Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şu saatte topikte tek başımayım.uzaylılar gelip beni kaçırsa diye hayal kuruyorum..
ben geçen hafta citolden izin almıştım.belki bu haftada alırım.

Yağmur gözlü geç oldu ama allah kavuştursun.oğlunun nereye gideceği belli oldumu?bu arada düğün mevsimide başlamış.benimde burda 17 senelik komşumun kızı bu ay evlenecek.ama düğün ist.da eşimle nasıl giderim.o kadar da istiyorum ama kısmet..

bu korboksi dediğin hastanedemi yapılıyor.pahalı bir işlemmi?seans başına mı ödüyorsun.yoksa toplucamı..sonbaharda ank.geldiğimde belki bende denerim.

bravo canım. ama bişey dikkatimi çekti. sen kırmızı et yemiyor musun hiç?

yok canım ben erzincanlıyım da köken olarak, bizde eti çok özel bi şekilde hazırlarlar diyetteyken ızgara köfte yiyorum tabi ama benim ödül olarak bahsettiğim o özel hazırlanmış parça et:)))):CüvCüv:

ve ve ve veeeeee kızlar tam on kiloyu vermiş bulunuyorummmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyy delikafadulden

çikolatalı pastamı yemeye gidiyorummmmmmm bugünnnn tabi bi dilim on kilo ödülü yani :teytey:

Son düzenleme:
tebrikler çok iyi gidiyorsunalkisalkisalkis
işleri bitiremedin mi hala pek gözükmüyorsun ...allah yardımcın olsun canım
bravoooookaydirigubbakcemile5..... işte azim işte sonuç...olumunekankayizsmile........ bende nerde ki bunlar.........bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Günaydın kızlar.
Yoğurt içine 1 çay kaşığı tarçın,1çay kaşığı zencefil,1 çay kaşığı zerdeçal koyup yiyorum 2 gündür. Bir bayan bununla 2 haftada 4 kilo vermiş. Kilo verdirir mi bilmiyorum ama iltihap söktürücü olduğu kesin boğazım şiş 2 gündür onu yedikten sonra hemen afedersiniz balgam getirmeye başladı. Umarım kilolara da kesin çözüm olur.

Carnivale tebrikler. Ben 30 kilo verdiğim dönemlerde kendimi ayda 1 kez mutlaka ödüllendirirdim. Yani gidenler bir günde geri gelmiyor :)

Günaydın çıtırlar..En çıtır zeynep içinde kocaman GÜNAYDIN..:))

Canım başarı dileklerin için çok sağol...sende bu inşaat işlerinle bayağı yoruldun..İstediğin gibide olmamış...
Üzme kendini..Eşin üşüttümüki neden sık sık idrar yapıyor..??

Afiyet olsun...:))

Beyzuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssss....

tebrikler çok iyi gidiyorsunalkisalkisalkis

bravoooookaydirigubbakcemile5..... işte azim işte sonuç...olumunekankayizsmile........ bende nerde ki bunlar.........bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

teşekkürler canım benim sende de var yaa olur mu ööle şey sen de ödüller belirle etkili oluyo gerçekten dün akşam aç yattım resme bugün tam on kiloyu vermiş olabiliyim diye... boğazına düşkün ben :)))))))))))

ama ama ama ben şey eee sadece her on kiloda bir yani yoksa pastayı yiyciim devam ediciiim rejimime başka lokma yok yanibilmiyorumkismile

kilomu tam verirsem de ödül mödül yok geri gelmesin yaaa ne olur ((((( mafoldumben

dikkatliyim azimliyim sabırlıyım hedefe kilitenmiş durumdayım bi de eskiden bunu hiç iş hayatım gibi düşünmezdim acaip hırslıyımdır ben iş hayatında afaedersiniz eşşek gibi çalışırım yani. e dedim bunu da bi iş gibi gör bu da savaşmadan kazanılamaycak bişi ööle bi mantıkla daha sağlam oldu ne biliiim bi kızılderili atasözü vardır özgürlük onun bedelini hergün yeniden ödeyenindir diye buzdolabı kapağında öncesi sonrası resimlerinin yanında o da duruyo))) yerimseniben

Ama ne güzel bi sözmüş bu ya...hemen çalıyorum senden...yerimseniben

Bende tam yeniden adapte oldum dikkat etmeye,egsersiz yapmaya,egsersize devam ediyorum ama...
MAlum günüm olunca,tatlı krizim tavan yaptı,bakalım bu cuma almış olduğum kiloyu verebilecekmiyim..

canım bu durumlarda köfte ekmek ye ama ekmeğinin yarısını bırak
canım ekmeksiz yedim...
canım sağolasın...düşününce simitten vazgeçtim....))
para biriktirme tasarruf topiğine girebilirsin canım..bir ara gezinirken gözüme çarpmıştı...öyle bir topik var...ama tam olarak nerde diye sorma bulamam şimdi....))
yağmurgözlü ne yedin..??

Ben simit peynir tercih ederdim..:)))
yenam canım..köfteyi tercih ettim çünkü hafta sonu düğün evinde yeterince karbonhidrat aldım dedim...:))
börekler...dolmalar...etli pilavlar...baklavalar...( teyzem baklavayı çok güzel yapar )
protein olsun bu öğünde dedim..
bizim burdaki köftecide işyerlerine özel promosyon başlatmış...porsiyon köfte istersen yanında istersen tatlı...veya çorba..yada salata eşantiyon...ben salata olsun dedim..ama telefondaki bey neresiyle dinlediyse beni çorba geldi...:))))))
çorba + köfte yedim hiç ekmeksiz...
akşamda bir kase yoğurda bir dilim mısır ekmeği doğradım yedim...ara öğündede bir şeftali yedim...

sağolasın ablacım...izmirde oğlum seferihisarda...
Bende tam yeniden adapte oldum dikkat etmeye,egsersiz yapmaya,egsersize devam ediyorum ama...
MAlum günüm olunca,tatlı krizim tavan yaptı,bakalım bu cuma almış olduğum kiloyu verebilecekmiyim..
meyveli yoğurt..tatlı istegini bastırır canım..yada tarçınlı süt iç...

Bence adresi vermende bir sakinca yok.

bu korboksi dediğin hastanedemi yapılıyor.pahalı bir işlemmi?seans başına mı ödüyorsun.yoksa toplucamı..sonbaharda ank.geldiğimde belki bende denerim.

karboksiterapi hastanelerde yapılıyormu bilmiyorum ben bir güzellik merkezinde yaptırıyotum 20 seans karboksiterapi+2 ay diyet almıştım 800tl haftada 2 gün gidiyorum karboksiden sonra elektro ya alıyorlar masaj gibi hem verdiği gazın yayılmasını hemde sıkılaşmanı sağlıyor taksit yapıyorlar seans sayısını istersen düşürebilirsin o sana bağlı

arkadaslar benim tarti kafayi yemis durumda sürekli baska cikio kilom ben napcam cuma??? cok üzgünüm

arkadaslar bise sorucam
kurufasulyeyi nekadar yiyebilirz? dün yedimde bi tabak yaninda sadece salata vardi pilav yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…