Yowww dostummm yyyoooowwwHattaaa bu aksam yeee pizza canim guzel olur misgibi bol kasarliiii
Ölüm diyetimi kız buuuu bune kus kadar yemis3 günlük acliktan sonra bugünki menüm :)
saat 9
limonlu su
10.15
1 kase kiraz
13.30
tuzsuz yesil salata
18.30
yari tabak tuzsuz kabak yemegi
salatalik yesil sogan
Ölüm orucundan cikma menüsüÖlüm diyetimi kız buuuu bune kus kadar yemis
Ayyy kiyamam kiz yeee sen ac kalma bosver sen bunlarin dediklerine kulak asmaÖlüm orucundan cikma menüsü
Hee yiyim de 3 günlük emegimi cöpe atim , oldu canimAyyy kiyamam kiz yeee sen ac kalma bosver sen bunlarin dediklerine kulak asma
Ben buraya neden karisma hissi geldiyse icimdenKızlar ben pazardan beri baya dikjat ettim. Her Fırsatta yürüyüş de yaptm. Elimden geldiğince az kalori aldm. Yarın tartıda ne çıkacak çok merak edyrm. Yalnız çok spor yaptm ters tepmesin. Kas falan olmasın. Bikaç gündür kaburgalarımı hissetmeye başladım :)
3gunlukmu sadece diyettesin bize inatHee yiyim de 3 günlük emegimi cöpe atim , oldu canim
Yok gülüm 4 aydir diyetteyim , 3 günlük aclik orucu yaptim bugün oruc acma günümdü3gunlukmu sadece diyettesin bize inat
İyibari orucunu acmisin iste haydikkk simdi yemek yiyelimYok gülüm 4 aydir diyetteyim , 3 günlük aclik orucu yaptim bugün oruc acma günümdü
Sana afiyet olsunİyibari orucunu acmisin iste haydikkk simdi yemek yiyelim
Artık çok geç:) alışkanlık oldu yapıverdm.kız sen bizim takımdan msn? Ya da gizli bir dostBen buraya neden karisma hissi geldiyse icimden
Persembe gunleri agir spor yapma kaslarını dinlendirmeni tavsiye ederim tartida arti cikma ihtimali olabiliyor persembe hafif yemek yiyip spor yapma kas yaparsin
Yok degilim valla 6.takimdayim Kardeş takimArtık çok geç:) alışkanlık oldu yapıverdm.kız sen bizim takımdan msn? Ya da gizli bir dost
varım var olmasına da nerden takip edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?