Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

offf çok kötü bir hafta oldu diyetim açısından... cumaya 2 kilo hayalim gitti...:sinifsinif: kızımla anneme geldik vee kıtlıktan çıkmışız gibi yediriyorlar bizi... acil eve dönmemiz lazım...mafoldumben üstelik hafta sonu büyük bir otelin balo salonunda düğünümüz vardı. halamın oğlu evlendi... kadınların hepsi istisnasız çok güzel, fit ve şıktı. o nasıl elbiseler inanamadım. bende elbise giyecektim ama önden midem ayrı göbeğim ayrı fırladı, dana butu gibi kollarım ortada arkada popom ve sırtımdaki yağlar.... bende uzun kollu siyah bir bluz ve siyah pantalon giydim. çok çirkindim bence. ben nasıl zayıflıycam ya...eşim kulağıma eğilip şu hatunlara bak vay anam vay dedi birde.. pufffffffffffffffffffff... yok yok yarın artık önüme dünyanın en süper yemeklerini kysalar dönüp bakmıycam söz ya sözzz... eşimede o vay anan vay hatunlara bak lafını bütün bütün yutturucam... neyse herkese ii geceler...

canimsin ya üzülme nolur erkek milleti iste de gec. seni gaza getirmek icn demistir kesin

canim tatli kasigimi cay kasigimi yada yemek kasigimi :)))

canim tatli kasigimi cay kasigimi yada yemek kasigimi :)))

Canım hepsi çay kaşığı tepeleme değil yani ben öyle yapııyorum sabah 9 da yedim bak şuan saat 01:45 kaç saat geçti ben daha yeni yeni acıkmaya başladım Emin ol bana çok faydası oldu. Forumda inceleyebilirsin bir bayan bununla ayda 10 kg vermiş.

Hmmm geç olmuş madem acıkmaya başladım hemen suyumu içip uyuyım :)

İyi geceler yarın görüşürüz Allahın izniyle.

çocuklar çok ilginç bir şey oldu.tartıyı halının üstüne koydum.valla tam 81 kilo geldim.bundan sonra halının üstüne koyup tartılacağım.amann bir moral oldu sormayın...............
ben size üşütmek üzereyim demiştim..

kızlar ayaklarım benden bağımsız bir kütleye dönüşmüş halde ben böyle şişlik görmedim resmen bilekelrim sızlıyor iki kilo fazlam var tartıda bu nassı bi ödem ((( :bbo:
bugün üç litre içicem suyu çaresi kalmadı böğğğğ((

alemsin ablacım yaa güldürdün beni sabah sabah....))

aynen bende canım..2 gündür ne çekiyorum bilsen...ayakbileklerim kütük gibi...birde regl oldum sabah...onun ödemi galiba...bilmiyorumkismile

bitkisel bir ilaç çıkmış bacaklardaki ağrı ve ödem için...ANTİSTAX tablet ve jel...ben dün jelini aldım..sabah akşam sürülüyor...aslında tabletini almak için gittim yokmuş...faydasını görrüsem yazarım cnm..

günaydın topiğin hoş ve alımlı bayanları....))

bugün hiçççççççç keyfim yok...aşağıda da yazdığım gibi regl oldum...belim karnım offfff anlıcanız fenayım...kaç yaşına geldim menapoza merdiven dayayacam nerdeyse hala şu sancılardan kurtulamadım...(((((
özel günümde işyerinde olmayı hiç sevmiyorum....evimde olmak isterdim şimdi...

Merhabalar herkeze bugun 94.3 ciktim. 4 gundur plates yapiyorum. platese basladigimda 96.0 dim. anladimki sporsuz kilo verilmiyor. morelim yerine geldi.
bugun misafirlige gidecegiz. ama cok az yiyecegim . kendimi simdiden ayarliyorum. cikmadan bir kase yogurt yiyecegim.biraz tok gidiyimki az yiyim.

kızlar günaydın
halının üstünde az çıkıyo walla fayanstan fayansa bile farkedyo
ben sabahları aç karna aynı fayansta tartılıyom yoksa aldatıcı oluyoo

Merhaba güzellikler.....Şeniz

Uzunca bir süredir topiğe giremiyorum;emekli olmaya gün sayıyorum ve 2 günüm kaldı.:a015::a015:

Duygularım karmakarışık;hem sevinçli hemde hüzünlüyüm.Bu nedenle topiğe bile giremedim.Kendimi dengelemeyi bekledim ama dengelenemiyorum.

Bu gün iş arkadaşlarım veda yemeği verdiler.Birde armağan almışlar bana .Çok mutlu oldum.Hem ağladım hem yedim....alsanaalsanasmileYemişken üzerine iki çeşitte tatlı yedim..kaydirigubbakcemileSiz yapmayın ama ben dengesizim dedim ya......

Cumadan sonra yazlığa gidiyorum.Orada internet yok.Çamaşır yıkamaya eve gelince sizlere hemen yazarım.Uzun süre topiğe giremezsem sakın kirli çamaşırlarını bile yıkamıyor pasaklı demeyin....:roflol::roflol::roflol::roflol:Çok yatak takımı, iç çamaşır vs götürdüm.......Açıklamamıda yapınca rahatladım.......

Bu gün çok veda ettim ,çok ağladım,size veda etmiyorum çünkü sizlerden ayrılmak yok....Sadece azıcık tatil yapacağım...........Hepinizi çok seviyorum.Allaha emanet olun....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.

SABAH
1 bardak su + troid ilacım

YOLDA
2 grissini + 1 küçük şişe su

KAHVALTI
1 kk yağsız peynir
2 yaprak marul
1 tutam maydanoz ( ödem için )
4 zeytin
1 dilim ekmek ( çavdar )
çay

ARA
1 türk kahvesi
yarım elma

ÖĞLE
4 yk kıymalı patlıcan
1 tabak salata ( yağsız,tuzsuz,göbek,maydanoz,kırmızı lahana,havuç)
1 dilim ekmek ( çavdar )

ARA
yeşilçay
2,3 galeta
1 dilim karpuz

AKŞAM
zeytinyağlı barbunya
öğlenki salatanın aynısı..:))
1 dilim ekmek

ARA
1yy süt veya meyve

ablacımmmm iyi tatiller iyi eğlenceler...bizde seni çokkkkkk seviyoruzzzzzzopuyorumnanaktan

bravo canım haketmişsin o zaman o pastayı. tebrikler.devamı da takır takır erisin işallah yağlarının... ayy o özel hazırlanan etimerk ettim doğrusu ben etoburum valla. çok severim her türlüsünü cokacimcoook

arkadaslar bise sorucam
kurufasulyeyi nekadar yiyebilirz? dün yedimde bi tabak yaninda sadece salata vardi pilav yok yani

en fazla 12 kaşık canım. bana o şekilde yazıyo hocam. yanında salata, yoğurt filsn olabilir.

opuyorumnanaktan
bravo canım. azmini kutlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…