offf çok kötü bir hafta oldu diyetim açısından... cumaya 2 kilo hayalim gitti...:sinifsinif: kızımla anneme geldik vee kıtlıktan çıkmışız gibi yediriyorlar bizi... acil eve dönmemiz lazım...mafoldumben üstelik hafta sonu büyük bir otelin balo salonunda düğünümüz vardı. halamın oğlu evlendi... kadınların hepsi istisnasız çok güzel, fit ve şıktı. o nasıl elbiseler inanamadım. bende elbise giyecektim ama önden midem ayrı göbeğim ayrı fırladı, dana butu gibi kollarım ortada arkada popom ve sırtımdaki yağlar.... bende uzun kollu siyah bir bluz ve siyah pantalon giydim. çok çirkindim bence. ben nasıl zayıflıycam ya...eşim kulağıma eğilip şu hatunlara bak vay anam vay dedi birde.. pufffffffffffffffffffff... yok yok yarın artık önüme dünyanın en süper yemeklerini kysalar dönüp bakmıycam söz ya sözzz... eşimede o vay anan vay hatunlara bak lafını bütün bütün yutturucam... neyse herkese ii geceler...
Kızlar eğer rejim yaparken acıkmaktan şikayetçiyseniz ve aklınıza sürekli yemekler geliyorsa yazdığım yoğurt-zencefil-zerdeçal-tarçın karşımı sabah akşam küçük bir kase yiyin inanın yemek aklınıza bile gelmiyor. Toksunuz ve acıktığınız aklınıza bile gelmiyor. Bu akşam yürüyüşe de başladım 1 saat yürüdük inanıyorum bu kilolar benimle beraber olmayacak artık ...
kaydirigubbakcemile3 okadarda degil canim ,boyun kac kilona göre.benimki 164
canim tatli kasigimi cay kasigimi yada yemek kasigimi :)))
kızlar takıldım kilo veeremiyorum yaaaa
alemsin ablacım yaa güldürdün beni sabah sabah....))çocuklar çok ilginç bir şey oldu.tartıyı halının üstüne koydum.valla tam 81 kilo geldim.bundan sonra halının üstüne koyup tartılacağım.amann bir moral oldu sormayın...............
ben size üşütmek üzereyim demiştim..
kızlar ayaklarım benden bağımsız bir kütleye dönüşmüş halde ben böyle şişlik görmedim resmen bilekelrim sızlıyor iki kilo fazlam var tartıda bu nassı bi ödem((( :bbo:
bugün üç litre içicem suyu çaresi kalmadı böğğğğ((
Merhaba güzellikler.....Şeniz
Uzunca bir süredir topiğe giremiyorum;emekli olmaya gün sayıyorum ve 2 günüm kaldı.:a015::a015:
Duygularım karmakarışık;hem sevinçli hemde hüzünlüyüm.Bu nedenle topiğe bile giremedim.Kendimi dengelemeyi bekledim ama dengelenemiyorum.
Bu gün iş arkadaşlarım veda yemeği verdiler.Birde armağan almışlar bana .Çok mutlu oldum.Hem ağladım hem yedim....alsanaalsanasmileYemişken üzerine iki çeşitte tatlı yedim..kaydirigubbakcemileSiz yapmayın ama ben dengesizim dedim ya......
Cumadan sonra yazlığa gidiyorum.Orada internet yok.Çamaşır yıkamaya eve gelince sizlere hemen yazarım.Uzun süre topiğe giremezsem sakın kirli çamaşırlarını bile yıkamıyor pasaklı demeyin....:roflol::roflol::roflol::roflol:Çok yatak takımı, iç çamaşır vs götürdüm.......Açıklamamıda yapınca rahatladım.......
Bu gün çok veda ettim ,çok ağladım,size veda etmiyorum çünkü sizlerden ayrılmak yok....Sadece azıcık tatil yapacağım...........Hepinizi çok seviyorum.Allaha emanet olun....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.
yok canım ben erzincanlıyım da köken olarak, bizde eti çok özel bi şekilde hazırlarlar diyetteyken ızgara köfte yiyorum tabi ama benim ödül olarak bahsettiğim o özel hazırlanmış parça et:)))):CüvCüv:
ve ve ve veeeeee kızlar tam on kiloyu vermiş bulunuyorummmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyy delikafadulden
çikolatalı pastamı yemeye gidiyorummmmmmm bugünnnn tabi bi dilim on kilo ödülü yani :teytey:
arkadaslar bise sorucam
kurufasulyeyi nekadar yiyebilirz? dün yedimde bi tabak yaninda sadece salata vardi pilav yok yani
arkadaslar benim tarti kafayi yemis durumda sürekli baska cikio kilom ben napcam cuma??? cok üzgünüm
Merhabalar herkeze bugun 94.3 ciktim. 4 gundur plates yapiyorum. platese basladigimda 96.0 dim. anladimki sporsuz kilo verilmiyor. morelim yerine geldi.
bugun misafirlige gidecegiz. ama cok az yiyecegim . kendimi simdiden ayarliyorum. cikmadan bir kase yogurt yiyecegim.biraz tok gidiyimki az yiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?