arkadaslar bise sorucam
kurufasulyeyi nekadar yiyebilirz? dün yedimde bi tabak yaninda sadece salata vardi pilav yok yani
teşekkür ederim ablacıma.s.Yenacığım benide çıtırlardan sayarmısın.biraz kartlaşmış olsamdakaydirigubbakcemile3
carnivale sağol yavrucuğum.üşütmesem iyidir.laf aramızda bu kadar koşturmacaya yarım kilo almışım.ben kilolarım sayesinde dans öğreniyorum.iki ileri bir gerikafamçokkarıştı
Dilenci sınavlarda başarılar.Yenacığımın çocuklarına da...
Yasafatım ne oldu artıkın görüşemiyoruz.ben bu aralar üşütmek üzereyim.adamlar pimapenleri takmışlardı.gayet güzel monte ettiler.4 cam çift açılımlı anlaşmıştım.hepsini tek açılım yapmışlar.kavga dövüş 2 tanesini söktürdüm.diğer ikisine karşı kapıya sineklik yapacaklar.hiç inşaat işine girişmeyin.resmen paranızla işkence.........
yok canım ben erzincanlıyım da köken olarak, bizde eti çok özel bi şekilde hazırlarlar diyetteyken ızgara köfte yiyorum tabi ama benim ödül olarak bahsettiğim o özel hazırlanmış parça et:)))):CüvCüv:
ve ve ve veeeeee kızlar tam on kiloyu vermiş bulunuyorummmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyy delikafadulden
çikolatalı pastamı yemeye gidiyorummmmmmm bugünnnn tabi bi dilim on kilo ödülü yani :teytey:
dilencii eşim bana sayaçlı atlama ipi almış..:) Çok istiyordum o iplerden..:)
İnsan şişko olunca gelen hediyelerde ilginç oluyor diimi..:))
Bugün leslieden sonra atladım zar zor 30 adet,inan dilim dışarlardaydı..Nasıl ağır bir beden kalkmıyor yerinden...:roflol:
aaa:)) o nasıl bişeymiş duymadım hiç:)) ip atlayamıyorum ben öle hop hop:) aslında sporcu sütyeni almak lazım o zaman daha bi atraksiyon olacak sporlarımda:))
ip atlamanin baya faydasi var. 4 sene once 1 ay hergun 1000 kere atlamistim. 1 ayda 2 bedene kadar incelmistim.75 kilo idim fakat 60 ile 65 kilo arasi gosteriyordum.
suan yapamiyorum cunku kilom cok fazla oldugundan zorlaniyorum. onun yerine yuruyus ve plates yapiyorum bugun 3 gunum...
waoovv diyorum 1000 tane ha...
mrb hazalim nasilsin :) diyetda$im benim
ben sanki strese girmiis gibiyim dün sabahla bu sabah kilom farkli cikti sinir oldum
sabah iki citir ekmek krem peynirle
saat1de bi porsiyon kurufasulye etli
saat 2bucuk gibi bi tabak salatali makarna arada pek zaman birakmadim biliyorrum ama herifcimle bidaha yedim
kizlar sorum belki sacma olacak ama ip atlarken ^1 ciplak ayakmi atliyorsunuz iki halinin üzerinede felanmi benim altaki kadin cok hyuludu yukarda noluyor diye cikmasin :)))
kizlar sorum belki sacma olacak ama ip atlarken ^1 ciplak ayakmi atliyorsunuz iki halinin üzerinede felanmi benim altaki kadin cok hyuludu yukarda noluyor diye cikmasin :)))
Valla o meşhuuuurr 30 kilo verdiğim dönemde ben ip atlıyordum ama yazlıkta olduğum için bahçede :) ama evdeyken ben ip atlarsam herhalde bütün bina bize toplanır haha kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?