karşı kapıya sineklik yapacaklar.hiç inşaat işine girişmeyin.resmen paranızla işkence.........
yok canım ben erzincanlıyım da köken olarak, bizde eti çok özel bi şekilde hazırlarlar diyetteyken ızgara köfte yiyorum tabi ama benim ödül olarak bahsettiğim o özel hazırlanmış parça et:)))):CüvCüv:
ve ve ve veeeeee kızlar tam on kiloyu vermiş bulunuyorummmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyy delikafadulden
çikolatalı pastamı yemeye gidiyorummmmmmm bugünnnn tabi bi dilim on kilo ödülü yani :teytey:
tebrikler çok iyi gidiyorsunalkisalkisalkis
bravoooookaydirigubbakcemile5..... işte azim işte sonuç...olumunekankayizsmile........ bende nerde ki bunlar.........bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Günaydın kızlar.
Yoğurt içine 1 çay kaşığı tarçın,1çay kaşığı zencefil,1 çay kaşığı zerdeçal koyup yiyorum 2 gündür. Bir bayan bununla 2 haftada 4 kilo vermiş. Kilo verdirir mi bilmiyorum ama iltihap söktürücü olduğu kesin boğazım şiş 2 gündür onu yedikten sonra hemen afedersiniz balgam getirmeye başladı. Umarım kilolara da kesin çözüm olur.
Carnivale tebrikler. Ben 30 kilo verdiğim dönemlerde kendimi ayda 1 kez mutlaka ödüllendirirdim. Yani gidenler bir günde geri gelmiyor :)
ama ama ama ben şey eee sadece her on kiloda bir yani yoksa pastayı yiyciim devam ediciiim rejimime başka lokma yok yanibilmiyorumkismile
kilomu tam verirsem de ödül mödül yok geri gelmesin yaaa ne olur((((( mafoldumben
dikkatliyim azimliyim sabırlıyım hedefe kilitenmiş durumdayım bi de eskiden bunu hiç iş hayatım gibi düşünmezdim acaip hırslıyımdır ben iş hayatında afaedersiniz eşşek gibi çalışırım yani. e dedim bunu da bi iş gibi gör bu da savaşmadan kazanılamaycak bişi ööle bi mantıkla daha sağlam oldu ne biliiim bi kızılderili atasözü vardır özgürlük onun bedelini hergün yeniden ödeyenindir diye buzdolabı kapağında öncesi sonrası resimlerinin yanında o da duruyo))) yerimseniben
canım ekmeksiz yedim...canım bu durumlarda köfte ekmek ye ama ekmeğinin yarısını bırak
canım sağolasın...düşününce simitten vazgeçtim....))yağmurgözlü arkadaşım simit diye önemsemediğimiz yiyecek 4 dilim ekmek anlamına geliyor +yağ benim diyetisyenimden öğrendiğime göre bu gibi durumlarda ton balıklı sandiviç veya köfte ama ekmeği az olacak ayran filan daha iyi hemde daha doyurucu yinede sen bilirsin
para biriktirme tasarruf topiğine girebilirsin canım..bir ara gezinirken gözüme çarpmıştı...öyle bir topik var...ama tam olarak nerde diye sorma bulamam şimdi....))kızlaarrrrrrr sınavsa sınav diyeti bozmak yok dedim veeeee bu sabah on kiloya yarım kilo kaldığını gördüüüüüümmmmmm on kilo ödülümü ertelediğime üzüldüm amma dokuz buçuk kiloyu attığıma sevindimm üstelik adetim geciktiği haldeeeee delikafadulden
yalnız bir de para biriktirme topiği olsa çok sevincem malum sınav zamanı deli gibi para harcıyorum mutlu olmak için yok o kitap o fotokopi dur şu pantolonu da alayım gardrobu yenilemek lazım lazım da lazım büyük bedenler dünyanın parası dersin adamlar inciler döşüyolar kmaşlara hayır zaman da yok manyak gibi bi saatte bütün çarşıyı geziyorum bir de para biriktirme topiği olsa çok sevincem yavvv:)))))) akannehir
bu arada on kilo ödülüm çikolatalı pasta yirmi kilo ödülüm kırmızı et ve pilav otuz kilo ödülüm ise iskender daha ilerisini düşünmedim daha oyyy ooyyyyy:)))) sırnaşık şey cokacimcoook
yenam canım..köfteyi tercih ettim çünkü hafta sonu düğün evinde yeterince karbonhidrat aldım dedim...:))yağmurgözlü ne yedin..??
Ben simit peynir tercih ederdim..:)))
sağolasın ablacım...izmirde oğlum seferihisarda...şu saatte topikte tek başımayım.uzaylılar gelip beni kaçırsa diye hayal kuruyorum..
ben geçen hafta citolden izin almıştım.belki bu haftada alırım.
Yağmur gözlü geç oldu ama allah kavuştursun.oğlunun nereye gideceği belli oldumu?bu arada düğün mevsimide başlamış.benimde burda 17 senelik komşumun kızı bu ay evlenecek.ama düğün ist.da eşimle nasıl giderim.o kadar da istiyorum ama kısmet..
meyveli yoğurt..tatlı istegini bastırır canım..yada tarçınlı süt iç...Bende tam yeniden adapte oldum dikkat etmeye,egsersiz yapmaya,egsersize devam ediyorum ama...
MAlum günüm olunca,tatlı krizim tavan yaptı,bakalım bu cuma almış olduğum kiloyu verebilecekmiyim..
merhaba hazalım gittiğim diyetisyenden memnunum karboksiyide aynı yerde yaptırıyorum oradaki herkes çok güler yüzlü candan samimi yani tavsiye ederim ama buradan adres vermem doğrumu bilmiyorum diyetisyenin adı gülay sağlık nette ben çok fazla bilgi bulamamıştım başlarken bir arkadaşım tavsiye etmişti hatta ikimiz beraber başladık diyete oda çok memnun adres vermek sorun olmazsa eğer veririm bu konuda beni bilgilendirirmisin
bu korboksi dediğin hastanedemi yapılıyor.pahalı bir işlemmi?seans başına mı ödüyorsun.yoksa toplucamı..sonbaharda ank.geldiğimde belki bende denerim.
Bence adresi vermende bir sakinca yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?